Foto bij 011' Harry Styles

"Wie was dat?" Vraagt Gemma als ik de keuken weer in loop. "Oh, een jongen van school die huiswerk kwam brengen." Zeg ik en ik ga weer aan tafel zitten om mijn mok thee te vergezellen. "Oeh, is het je vriendje?" Grijnst ze en ik rol met mijn ogen. "Geloof me, hij is niet mijn type."
Het is raar maar sinds het hele incident van gisteren is mijn zus verrassend aardig geweest. Al moet ik zeggen dat haar bezorgdheid bij elke stap die ik zet nogal stierlijk vervelend is. "Haz.." Zegt Gemma aarzelend en een glimlach vormt op mijn gezicht. "Zo heb je me al jaren niet genoemd." Grijns ik en ze grinnikt. "Nou, je bent niet bepaald 'Haz' waardig geweest de laatste paar jaren." "Naww, moet ik een 'sorry for being a dick' taart voor je maken om je beter te laten voelen?" "Graag." Zegt ze grinnikend. Ik drink de rest van mijn thee op en sta op. Mijn zicht wordt wazig en ik hou me vast aan de stoel. "Hey gaat het wel?" Vraagt mij zus bezorgd. De vlekken trekken langzaam weg en ik knik kort. "Ja, ik stond gewoon te snel op. Ik ga naar mijn kamer." "Oke, roep maar als je iets nodig hebt." Zegt ze en ik rol met mijn ogen en loop zonder nog wat te zeggen de trap op. "Wacht even." Hoor ik haar zeggen. Zuchtend draai ik me om. "Ja?" "Wat is er gister gebeurd, Harry?" Vraagt ze en ik slik. "Niks waar je je zorgen over hoeft te maken." Ik draai me abrupt om en loop naar mijn kamer. Als ik de deur gesloten heb zak ik er tegen aan naar beneden. Zuchtend leun ik met mijn hoofd tegen mijn knieën en sluit mijn ogen. Alles wat er gister gebeurd is, is gewoon overweldigend. Eerst die ruzie - als je het een ruzie kan noemen - met Justin en toen die aanval, wat het ook was. Het maakt me gek. Misschien is hetzelfde bij die vermiste meisjes gebeurd? Maar waarom dan niet bij mij? Ik besluit om het voor nu uit mijn hoofd te zetten voor ik ontplof.

Maar lang duurt het niet voor ik weer afdwaal. Ik weet niet wat het is maar die blik in Justin's ogen gister, iets zegt me dat daar meer achter zat dan alleen woede. Er is iets aan hem wat niet klopt. En ik zal niet stoppen tot ik weet wat het is. Daarom heb ik besloten hem te vriend te houden. Het is de enige manier om er achter te komen wat hij verborgen houdt. Mijn mobiel trilt en een nummer komt in het beeld te staan die ik niet herken. Maar zo snel ik het smsje bekijk weet ik meteen van wie hij afkomstig is.

Hey, sorry nog voor hoe ik reageerde gister. - J

----

Justin aarzelt of het te vroeg is om Harry te sms'en of niet. Zou het niet een beetje creepy overkomen? Niet dat Justin niet al creepy genoeg over komt sinds zijn actie van gisteren. Justin zucht en na een half uur geploeterd te hebben met zijn mobiel, piekerend over of hij wel of niet een 'x' moest zetten als afsluiter van zijn bericht, gaat hij voor een simpel streepje en zijn begin letter. Justin heeft nooit zo lang moeten nadenken over zo iets simpels als een sms en eerlijk gezegd vindt hij het een beetje eng. Maar Harry sms'en is het minste wat hij kan doen aangezien hij bijna het leven uit hem gezogen heeft. Justin hoopt zo erg dat Harry niet weet dat hij het was in het bos.Harry zou van hem walgen, bang voor hem zijn, hem haten. Hij zou niet weten wat hij zou doen als Harry hem zou haten. En dat maakt de vampier nog het aller bangst, het lijkt wel als of hij een zwak heeft voor de onschuldige krullenbol.

----

Ik schrik wakker en kijk op mijn wekker die 01:49 aangeeft. Ik veeg zweetparels van mijn voorhoofd en probeer op adem te komen. Ik droomde over de avond er voor. Maar dit keer was het anders, dit keer was Justin er bij. En om eerlijk te zijn weet ik niet of dat komt omdat ik droomde of dat het realiteit is. Ik zit een half uur recht op in bed en alle vragen die in mijn hoofd rondgaan worden me te veel. Ik heb antwoorden nodig, en wel nu. Ik stap uit mijn bed en trek snel een shirt aan en een joggingbroek. Beneden aan de trap stap ik in mijn converse en pak ik mijn jas en sleutels. Ik sluip de deur uit en begin met een snelle pas te lopen. Hijgend leun ik tegen een boom aan na een flink stuk naar het bos gerend te hebben. Ik kijk om me heen en merk dat ik behoorlijk dichtbij de plek van gisteren ben. Langzaam en zo stil mogelijk loop ik verder. Plotseling hoor ik een geluid achter me en ik draai me om. Als ik een schim in de verte zie verstop ik me snel achter een boom. Ik herken de vorm van de schim vaag. Hoe dichterbij de persoon komt hoe duidelijker zijn uiterlijk wordt, Justin. Justin loopt daar. Ergens ben ik wel opgelucht.

----

Justin kijkt om zich heen. Hij kon zweren dat er net iemand hier was. Hij heeft het gehoord. Iemand die vrijwillig rondloopt in het bos is of opzoek naar iets of gewoon ontzettend dom. Aangezien het tweede hoogstwaarschijnlijk het geval is heeft Justin besloten dat hij honger heeft. Hij loopt nu al een tijdje rond. Er is hier iemand hij voelt het. Maar hij voelt ook iets anders. Hij voelt zich bekeken. Het voelt alsof de andere persoon ook bewust is van zijn aanwezigheid, en ze zijn zeker niet bang. Dan besluit Justin dat de lol er ook vanaf is en rent met onmenselijke snelheid terug naar het huis waar een fles whisky op hem wacht.

----

Ik heb het gevoel als of mijn hart gestopt is. Dat was zeker weten Justin. En ik weet behoorlijk zeker dat hij niet met die snelheid kan rennen door alleen maar hard te trainen. Zo snel rennen is niet mogelijk. Dat kan gewoon niet. Maar het gevoel wat bij me achter blijft is de windvlaag die ik voelde toen Justin langs rende en hoe hij in één oogopslag verdwenen was. Het was precies hetzelfde wat gebeurde voor ik gisteren aangevallen werd. Ik snap er helemaal niks meer van. Wat gebeurd er allemaal? Hoe deed Justin dat?
Wie is hij? Of beter gezegd; wat is hij?

Ohhhh, Harry komt steeds dichterbij de waarheid. i hope you liked it.
Laat please reacties achter want dan weet ik dat jullie het nog leuk vinden, tenminste dat hoop ik dan lol.

Kisses,
HEYASSBUTT

Reacties (6)

 • Shadowhunterz

  OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGG HARRY YOUR BASTARD JIJ MAG NIET WETEN DAT JUSSIE EEN VAMPIER IS!! OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

  8 jaar geleden
 • Shadowhunterz

  Is het raar als ik zeg da tik moets fangirlen bij het letter J? hihihihi Hey, sorry nog voor hoe ik reageerde gister. - J

  8 jaar geleden
 • CORPSEHUSBAND

  HOW BOUT YOU JUST WRITE A NEW CHAPTER CUZ I CAN'T WAIT ANY LONGER!
  LOVEYOUBABE<3

  8 jaar geleden
 • TheFeather

  Oehhhh snel verder!! <3

  8 jaar geleden
 • Show

  SNEL SNELLER SNELST VERDER JIJ

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen