Foto bij Choice 188

Kunnen we weer proberen iedereen in te halen en nummer 1 te worden in de top? Kudo's please!

Aaron helpt mij met mijn grote witte jurk de auto in als een echte gentleman en komt vervolgens aan de andere kant naast me zitten. Hij pakt mijn hand vast en geeft me nog een kus op mijn wang. Op dat moment start Adam ook de auto en wuiven we nog naar de andere tot we de straat uit zijn en ze niet meer zien.
"Je ziet er echt prachtig uit", zegt Aaron wanneer hij zijn arm om mijn middel legt. Ik bloos en strijk over de rok van mijn jurk.
"Ik wacht al weken om het aan te trekken."
"Je hebt zeker ook een traantje moeten wegpinken", lacht Aaron. Ik kijk hem aan en glimlach.
"Hoe weet jij dat nou?"
"Ik ken je." Ik glimlach nog naar hem en leg mijn hoofd op zijn schouder. Ik zal hem maar niet zeggen waarom ik een traantje wegpinkte, oftewel het pashokje in vluchtte. We komen al snel bij het gemeentehuis aan waar nog bijna niemand is, gelukkig. Aaron stapt als eerste uit en komt vervolgens bij mij de deur open maken om mij ook uit te laten stappen. Ik neem zijn hand aan en samen lopen we het gemeentehuis binnen.
"Ik zie je dadelijk", zegt Aaron voordat we allebei de andere kant op gaan. We zeggen elkaar nog kort gedag met een kus.
"Dat mag pas als jullie getrouwd zijn, he", hoor ik Eloise. Wie kon het ook anders zijn? Eloise en Edward komen ook al binnen, gevolgd door Amanda en Caleb. Die zijn natuurlijk ook meteen achter ons aan gegaan met de auto. Amanda, Eloise en ik lopen de trap op naar boven. We trouwen niet in een kerk, maar ik wilde wel graag dat mijn vader me zou weg geven, vooral omdat ik een papa's meisje ben. Daarom blijf ik nu hier, tot alle gasten er zijn. De familie, maar ook alle vrienden en kennissen die uitgenodigd zijn, en dan zal ik samen met mijn vader naar binnen komen lopen. De ceremoniemeester komt ook nog binnen en we maken nog kort een praatje.
"Mogen de gasten naar binnen?", vraagt hij.
"Wel eerst de familie en dan pas de rest", zeg ik zoals afgesproken was. Hij knikt, wenst me nog succes en verlaat dan de kamer. Op datzelfde moment komt mijn vader binnen. Hij ziet er erg gespannen uit.
"Wat is er?", vraag ik meteen aan hem.
"Ik ben zenuwachtig", antwoordt hij eerlijk. Ik begin te lachen, maar lach hem niet uit. Het is juist heel lief!
"Echt waar?"
"Ja, mijn enigste dochter gaat trouwen", zegt hij. "Dan zit ik echt nog alleen maar met je moeder opgescheept", zegt hij er achteraan als grapje. Meteen lach ik er om. Met die humor redt hij het zich wel.
"Ik vrees eerder voor mama, en trouwens, je zit al jaren met haar alleen", reageer ik lachend terug. Hij omhelst me nog eens en wrijft over mijn rug.
"Ik moet wel snel nog naar de wc." Zonder op nog enige reactie te wachten maakt hij zich van me los en verlaat de kamer.
"Dit is best schattig", lacht Eloise. Ik knik.

"Wow, wat een lekker ding!", horen we Amanda ineens zeggen. Eloise en ik lopen naar haar toe en komen naast haar staan. Ze staat aan de balustrade en kijkt naar beneden waar alle gasten zojuist binnen komen. Gelukkig is de balustrade hoog en kunnen ze ons niet goed zien en horen. Ik buig voorover en kijk er overheen. "O god, die is echt knap! Door god geschapen! Wauw!" Ik kijk naar Amanda en volg haar blik naar beneden waar zo'n 20 man staan.
"Wie?", vraag ik meteen.
"Hij is echt knap! Zeker in dat pak. O, Juul, wat een knappe kennis heb jij. Stel hem straks aan mij voor. Voor hem verhuis ik wel van New York naar Engeland! Serieus! Hij is echt door god geschapen! Zeg me wie dat is. Hoe heet hij?", ratelt ze.
"Wie?", herhaal ik. Ze maakt me echt nieuwsgierig.
"Toch niet die donkerblonde, he?", vraagt Eloise vol afschuw.
"Nee, die bruine ernaast in dat hele zwarte pak met dat felwitte overhemd eronder en dat strikje. Vooral die kuif maakt hem sexy!"
"Louis?", vraag ik wanneer mijn oog op hem valt.
"Wacht!" Ze pakt mijn hand vast en trekt me terug. "Louis?"
"Ja, haar ex die ze stiekem nog een beetje leuk vind", grijnst Eloise.
"Wie zegt dat?!", roep ik verontwaardigd.
"Ik."
"Ik had het wel geweten hoor", lacht Amanda. "Niet dat Aaron niet knap is maa- Hoe krijg jij al die knappe mannen?"
"O serieus, hou op", reageer ik iet wat geïrriteerd.
"Sorry, maar als je nu met Aaron bent, wil je Louis dan aan mij koppelen?", vraagt ze enthousiast. Wat is dat nou weer een stomme vraag. Natuurlijk niet!
"Het gaat echt niks worden als jij in New York woont", keur ik het af.
"Niet zo negatief, he", reageert ze. Ze loopt weer de kamer uit en kijkt weer over de balustrade. "Mijn god, hij is echt knap! Dadelijk ga ik nog flauwvallen. Zit mijn haar en mijn jurk goed? Ik moet voorop lopen. Dan ziet hij me zeker!"
"Het zit prima. En dat van mij?", vraag ik.
"Perfect! Je bent de mooiste bruid ooit!" Ik bloos weer en strijk nog eens over mijn jurk om mezelf een houding te geven. Nu net komt ook mijn vader weer terug.
"Ben je klaar?", vraagt hij als hij naast me komt staan. Ik knik en kijk naar beneden waar mijn blik meteen op Louis valt. Hij wenkt Zac net dat hij naar de wc gaat.
"Is hij nog single?", vraagt Amanda.
"Ja, ik denk het wel", antwoord ik.
"Ik wil vanavond sowieso met hem dansen!", zwijmelt Amanda verder. Mijn vader kijkt haar met opgetrokken wenkbrauwen aan en vervolgens weer naar beneden.
"Kijk daar zijn opa en oma", wijst hij. Meteen volg ik zijn aanwijzing en zie ik mijn opa en oma binnen komen strompelen. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Het was nog onzeker of ze zouden komen. En dan vooral mijn oma. Ze wilde heel graag, maar haar gezondheid gaat zo erg achteruit de laatste tijd. De deuren worden dicht gemaakt en iedereen is de zaal binnen.
"Daar gaan we dadelijk dan", zegt mijn vader. Met z'n vieren lopen we de trap af wat nogal een gestuntel is voor mij met die jurk. Heelhuids komen we beneden en wachten we tot we het teken krijgen dat we naar binnen mogen.


Het concert gisteren was echt GEWELDIG! Ik heb nu wel een beetje een post concert depression. Maarja, het concert was awesoooome!
Op m'n twitter heb ik alle foto's (die goed zijn) getweet, met een paar ertussen die niet van mij zijn,maar van een vriendin. (De meeste heb ik wel zelf gemaakt. Mijn twitter.
En Harry zwaaide meerdere keren naar een goede vriendin van me die in vak E zat, en hij knipoogde zelfs naar haar. Mijn voeten zijn nu wel helemaal kapot omdat Anne en ik op onze blote voeten daar hebben staan springen de hele avond, maar het was echt wel de beste avond van mijn leven!

Reacties (33)

 • Wavechaser

  nu gaat iedereen bitchen op amanda\

  6 jaar geleden
 • agirlx

  tss, Lou is nog steeds van Juul hoor Amanda! dat vind ik!(N)

  6 jaar geleden
 • AnkePayne

  Louis is al van juliet!

  6 jaar geleden
 • crazymy

  huil snik snik dit kan toch niet waar zijn

  6 jaar geleden
 • xLouisCarrot

  LOUBEAR,,WHERE ARE U
  :'(

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen