Foto bij 91.

It's been too long. Maar ik denk dat dit mijn nieuwe ritme word: een keer in de maand:(Ik probeer zo vaak mogelijk te posten, maar zoals je merkt, dat is niet heel vaak. Bovendien gaat het ook niet zo heel goed op mijn studie, dus daar besteed ik nu ook veel tijd aan. Ik hoop in ieder geval dat jullie m'n verhaal nog steeds de moeite waard vinden, dat Vanessa en Zayn en de andere jongens nog steeds interessant zijn. Als er tips, suggesties, vragen zijn... Maakt niet uit, post ze hieronder in een reactie of in mijn gastenboek. Het lijkt me leuk om weer eens een vragen rondje te doen! ALLES IS WELKOM!:D

“Run ahead,” zei Harry, terwijl hij me voorzichtig weer op de grond neerzette. Ik keek hem verward aan. Waarom zou ik dat nou weer doen?

“Go hide somewhere, where you wouldn’t have been found. If anyone asks, you haven’t seen me and you never went into the forest with me,” probeerde hij uit te leggen. Ik keek hem nog steeds verbaasd aan. Waar wilde hij nou naar toe?

“Paul is gonna skin you alive when he sees you were with…” Opeens klikte alles op zijn plaats. Ik stak verwerend mijn hand omhoog, zodat hij stopte met praten.

“At least a dozen people saw us leave together, Harry. He’s gonna find out anyway. And after calling him a liar to his face on several occasions, I’d like to live up to my own standard. If he wants to skin me alive, well… I can climb trees pretty high,” Harry lachte zachtjes, “but I wanna bet, your performance tonight will be better than it was all morning.”

“Oh? You just know that’s the case?” vroeg Harry sarcastisch. Ik keek hem serieus aan.

“Yes. Because this morning when you woke up, you were a ball of nerves tight together with stress. Now you are a ball of joy tight together with enjoyment.” Ik knipoogde en haakte mijn arm in de zijne. Met mijn los arm pakte ik zijn mobiels uit mijn zakken en gaf ze terug.

“There you go. Now let’s face fury.”

•••


Hij ijsbeerde zenuwachtig heen en weer. Waar was Vanessa, en waar was Harry? Paul ijsbeerde twee meter verder op in het tegenovergestelde ritme. Af en toe keek Zayn bezorgd naar hem. Als Vanessa inderdaad bij Harry was dan hadden ze nog twee hele zware dagen tegemoet. Waarschijnlijk zou ze zelfs terug naar huis gestuurd worden. Zenuwachtig trok hij aan zijn lip. Hij draaide op zijn hakken en zijn ogen flitstsen naar de ingang van de tent, die net werd opengeslagen.

“Vanessa!” riep hij opgelucht. Hij liep gehaast naar haar toe en gaf haar een knuffel. Hij voelde zich een beetje gek. Ze was ten slotte niet zo heel lang weggeweest, maar god weet wat er had kunnen gebeuren.

“Where the hell have you been?!” Paul’s donderende stem droeg ver over het terrein, en Zayn voelde Vanessa onder zijn armen in elkaar krimpen. Ze wist dus dat ze in de problemen zat. Hij rolde met zijn ogen. Natuurlijk had ze het geweten, het had er alleen geen reet kunnen schelen. Harry probeerde stotterende een antwoord te formuleren. Vanessa wurmde zich los en draaide zich naar Paul toe.

“Hey Paul,” zei ze, op een verbazingwekkend uitdagende toon. Waar was ze mee bezig? De geïrriteerde stier nog meer plagen?

“Shut up, Vanessa. We’re two hours behind on schedule, and this is your fault. We’ve had this talk before. You are a distraction I need to get as far away from here as possible.” Paul deed zijn mond alweer open om wat te zeggen, maar Vanessa gaf hem de kans niet. Waar was ze mee bezig?! Ze werkte zich alleen maar verder in de problemen. Zayn probeerde haar hand te pakken en haar te kalmeren, maar ze ontweek hem. “Vanessa…”

“Listen to me, Paul. Go work with Harry. Do it now. You’re already behind on schedule. If you’re still behind by the end of the day, I’ll pack my bags and leave. If you’re not… Well, then there’s nothing to worry about.”

Paul keek haar ongelovend aan, begon hysterisch te lachen en greep vervolgens Harry bij de schouder en trok hem mee. Harry keek lachend over zijn schouder en knipoogde naar Vanessa. Meteen trokken Zayn’s ingewanden in elkaar van jaloezie. Wat hadden die twee die ochtend gedaan? Vanessa sloeg een arm om Zayn’s middel en trok hem aan haar zij.

“So, are you gonna tell me where the two of you were? I was worried sick,” zei hij, semi-casual.

“We went into the forest and got lost. Harry needed it, though. He is one block of frozen stress.” Ze voelde even met haar vingers in Zayn’s zij. “And so are you. When do you have your next thing?” vroeg ze.

“In an hour or so. Why?”

“Good, let’s go. You need a massage. Paul can call me a distraction all he wants, but at least I’m pampering the all of you into relaxing.”

•••

Ik keek naar Paul. Hij was gefixeerd op het kleine schermpje van de camera. Het was al donker buiten, maar ze hadden het hele kamp prachtig verlicht, en ze waren bijna klaar.

“Aaand cut. That’s a wrap, guys. You did great today,” riep hij toen hij tevreden was met het shot. Ik keek op mijn horloge, en vervolgens op de planning. Ik was niet iemand die iets bij een ander inwreef als ik gelijk had, maar boy, how right I had been. Ze liepen een uur voor op schema. Paul draaide zich om, en zijn blik ving die van mij. Zijn mond verstrakte tot een streep en hij keek snel weg. Ach, het zou ook. In ieder geval hadden de jongens een goede eerste dag filmen gehad. Lachend kwam Zayn naar me toe lopen en gaf me een kus. Hij plofte naast me neer op de baal stro waar ik op was gaan zitten.

“And, did you like your first baby steps into your filming career?” vroeg hij. Ik lachte zachtjes, en stootte hem bijna van de strobaal af. Hij wist dat ik het verschrikkelijk had gevonden. Maar hij was wel zo iemand die het graag inwreef.

“It will have to make due. At the very least, you’re here. Let me just leave it at that.”

Zayn schoot voluit in de lach. Hij opende zijn mond al om weer iets te zeggen, maar werd onderbroken door Paul.

“Come on, people. Let’s get these hyperactive kittens to bed.”

“Ah, come on, Paul! Let us enjoy tonight,” protesteerde Niall heftig.

“Enjoyment is planned for tomorrow. After filming is done.” Hij legde duidelijke nadruk op after, en keek mij vervolgens aan. Alsof ik ze heel erg had opgehouden. Ik tikte subtiel op mijn horloge zonder mijn blik van hem af te wenden, en hij rolde met zijn ogen. Ik had gelijk en dat wist hij.

“I’m tired, anyway. I’ll see you tomorrow, okay?” Ik gaf Zayn een kus, en liep richting Eleanor en Danielle. Halverwege draaide ik me om. “Sweet dreams!” riep ik achter hem aan. Hij rende naar me toe, en zoende me nog eens.

“I thought you’d forgotten,” fluisterde hij.

“I’d never. Sweet dreams, sleep tight, don’t let the bed bugs bite… Or Paul.”

“How ever did I deserve you? I love you.”

“I love you, too.”

“ZAYN!” riep Paul kwaad. Ik liet hem haastig los, en hij rende rollende met zijn ogen achter de jongens aan.

Toen ik eenmaal in bed lag, voelde ik zijn lippen nog steeds op die van mij, en zijn woorden bleven in mijn hoofd hangen. Gekke jongen, dat was hij. Maar wel mijn gekke jongen. Mijn telefoon trilde op mijn nachtkastje. We hadden al de hele avond liggen sms’en, maar we hadden uiteindelijk gezegd dat we gingen slapen. Ik pakte toch mijn mobiel weer.

Can’t sleep. My bed’s too empty…

Ik grinnikte om zijn sms’je. Hij was soms zo ontzettend suf, maar wel lief.

There’s all this space in my, too. Like something is missing.

Are you sure it’s something and not someone?

Weer lachte ik zachtjes. Ik keek opzij om te zien of ik niet per ongeluk Eleanor of Danielle wakker maakte met mijn gegiechel. Of met het getik van mijn nagels op m’n telefoon. Het was al laat, en morgenochtend zou de filmdag weer vroeg beginnen.

Well, I’ll give you that. I miss you. x

Normaal was hij degene die als eerste toegaf. Maar ik miste hem echt. Ik had hem al zolang niet gezien, en dan sliepen we ook nog eens apart, terwijl we zo dicht bij elkaar waren.

I miss you more. I miss you like I missed the chocolate on my cream this morning!

Ik probeerde niet te lachen bij de herinnering, maar de witte toef slagroom op zijn neus was te verleidelijk om niet om te lachen.

It’s impossible. I miss you most! Whatya thinking of right now?

Het leek net alsof ik al antwoord terugkreeg voordat ik de sms überhaupt had verstuurd.

My mind is filled with nothing but you.

Good or bad?

Ik wist het antwoord, maar dat maakte niet uit.

Excellent. Good way to spent time. It’d be better if you were here, though.

I’m not even half a mile away. Come and get me if you miss me so much. I’ll replace the chocolate you didn’t have this morning. x

Nog geen twee minuten later werd er op de deur geklopt. Hij zou toch niet…? Zo gek zou hij toch niet zijn? Mijn hart begon sneller te kloppen, en ik liet me stilletjes uit bed glijden. Ik trok mijn slippers aan, en liep naar de deur. Er zat geen kijkgat in, dus deed ik de deur open op een kier. And sure enough…

“I missed you too much,” zei hij, op een ietwat verontschuldigende toon. Zijn hand gleed over mijn onderrug, en hij trok me dichter naar zich toe. “I was thinking of doing this…” zei hij, en hij gaf me een kus op mijn voorhoofd. “And this…” en hij gaf me een kus op mijn neus.

“Oh, just kiss me, you fool.”

En dat deed hij.

Reacties (6)

 • GossipGirl21

  Ahhhwww

  2 jaar geleden
 • DreamMoments

  Omg you write amazing!!
  Ik heb eindelijk je hele verhaal gelezen en heb genoten van elk hoofdstukje. Beter nog: ik heb genoten van elk woord!!
  De manier waarop je de personages neer zet, zo menselijk. En de manier waarop je de emoties van iedereen, maar voornamelijk van Vanessa, neerzet is ongeëvenaard.
  Je schrijft zo mooi en meeslepend.

  This is by far my favorite story, ever!
  En ondanks dat ik weet dat je het druk hebt hoop ik echt dat je snel weer even kan schrijven.
  En tot die tijd: ik kijk er naar uit!

  Because i really really love your story. And i don't care how long i have to wait, it's all worth it!!
  xx <3

  6 jaar geleden
 • StylesNicole

  Ahh zo lief!

  6 jaar geleden
 • Manonxxx

  Aaahw,,
  Snel verder...<33

  6 jaar geleden
 • StyleLamour

  ahhhhh, heel leuk en lief
  snel verder!
  x

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen