Foto bij 007 La Push

Welcome to La Push, stond er op een bordje aan de zijkant van de weg. We zaten in Jacob's auto en ik keek geïnteresseerd naar buiten. Het weer was hier niet zo mooi als in Griekenland, maar de natuur was prachtig en ik vond alles interessant.
''Waar ga ik slapen eigenlijk?'' Ik was de eerste die sprak sinds we in de auto zaten, dat was nu al een kwartier.
''Bij Sam en Emily.'' Antwoordde Jacob. ''Wie zijn dat? Weten zij dat ik kom?'' Jabob keek me lachend aan via de achteruitkijk spiegel.
''Sam is een shapeshifter, Emily is zijn verloofde en ja, ze weten dat je komt.'' Het leek genoeg antwoord, maar ik was nog niet uitgevraagd. ''Vinden zij het zomaar prima dat ik kom? Ze hebben me nog nooit ontmoet.'' Weer moest Jacob lachen. ''Wij vertrouwen blindelings op elkaar, bovendien heb ik je laten zien via gedachten toen ik in mijn wolvenvorm was.'' Ik knikte en nam genoegen met het antwoord.
Nooit had ik gedacht mijn vriendin nog eens te zien, nooit had ik gedacht dat ik weer gelukkig zou worden. Het was lastig te bevatten, alles ging zo snel. Zo snel hadden ze besloten dat ik mee mocht, binnen een week.
Ik heb alles achtergelaten, mijn overleden ouders, mijn hele bestaan. Zij, deze mensen, gaven mij de kans om opnieuw te beginnen, om een nieuwe start te maken. Dat was iets waar ik ze eeuwig dankbaar voor zal zijn.
Hier kon ik opnieuw beginnen, opnieuw gelukkig worden. Ik weet dat ze het voor Adriana deden en niet voor mij, maar alsnog ben ik ze eeuwig dankbaar.
''We zijn er.'' Jacob parkeerde de auto en iedereen stapte uit. Paul gaf me mijn koffer aan en ik keek naar het kleine houten huisje waar ik voorlopig zou gaan wonen.
''Dat is wel wat anders dan wat je gewent bent hé?'' Vroeg Paul uitdagend. Ik trok een wenkbrauw op en keek hem aan. ''Dus? Ik vind het een hartstikke schattig huisje.'' Ik wachtte niet op antwoord van hem, ik had geen zin in deze discussie.
Er kwam een grote, brede man naar buiten gelopen. Hij had net als Paul en Jacob een getinte huid. Hij keek me streng aan. ''Hallo, ik ben Sam.'' Hij stak zijn hand naar me uit, die ik vlug schudde. ''Chloe.'' Hij knikte.
''Laat even een ding duidelijk zijn,'' Begon Sam. ''Je mag je vampier vriendjes hier niet uitnodigen, jij bent de enige uitzondering samen met Renesmee. Wij zijn hier eigenlijk niet van gediend maar we willen Adriana niet ten onder zien gaan, gedraag je, geen mensenbloed drinken want dan zullen we je moeten vermoorden en je luisterd naar onze regels, begrepen?'' Ik knikte en keek hem beduusd aan. Wat dacht hij wel niet van mij? ''En oja, als jij ook maar met een vinger aan Emily komt, dan zal ik je vinden.'' Nogmaals knikte ik. ''Ik snap het.'' Sam knikte. ''Dat is mooi, ik zal je aan de rest voorstellen.''
Sam gaf me in mijn onderrug een duwtje naar de deur.

''Jongens dit is onze gast Chloe, Chloe, dit zijn Quil, Emily, Leah en Seth.'' Ik glimlachte en liep naar ze toe om ze een hand te geven. ''Quil.'' Mompelde een jongen die even zijn neus op trok. ''Chloe.'' Zei ik terug. ''Weet je, je stinkt niet naar vampier, maar je ruikt ook niet naar roosjes en bloemetjes.'' Ik lachte op Quil's opmerking. Humor had ie wel.
''Leah.'' Mompelde het meisje met een norse blik. ''Chloe.'' Zei ik terug. Ik kwam bij de laatste jongen, maar in plaats van dat hij me een hand gaf, stond hij op en trok hij me in een omhelzing. ''Ik ben Seth.'' Zei hij. ''Ik ben Chloe.'' Zei ik terug.
Met deze mensen zou ik wel kunnen leven.

Nou, ik ben superblij die reacties van jullie te lezen:). Ik ga binnenkort nog een story beginnen, denk ik. Ik heb nog een vraag, voorheen kocht ik mijn credits voor de spotlight altijd via sms, maar dat kan nu niet meer of zo? Oja, ik heb ook mijn gebruikersnaam van Cheeks naar Adia veranderd, Adia is een liedje wat ik erg mooi vind haha. Ik heb mijn naam veranderd om zeg maar een nieuwe start te maken, aangezien ik na een jaar weer terug ben, haha. xxx

Reacties (7)

 • minerva66

  hahah en natuurlijk is embry er niet;)
  die verassing bewaren we voor het laatst

  6 jaar geleden
 • Firedemon

  Ik mag Sam niet... Xd

  6 jaar geleden
 • Efflorescence

  omg haha Sam toch. Ik word gewoon bang van 'm lol. Nouja, ik snap 'm aan de andere kant natuurlijk wel een beetje. Hij wil zijn familie beschermen. Maar toch. Seth is een schatje, by the way :')
  Can't wait to read more. x

  6 jaar geleden
 • annae

  Sams regels zijn ook meteen duidelijker had van hem ook wel iets aardiger gekumd als je t mij vraaht maar wel leuk
  Snel verder

  6 jaar geleden
 • Opia

  Snel verder!:D

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen