Foto bij Dankwoord

Ik kan jullie echt niet genoeg bedanken! Echt gewooon niet genoeg! You are so amazing! Als jullie het verhaal nooit in zo'n grote getale zouden hebben gelezen en met zo'n enthousiasme was ik waarschijnlijk na het 17e hoofdstuk gestopt en waren er geen deel 2 en 3 gekomen. Ik wil echt ieder van jullie bedanken wat echt heel veel is met 1022 abo's en dan ook nog de lezers die geen account hebben. Het kudo record van 266. De meest aantal reacties van 21 pagina's met elk 5 reacties (105 dus op maar 1 hoofdstuk). Al die dingen wat ik nooit had verwacht og op had durven hopen. Het idee van Lust or Love kwam gewoon omdat ik een 16+ story wilde maken en iets met fuckbuddies, maar dan origineel. Ik had niet gedacht dat mijn verhaal helemaal zo zou worden.

VERWIJDER JE ABO NOG NIET! Morgen zal ik iets posten over een nieuw verhaal dat ik ga schrijven. Niet echt een vervolg op dit verhaal, maar wel zoiets zelfde. Jullie zullen er zeker van gaan houden als jullie dit verhaal leuk vinden.

Nogmaals heel erg bedankt en ik hou vreselijk veel van jullie! Nog nooit heb ik zo'n lang verhaal geschreven met zoveel woorden en zoveel plezier. Vooral de cliffhangers vond ik leuk omdat ik het wel leuk vind om jullie te plagen en om al die reacties te zien. Ik kan me er altijd kapot om lachen hoe jullie je ergeren om die cliffhangers. Sorry, I just love it!

I love every single one of my readers

Xx Irene

Reacties (89)

 • X_justme

  Ik vind deze reacties zo grappig hihi

  4 jaar geleden
 • YME

  Omg ik haat je!

  4 jaar geleden
 • AshHisBandana

  wacht? Nee! Huh?? NEEEEEE!!! NIET STOPPEN!!

  6 jaar geleden
 • JoTOMLINSON

  FUCCCCK MEENDJE DA MA NEEEEEEE LOUIS EN JULIETE MOETEN BIJ ELKAAR D KLOPT GEWOON NIET MA NEEEEEEEEEEEEE ma toch mooi verhaal en sorry voor de late reactie ma toch NEEEEEEEEEEEEEE ik had het liever anders gezien x

  6 jaar geleden
 • juun

  WAT HUH ?!?!??!?!?! WAAROM ?! juliet en louis horen bij elkaar! dit is niet eerlijk :c

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen