Foto bij Fifty-Six

Hannah Mae Wilson

Ik schrik wakker van een mobiel die afgaat, het eerst wat ik merk als ik mijn ogen open, is dat ik tegen iemand aanlig. Ik rol me om en zie dat het Harry is. Volgens mij hoor ik hier niet te liggen en hoe ben ik in dit bed beland? Ik zucht als ik mijn mobiel opnieuw af hoor gaan en ik klim het bed uit en merk dat ik nog steeds naakt ben. Ik loop naar de bank en zoek mijn mobiel in m'n tas en neem op als ik hem gevonden heb.
“Mae Wilson”
“Mae waar ben je?” hoor ik Jade's stem meteen en ik wrijf in m'n ogen.
“Hier, hoezo?”
“Werk Maes” zegt ze dan en meteen ben ik wakker.
“Fuck, hoelaat is het?” vraag ik terwijl ik mijn kleren bij elkaar begin te zoeken.
“Kwart voor negen, we moeten er over drie kwartier al zijn en het is nog een half uur rijden, ik had je trouwens gisteren al terug verwacht” zegt ze en ik bijt op m'n lip en probeer me met één hand aan te kleden.
“Ja sorry, we zijn in slaap gevallen” zucht ik en grom even als ik mijn broek niet aan krijg. “Maar ik kom eraan, ik kleed me zo nog wel even om” zeg ik en hang meteen op voordat ze verder kan vragen. Ik kleed me nu snel aan en loop naar Harry toe die nog schattig ligt te slapen. Ik druk zachtjes een kusje op zijn wang en pak een briefje en een pen. Ik schrijf op dat ik weg moet voor m'n werk en dat het me spijt dat ik niet bij hem kan blijven en dat ik hem vanavond weer zie. Ik leg het briefje op zijn nachtkastje en pak dan mijn tas en loop op m'n blote voeten de kamer uit en ga naar de lift. Het is lastig dat ik eerst deze lift naar beneden moet nemen en dan de andere lift weer naar boven, Jade en ik zitten namelijk op de andere afdeling. Beneden loop ik weer op m'n blote voeten naar de andere lift en wacht daar ook weer. Ik zeg wat personeel gedag die langs loopt en ga dan naar boven. Als ik bij de kamer ben fatsoeneer ik nog even mijn haar, anders gaat Jade alleen maar meer vragen stellen en open dan de deur.
“Daar ben je eindelijk” zegt Jade en ik leg mijn tas en hakken neer en pak snel wat andere kleren en kleed me om. Zonder verder iets te zeggen loop ik naar de badkamer, waar ik mijn haar begin te borstelen en even m'n tanden poets. Als ik daarmee klaar ben loop ik de kamer weer in en pak ik de telefoon van het hotel en bestel een broodje gezond en zeg dat ik hem zo beneden ophaal.
“Krijg ik nog verslag van wat jullie gisteren gedaan hebben?” vraagt Jade, die op haar bed zit met haar ene been over de andere.
“Uh we zijn 's middags naar een weeshuis geweest en hebben tot laat in de middag de kinderen vergezeld, het was gezellig, maar moeilijk om ze weer achter te laten” begin ik en ze knikt. Ondertussen trek ik ook weer mijn hakken aan en pak ik allerlei spulletjes bij elkaar.
“Toen kwamen we terug bij het hotel en hebben we het over de kinderen gehad die daar rondliepen en toen over elkaars familie. Toen zijn we samen gaan eten in het restaurant en nog meer gepraat” ga ik verder en Jade knikt. Ze staat op en we lopen de kamer uit.
“Vertel verder” zegt ze en ik denk even na.
“We zijn toen weer naar zijn kamer gegaan en heeft hij een film opgezet en hebben we wat tegen elkaar aan gezeten” beëindig ik mijn verhaal, ik ga haar niet vertellen dat we seks hebben gehad, want dat is iets tussen ons. We komen beneden aan en ik loop naar de balie en de man geeft het zakje met mijn broodje gezond. Ik bedank hem en we lopen naar de uitgang, Carmen en Stefanie zitten al in de auto, dus alleen wij twee nog.
“Hebben jullie gezoend?” vraagt Jade voordat we naar buiten lopen.
“Ja” zeg ik en mijn wangen beginnen lichtjes te branden. Ik open de deur en loop naar buiten met in mijn ene hand mijn mobiel en in mijn andere hand het zakje met mijn broodje gezond.
“Zijn jullie nog verder gegaan?” vraagt Jade verder en ik rol met m'n ogen.
“Nee, verder zijn we niet gegaan. Waar zie je me voor aan?” zeg ik verontwaardigd. Ook al heeft ze helemaal gelijk.
“Hi dames, geniet van de dag en het lekkere weer” zeg ik tegen de fans en stap dan de auto in.
“Dus hij heeft je niet naar het bed begeleid?” vraagt ze als we zitten en meteen kijken Carmen en Stefanie ons aan.
“Nee, dat zei ik net toch” zeg ik en leg mijn mobiel op m'n schoot.
“Waar heb je geslapen dan?” vraagt ze verder en ik zucht. Deze vragenlijst had ik wel van haar verwacht.
“In een bed” zeg ik en ze blijft me aankijken.
“Naast hem?” vraagt ze meteen verder en ik knik en maak het zakje open waar mijn broodje in zit en haal hem eruit.
“Heb je hem als kussen gebruikt?” gaat ze verder en ik rol opnieuw met m'n ogen.
“Waar komen al deze vragen vandaan?” vraag ik en neem een hapje.
“Ik ben gewoon nieuwsgierig en ik wil weten hoe het tussen jullie twee zit” zegt ze terwijl de chauffeur de auto start en ons naar de plek brengt waar we moeten zijn. Ron zit voor in en wij zitten met z'n vieren achterin.
“Dus heb je hem als kussen gebruikt?”
“Ja vast wel, weet ik veel. We zijn in slaap gevallen en voor dat lag ik tegen zijn schouder, dus denk het wel” zeg ik en Jade begint te lachen.
“Dus jullie lagen al op bed voordat jullie in slaap vielen?”. Ik schud m'n hoofd en nu kijkt ze me fronsend aan.
“Volgens mij heeft hij me in zijn bed gelegd en ik werd wakker van jou gebel” zeg ik en neem nog een hap van m'n broodje, ik moet hem natuurlijk wel op hebben als we daar aankomen.
“Was hij net al wakker voordat je vertrok?” gaat ze verder en ik zucht en schud dan toch maar m'n hoofd. Als ik niet antwoord dan blijft ze door vragen.
“Dus je hebt hem gewoon achter gelaten zonder iets te laten weten?”
“Nee, ik heb een briefje neergelegd en hij weet dat ik vandaag moet werken” zeg ik en Jade wilt haar mond alweer opentrekken maar ik ben haar voor.
“En nu ophouden met vragen stellen, ik wil even eten” zeg ik en kijk dan naar buiten.
“Jullie passen wel bij elkaar en dat blijf ik zeggen. Jullie hebben al gezoend, dus die relatie komt er vast ook wel aan” zegt ze en ik hoor gewoon aan haar stem dat ze een grijns van hier tot Tokio op haar gezicht heeft staan en dan hoef ik nog niet eens naar der te kijken, het is gewoon overduidelijk.


Een vragenlijst van Jade haha.
Beetje der eigen schud toch?
Hoe is jullie dag? De mijne echt klote.
Ik voel me hartstikke beroerd, terwijl ik twee afspraken heb vandaag.
Gaat weer lekker! Niet dus.
Love you all
Xo

Reacties (1)

  • HARRYlovers

    Hihihihihihih hahahaahahahaah

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen