Foto bij Line 5

|| April Joy Williams

Mokkend sleurde ik mijn tas achter me aan en had de rust niet meer om op Seth te wachten. Irritatie gonsde door mijn aderen en deed mijn hart in mijn keel kloppen. Het was echt een wonder dat ik mijn hele tas niet gegooid had naar die eikel van een.. Van een.. Verdomme!
‘April, wacht nou even,’ klonk Seth’s stem vanaf de gang. Snelwandelend wist hij me in te halen en kwam plotseling voor me te staan, waardoor ik vol tegen zijn borst aan liep en hij me nog net op kon vangen voor ik op de grond knalde. Hij grinnikte even toen hij mijn verbouwereerde gezicht zag en krulde zijn gloeiende armen stevig om mijn middel. Hij was, helaas voor mij op dit moment, mega sterk waardoor ik geen kant op kon. ‘Wat is er nou?’
Spartelend probeerde ik me vooralsnog uit zijn armen te worstelen, maar dit was tevergeefs. Ik zuchtte even en greep gefrustreerd met mijn handen naar mijn gezicht.
‘Ik kan die eikel niet uitstaan!’ brieste ik geïrriteerd. Seth grinnikte weer en verslapte de greep om mijn middel, waardoor ik op zijn minst fatsoenlijk adem kon halen. Het was niet eens zo heel lang geleden dat ik nog langer dan hem was geweest en eigenlijk ook nog sterker. Maar ineens stak hij twee koppen boven mij uit en was hij vrijwel twee keer zo breed. Hij had vast toverbonen gegeten, of zo.
‘Dat heb je hem laten merken, ja,’ lachte Seth, waardoor mijn mondhoeken al snel ook omhoog krulden en ik even op mijn lip beet om niet te gaan grinniken.
‘Nee, maar serieus,’ mompelde ik vervolgens, me loswrikkend uit Seth’s armen. Ik hing mijn tas over mijn schouder en krulde mijn vingers om het stroeve hengsel. ‘Ik snap niet dat jij hele dagen door kan brengen met die holbewoners.’
‘Geloof me, daar wen je aan,’ lachte hij weer, zijn hoofd lichtelijk schuddend. ‘Zelfs aan hem.’
Even leek hij over zijn eigen woorden na te denken en begon toen weer bulderend te lachen, waardoor het me verbaasde dat het plafond nog niet naar beneden kwam. ‘Nee, wacht. Hij is inderdaad nogal eens irritant.’
Lichtelijk grijnsde ik, waarna ik mijn armen over elkaar krulde en even zuchtte. Glimlachend pakte Seth mijn hand vast en knikte naar de andere kant van de gang.
‘Ik hoop dat je in de gaten hebt, dat je al die tijd de verkeerde kant op bent gelopen?’ Hij rees vragend doch speels zijn wenkbrauwen, waardoor ik hem een duwtje gaf en met mijn ogen rolde.
‘We hebben gym,’ grijnsde Seth vervolgens, wetend dat ik een gloeiende hekel had aan dat vak. Niet alleen had ik de coördinatie van een vis op het droge, maar ik wist ook nog eens altijd wel ergens over te struikelen. Als het al niet vaker dan een keer was. Geweldig.
You gotta be kidding me..’ verzuchtte ik gefrustreerd, waarop Seth zijn hoofd schudde en me lachend aan mijn hand meetrok.


@Specs en annae; Niemand heeft April's broodjes gestolen, haha. Omdat ze zich ergerde aan een bepaald persoon, deed ze net of ze haar broodjes ging eten maar stak uiteindelijk haar middelvinger naar hem op. Sorry als dat niet zo duidelijk was.xD

Het volgende hoofdstuk gaan jullie er trouwens waarschijnlijk achter komen om wie het nu eigenlijk draait. ^^

Reacties (8)

 • Firedemon

  Let's forever hate Sam Uley(H)

  6 jaar geleden
 • annae

  Is niet erg zoveel maakt niet uit hoewel ze anders wel nog een rede had gehad hem te haten...
  En heeel snel verder want ik wil weten om wie t draait want ik heb evht geeen idee behalve dat ik weet dat niet seth is XD

  6 jaar geleden
 • Tyche_

  SNEL VERDER!!!

  6 jaar geleden
 • Kieran

  Ik denk Paul! Snel verder! (:

  6 jaar geleden
 • Katalante

  xD

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen