Foto bij 012 Meeting everyone

Het kampvuur werd gehouden voor het huis van Emily en Sam, en toch is het me gelukt om als laatste aan te komen.
Ik ging op een boomstam zitten tussen Embry en Sam in, wat ik wel fijn vond. Bij Embry voelde ik me wel een beetje op mijn gemak. ''Dit zijn de stamoudsten,'' Sam wees ze een voor een aan, en ze stelden zich allemaal voor.
''Dit is Jared's inprent, Kim. Dat is Quil's inprent, Claire. Dat is Paul's inprent, Rachel en de rest ken je al geloof ik?'' Ik knikte en glimlachte. ''Mensen, dit is Chloe, een nieuw familielid.''
''Vertel eens wat over jezelf.'' Hoorde ik de oude Quil mompelen. ''Ehm, ik ben Chloe en ik kom uit Griekenland.'' Hij knikte. ''Ben je vegetarisch, zoals vampiers dat noemen?'' Ik knikte. De oude Quil zei niets meer.
Toen iedereen me had ondervraagt en ik alle vragen netjes had beantwoord, was het tijd voor een eng verhaal over vampiers, maar ik lette niet heel erg op.
''Wat is er?'' Fluisterde Embry in mijn oor. Ik haalde mijn schouders op. ''Niets.'' Ik voelde zijn hand op mijn onderrug, waar zich meteen een warme plek vormde. ''Niet liegen.'' Ik keek hem geïrriteerd aan. ''Volgens mij mogen ze me niet zo.'' Embry haalde zijn schouders op. ''Dat komt nog wel, het is gewoon allemaal even wennen voor iedereen.'' Nu was het mijn beurt om mijn schouders op te halen. ''Het zal wel.''
Er was aan me verteld, als er een onbekende vampier op 'ons' land was, ik het moest doorgeven, ze zeiden dat ik mee moest helpen hem te stoppen, toen ik zei dat ik niemand wilde vermoorden begrepen ze dat en zou ik dat aan hen kunnen overlaten.
Nu was zo'n moment dat ik zo'n onbekende vampier op ons land kon horen rennen en ruiken. Renesmee had verteld dat haar familie hetzelfde als haar ruiken, en als mij dus, vegetarisch. Die roken niet naar bloed. Deze vampier daarentegen rook daar wel naar.
Grommend stond ik op, wat een verbaasde blik van iedereen opleverde. Embry ging ook staan en pakte voorzichtig mijn pols vast. ''Wat is er?'' Zei hij zachtjes en bezorgd. Hij probeerde mijn ogen te vangen, maar ik liet het niet toe.
Ik had net als deze mensen een hekel aan vampiers die bloed dronken, daar had ik altijd ruzie mee. Ik wilde mijn nieuwe familie beschermen, ik ging nu bewijzen dat ze me konden vertrouwden.
''Wat is er?!'' Zei Embry nu iets harden en hij schudde zachtjes aan mijn pols. ''Vampier.'' Mompelde ik alleen. Ik trok mijn pols op en sprong over de mensen heen.
''Ik ruik hem ook.'' Hoorde ik Paul zeggen.
De wolven stonden ook op en renden richting het bos, maar dat merkte ik allang niet meer. Door mijn bewijzingsdrang was ik allang het bos ingerend. Ookal was het pikkedonker in het bos, ik kon alles vlijmscherp zien.
Ik rende op de geur af, ik wist niet of ik eerder zo hard had gerend als nu. Toen ik de vampier in beeld kreeg stopte ik met rennen en klom zo snel als ik kon een hoge boom in.
Hij had bloed rond zijn mond en mompelde iets in een andere taal, het leek op Italiaans, wat ik ook sprak. Hij keek geschrokken om zich heen toen de tak zachtjes kraakte waar ik op zat. Ik vervloekte mezelf op dit moment. Ik had vaak genoeg dieren gevangen om te moeten weten dat ik amper geluid moest maken.
Toen hij weer afgeleid was sprong ik van de tak bovenop de vampier. Vechtend rolde we over de grond, hij wilde ontsnappen en ik wilde hem vangen. Ik kreeg een paar keer een vuist in mijn gezicht.
Vuurrode ogen keken mij woedend aan, hij rook dat ik geen volledige vampier was en hij kon het zien aan mijn oogkleur.
Ik sloot mijn ogen, mijn einde naderde. Net toen ik mijn ogen gesloten had, voelde ik dat zijn gewicht van mijn lichaam verdween. Ging hij me niet vermoorden?
Ik opende mijn ogen en zag hem vechten met een grijze wolf met donkere vlekken. Ik ging snel staan en de andere wolven kwamen aangerend en hielpen de grijze wolf. Toen zijn ogen in de mijne blikte zag ik dat het hem was, Embry.

Ik wil even zeggen tegen Equation, GEFELICITEEEERD! Maak er een mooie dag van en geniet ervan!

Reacties (6)

 • Efflorescence

  Embry is zo schattig, met die kleine gebaren tegen Chloe. Ik ben daar altijd erg cliché in haha but idc. En dan ook nog tijdens dat "gevecht" met die vampier. skdjkfkff. Snel verder gaan hoor. x
  PS; Bedankt voor de felicitatie! I appreciate it :')

  6 jaar geleden
 • annae

  Aah wat een leuke hoofdstukjes echt allemasl en wat is Embry lief!!
  Snel verder

  6 jaar geleden
 • xmoongirlx

  Snel verdr x

  6 jaar geleden
 • Debussy

  Luve it(H)

  Snel verder???!!!!!(H)

  Xx(K)

  6 jaar geleden
 • koekiexkaner

  snel verder!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen