Foto bij Sixteen

Grace Taylor Abernathy

‘Ken je me nog?’ grijnst pafzak Bruno met zijn snerpende, overal herkenbare stem. Ik probeer iets te zeggen maar er komt een geluid uit m’n mond. ‘Hoeft niet, lieverd.’lacht hij. ‘Het lukt toch niet. Dit is je herinnering maar!’
Gebulder.
Herinnering, dat ik hier niet eerder aan gedacht heb! Ik kende hem al.
‘Waarom ben je weg gegaan? Mijn neefje kon het niet uitstaan!’ zucht hij en hij slaat de rug van zijn hand tegen zijn voor hoofd. Still Gaylord.
‘Hij hield hele verhalen, over dat jullie een geweldig team zouden vormen.’ gaat hij verder. ‘Nee, je bent niet totaal anders dan hij!’ schreeuwt hij opeens. Och heden, hij leest m’n gedachten. ‘Inderdaad!’ Ik deins naar achteren als hij naar voren springt. ‘Rustig meis, It’s gonna be okay.’ Pfff stelt niet echt gerust. ‘Daar gaat ‘t niet om!’ roept hij. ‘Maar ik moet nu gaan, m’n date wacht!’glundert hij. Ja hoor, zijn date? Ik wist dat hij minder afschuwelijk eruit ziet dan Vulkan maar ik wil het wel zien als zijn “date” het restaurant uit rent! Hij kijkt me flauw aan. Sorry hoor, denk ik. ‘T is goed! Tot ooit.’ knipoogt hij als hij mijn droom uitspringt. Van tak naar tak zie ik hem uit het beeld verdwijnen.

Oh wat doet m’n hoofd zeer. Net een rare herinnering gehad en nu dit? Ik duw mijn hoofd een beetje naar links als een hoge gil door mijn trommelvlies schalt: ‘’Ze beweegt!!!’
Kreunend open ik mijn ogen. ‘Serieus doe effe normaal!’ sist Jennifer. Eigenlijk houd ik wel van haar, ze zegt altijd wat ik denk en ondanks alles is ze de beste vriendin die je kunt hebben. ‘Dankje...’ fluister ik, nauwelijks verstaanbaar. Het duurt even voordat ik me weer realiseer waar ik ben.


Zo lang worden de Chapterz ongeveer ;P Stuk korter maar t moet nou ff! =)) -XXX- JWZ

Reacties (1)

  • xBlackShadow

    I'mWrintingInRainbowColours<3<3<3

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen