Foto bij Choice 193

We vallen in het veld naast elkaar neer en kijken elkaar glimlachend van geluk aan. Dat ik het al die tijd zonder hem heb vol gehouden. Die zes jaar lang.
"Ik heb je in die jaren zonder jou echt gemist. Ik snap niet hoe ik het overleefd heb", zegt Louis als hij mijn hand vast pakt en er in knijpt.
"Kun jij mijn gedachten lezen? Je zegt nou net precies waar ik aan dacht."
"Echt?" Verwonderd kijkt Louis mij aan en ik knik. "Hoe hebben we het eigenlijk ook ooit uit kunnen maken?"
"Nou, we zagen elkaar alleen maar eens in de twee of drie maanden, en dan maar voor twee daagjes of zo ongeveer. Dat was echt vreselijk. En toen moesten we ook nog op onze studie concentreren. Toen we er een punt achter zette was ik echt kwaad op mezelf dat ik met die rotstudie bezig was", zeg ik eerlijk terwijl ik naar de lucht kijkt die helderblauw is.
"Je hebt uiteindelijk wel een topbaan!"
"Ja, oke", stem ik toe.
"En mij."
"Ja", glimlach ik breed als ik Louis weer aan kijk.
"Wat wil je nog meer?" Ik rol half over hem heen om hem weer te kussen. Zijn lippen op die van mij geeft me echt weer het beste gevoel in de wereld. Na nog een klein kusje val ik weer in het gras en kijk ik weer naar de lucht. Het is even stil en vredig kijken we er samen naar. Af en toe komt er een vaag wit wolkje langs, maar verder is het hemelsblauw. "Wat heb jij gedaan nadat we het uitgemaakt hadden?", vraag ik plots.
"Met Harry ben ik uit geweest en heb ik me de lazarus gedronken. Ik had mezelf echt bijna kapot gezopen."
"Echt? Zo erg?"
"Ja. Harry heeft me later nog verteld dat hij me de club uit heeft moeten slepen. Me voor een vrachtwagen heeft moeten weghouden en me stevig moest vasthouden toen we langs de weg liepen omdat ik elk moment kon omvallen of voor een auto kon springen. Hij zei zelfs dat ik nog nooit zo dronken was geweest en dat ik niet ver weg was van een coma", vertelt Louis.
"Wow. Ik heb het iets rustiger aan gedaan. In het vliegtuig zat een vrouw naast me. Zo'n vijf jaar ouder dan ik toen was, en die vertelde me dat er genoeg andere jongens waren, en dat ik nog een heel leven voor me had, en dat hij vast niet de ware was. Het had niet veel gescheeld of ze had een slag in haar gezicht gehad. Ik kon er op dat moment echt niet tegen, en vervolgens ben ik nog weken de allerleukste kamergenoot geweest voor Amanda." Dat laatste zeg ik met een cynische ondertoon waarna ik een lachje van Louis' kant hoor komen. Amanda had het die weken echt zwaar te voorduren.
"Kende je Aaron toen al?"
"Ik kende hem al vanaf het begin op de universiteit, en we waren ook meteen vrienden omdat wij de enige twee Britten daar waren, maar pas een hele tijd na onze break up is het wat geworden", antwoord ik. "Jij had ook nog een vriendin toen ik terug in Londen kwam, he?"
"O, Jessie, dat kreng?" Ik begin hard te lachen.
"Kreng? Waarom heb je dan ooit wat met haar gehad?"
"Weet ik niet. Ze had wel een lekkere kont, maar dat was het", antwoordt Louis. Ik moet nu nog harder lachen.
"Serieus?"
"Nee, ze kon ook best wel aardig zijn, maar het stelde gewoon niet veel voor." Ik knik. Het is wel fijn er zo luchtig over te praten met hem.
"Weet je, ik zal jullie nog ruzie maken toen ik net bij Edward weg ging. Je stuurde haar het huis uit en ze was echt furieus."
"Echt? Heb je dat gezien?", vraagt hij verbaasd. Weer knik ik. "Het kwam eigenlijk ook wel door jou, omdat ik jou die paar dagen ervoor had gezien in Doncaster." Ik bloos een beetje en kijk hem weer aan.
"Ik was ook helemaal van slag af. Aaron merkte zelfs dat er iets was maar ik durfde het hem niet te zeggen."
"Wat ga je nou eigenlijk doen? Je hebt samen een appartement met hem en alles", vraagt Louis.
"Ik weet het niet. Echt niet", zucht ik. "Zolang ik maar bij jou ben."

Nog een paar uur liggen we daar in het veld te praten. Gewoon over van alles. Over wat er de afgelopen paar weken gebeurd is, over wat er in die zes jaar gebeurd is. We halen herinneringen op van vroeger, maar we lachen ook om van allerlei andere dingen die gebeurd zijn. Ik vraag ook nog hoe het met Harry, Liam, Niall en Zayn gaat. Harry en Vanessa zijn nog samen, maar volgens Louis gaat het nu niet zo goed in hun relatie. Liam heeft een andere vriendin met wie hij verloofd is. Zayn heeft een vriendin en Niall verwacht samen met zijn vriendin een baby over zeven maanden. Ik ben echt blij voor Niall want ik vond het vroeger altijd wel sneu als op school alles goed was en hij en Zac de enige waren in de vriendengroep die single waren. Zac vond het single zijn niet erg, want dan had hij wel altijd eennp paar scharrels, maar voor Niall vond ik het een beetje sneu. Louis verzekerde me dat zijn vriendin echt een schat van een meid is en perfect voor Niall is.
"We hebben eigenlijk nog niet gedanst", zegt Louis plots. Ik draai mijn hoofd naar hem en kijk hem aan alsof hij gek geworden is.
"Er is toch ook geen muziek." Zonder nog wat te zeggen staat hij op en strekt hij zijn arm naar me uit. "Wil je dansen zonder muziek?"
"Ik maak er wel muziek bij." Ik begin al te lachen bij het idee. Dat kan dus nooit iets fatsoenlijks worden met Louis. Toch neem ik zijn hand aan en helpt hij me op te staan. Deze kans moet ik aangrijpen. Welke jongen stelt nou voor om te dansen? Normaal is het dat de dame lang moet zeuren en de jongen uiteindelijk moet meesleuren. Ik sla mijn armen om Louis nek terwijl hij zijn handen rond mijn zij laat rusten. Hij begint wat te neuriën terwijl we langzaam schuifelen. Na een tijdje begin ik te lachen als er echt geen melodie in zit.
"Wat neurie je?"
"Geen idee. Ik doe maar wat."
"Oke, dan stop maar", lach ik. "Het slaat echt helemaal nergens op."
"En bedankt. Wat ben je weer lekker aardig zoals vanouds", zegt hij quasi beledigd.
"Ja", glimlach ik terwijl ik hem weer kusjes op zijn mond geef, We schuifelen nog steeds door het veld maar nu zonder melodieloos geneurie van Louis.
"Dadelijk ga ik nog twijfelen of ik wel met je verder moet en trek ik me nog terug."
"Ooh!", roep ik beledigd uit. Louis lacht alleen maar.
"Tuurlijk niet!" Hij zoent me weer en verstevigt zijn grijp om mijn middel.

Ik stel voor 100 kudo's als jullie morgen een 16+ hoofdstuk willen. En als we vandaag 150 kudo's krijgen, komt het hoofdstuk vandaag al! Ik word echt zo blij als ik al jullie reacties lees. Het motiveert zo erg! En vooral mensen die zich inleven, daar kan ik me echt kapot om lachen.

Reacties (37)

 • Reinlicious

  Kun je de andere 1d boys er ook weer in doen?=) x

  6 jaar geleden
 • Rianbows

  haha XD en de verloofde van Liam heet: Rianne XD Ik ben een paar weken geleden begonnen om alles vanaf het begin te lezen! Ik moest huilen bij dat Harry bijna dood ging door dat sneeuw gedoe en ik moest ook huilen bij dat trouw gedoe XD Je kan echt goed schrijven! En zingen (ik ging ff op je twitter kijken en zag toen een cover:)) Ik ga nu snel verder lezen!!! xxx

  6 jaar geleden
 • OVERAGAIN

  Ik moest hier echt aan the notebook denken:)

  6 jaar geleden
 • kikilovex

  Ik dacht dat harry & vanessa uit elkaar waren want dat stond in een stukje... (:"Ik heb mijn ex Vanessa al een hele tijd niet gesproken")

  6 jaar geleden
 • LStyles212

  aawhh echtt geweldigg!!
  snellverderr<3

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen