Foto bij 013 Trust

Ik wilde niet zien hoe de vampier uit elkaar werd gescheurd, daar kon ik niet tegen. Dus ik begon terug te rennen naar het huisje. Seth volgde me, ik had hem natuurlijk al eens gezien in zijn wolvenvorm.
Daar aangekomen rende Seth de bosjes in, en ik wachtte op hem.
''Chloe, dat was echt ziek!'' Riep hij vrolijk. Verbaasd beantwoordde ik zijn highfive.
De mensen die nog rond het kampvuur zaten keken naar ons. ''Wat is er gebeurd?'' Vroeg Billy Black.
''Je had haar moeten zien! Zo woesh! de boom in en toen sprong ze zo bovenop hem en had ze hem gevangen!'' Seth was superenthousiast en ik stond er maar een beetje naast.
''Waar is de rest?'' Vroeg Billy Black weer. ''Die zijn verder met de vampier afhandelen, je had haar moeten zien, het was in een woord ge-wel-dig!'' Ik stond er een beetje ongemakkelijk naast.
''Waarom ging je achter hem aan?'' Vroeg Billy aan mij. Ongemakkelijk frummelde ik aan mijn handen. ''Nou,'' Begon ik zachtjes. ''Ik moet mijn nieuwe familie toch beschermen? Soort van..'' Ik twijfelde aan mijn woorden. Straks werd ik helemaal niet geaccepteerd als familielid.
Billy gebaarde dat ik naast hem moest gaan zitten, wat ik dan ook deed. Nog voordat hij was kon zeggen kwam de rest aangelopen.
''Je was geweldig, Chloe!'' Riepen Quil en Paul. Blosjes verschenen op mijn wangen.
Ik zag Sam bijna onzichtbaar naar Billy en de oude Quil knikken, die terug knikte.
''Laten we er maar mee stoppen voor vandaag.'' Zei de oude Quil.
Iedereen pakte zijn spullen en liep weg, behalve Embry. Hij bleef zitten en keek me aan. Vragend keek ik terug. Was er iets of zo?
Hij schudde zijn hoofd als teken dat er niets was en tegelijk stonden we op.
''Wat is er?'' Vroeg ik toch maar voor de zekerheid. Hij schudde weer zijn hoofd. '''Niets.''
''Hé, tortelduifjes, gaan jullie nog naar huis toe?'' Ik zag Embry's wangen kleuren en keek naar de grond, wat mij deed glimlachen. Hij moest blozen.
''Ja, ga maar vast!'' Riep Embry naar de jongens toe.
De jongens knikten en liepen weg, Emily en Sam waren ookal naar binnen gegaan in hun eigen huisje, waar het kampvuur plaats had gevonden.
''Chloe?'' Ik knikte. ''Ik vind het heel knap van je wat je net gedaan hebt.'' Ik glimlachte dankbaar naar hem. ''Ik wil ook gewoon geaccepteerd worden hier.'' Hij knikte met een kleine glimlach. ''Dat word je wel, geloof me maar.'' Ik glimlachte weer. Embry kwam tegenover me staan en pakte mijn handen vast.
''Ik ben blij dat je ons hebt geholpen net.'' Ik bleef stilstaan en kon amper een woord uitbrengen. Zijn handen voelden zo intens warm tegen de mijne.
''Graag gedaan.'' Glimlachte ik weer.
''Ik weet wat voor een offer je hebt moet brengen, het was een soort van je eigen soortgenoot.'' Ik knikte en haalde mijn schouders op. ''Niet dat ik zoveel contact heb met vampiers.'' Glimlachte ik weer. Embry knikte.
''Heb je zin om wat te doen?'' Verrast keek ik hem aan. ''Het is al laat?'' Hij haalde zijn schouders op. ''Ik wil je wat laten zien.'' Ik glimlachte naar hem. ''Oké.'' Embry keek me even aan. ''Ja?'' Ik knikte en glimlachte mijn tanden bloot.
Samen liepen we richting het bos. ''Ik verander me even ja?'' Ik knikte. ''Dan zeg ik even dat we samen weg gaan.'' Embry knikte en ik liep snel weer terug naar het huisje.
Toen ik binnenkwam zag ik dat Emily en Sam samen op de bank zaten.
''Ik ga even met Embry weg, is dat goed?'' Emily knikte, Sam ook. ''Wat gaan jullie doen?'' Vroegen ze oprecht geïnteresseerd, wat me goed deed. Eindelijk was er eens iemand in me geïnteresseerd, ik was nu niet meer alleen dus 't moest wel.
''Hij wil me iets laten zien.'' Mompelde ik schouderophalend. ''Hij is nu veranderen.'' Weer knikten ze.
''Veel plezier.'' Glimlachte Sam. Ik bedankte hen en liep weer naar buiten, naar de bosrand, naar Embry in zijn wolvenvorm.

IK BEN LEKKER JARIG, 18 EINDELIJKKKK:). Dat wilde ik even met jullie delen:)

Reacties (4)

 • Efflorescence

  First of all: van harte gefeliciteerd met je verjaardag! May all your wishes come true.
  Second of all. Yakkes. Ik snap Chloe wel in die situatie waarin de wolven met die vampier bezig waren. I mean, dat lijkt me nu niet bepaald een aantrekkelijk tafereel om naar te kijken. Seth is nog steeds die vrolijke stuiterbal, I see. Ik kan wel om 'm lachen. Ik ben benieuwd waar Embry Chloe mee naartoe gaat nemen. x

  6 jaar geleden
 • xmoongirlx

  Gefeliciteert(H)

  6 jaar geleden
 • annae

  Gefeliciteerd!!
  En dan heel erg bedankt voir t hoofdstukje dat je op je 18e verjaardag activeerde/ schreef!!
  Nog een hele fijne dag verder en dan later weer snel verder

  6 jaar geleden
 • Debussy

  Gefeliciteerd(hoera)

  Snel verder??!!!!!!!!!(H)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen