Foto bij 013' Harry Styles

Ik schrik wakker van keiharde muziek die mijn gehoorgang binnen dringt. Kreunend open ik mijn ogen en als ik merk dat ik niet thuis ben ga ik meteen recht op zitten wat geen goed idee was. Ik grijp meteen kreunend naar mijn hoofd. Langzaam komen vage herinneringen terug van gisteren. Ik kijk om me heen en zie Justin met een mok in zijn hand tegen de muur leunen met een geamuseerde grijns op zijn gezicht. Zijn hand gaat richting de volume knop van zijn speakers. "Can you not?!" Kraam ik geïrriteerd uit en Justin grinnikt en zet de volume lager. "Hoe kom ik hier?" Vraag ik verward en ik wrijf in mijn ogen. "Ik heb je hier gebracht toen je half in coma op de grond lag beneden." Grijnst hij. "Je geniet hier veels te veel van." "Dat klopt." Justin verdwijnt zonder verder nog iets te zeggen de kamer uit en zuchtend laat ik me weer neerzakken op het bed. "Wat ga je doen?" Roep ik. "Eten halen, wil je ook?" Mijn maag protesteert bij het idee. "I'll pass." Roep ik weer terug. Ik hoor hem grinniken en de trap af lopen. Ik hoor een deur dichtslaan en vermoed dat het de voordeur is. Meteen sta ik op. Operatie vind-uit-wat-die-gozer-verbergt gaat in. Ik sluip de gang op en kijk links en rechts. Niemand. Ik loop de trap op mijn hoede af en vervolgens kijk ik radeloos om me heen, niet-wetend waar te beginnen. Plotseling hoor ik een geluid. Snel draai ik me om naar een ebbenhouten deur. Mijn hartslag versneld en de neiging om te vluchten is groot maar ik vecht er tegen omdat ik weet dat ik spijt zal hebben als ik niet even een kijkje neem. Met gemixte gevoelens van angst en nieuwsgierigheid draai ik langzaam de deurknop om. Een trap naar beneden onthult zich en ik slik. Pull yourself together, Styles. Met trillerige benen loop ik de trap af. Ik hou me zo goed mogelijk stil. Het geluid van mijn ademhaling heeft nog nooit zo hard geklonken. Ik kijk voor me uit naar een smal gangetje. De geur hier beneden is alles behalve plezant. Ik kan mijn vinger er niet op leggen maar de geur heeft een bekende sensatie. Het ruikt een beetje als... metaal? Iets in die richting. Ik hoor weer een geluid en ik ga er op af. Ik kom aan het einde van de gang en kijk vluchtig de hoek om. Daar staat Justin met zijn rug naar me toe. Een frons ontstaat op mijn gezicht. Eten halen, yeah right. Mijn frons wordt dieper. What the.. Hij heeft een zak met vloeistof vast en hij zuigt het op. Rode vloeistof. Dit is niet goed. Ik vlucht snel terug naar boven en probeer mijn ademhaling onder controle te houden. Wat ik daar beneden zag, het kan niet. Het kan gewoon niet. Mijn handen grijpen naar mijn hoofd. Zoveel nadenken helpt niet bij de immense kater die ik mezelf bezorgd heb. Ik raap snel mijn spullen uit de woonkamer en ren zo snel als ik kan zo ver weg mogelijk van dat huis.

Hijgend loop ik mijn huis binnen. "Wow Haz, heb je een spook gezien ofzo?" Grapt Gemma die net de trap af komt lopen. Als ik niet antwoord verandert de blik in haar ogen. "Hazz?" "Ik ben moe. Ik ga slapen." Mompel ik en ik vlucht snel naar mijn kamer. Zodra ik er ben laat ik mezelf op mijn bed vallen. Ik moet gehallucineerd hebben. Het kan niet anders. Ik bedoel, ik weet dat er iets is aan Justin wat niet klopt maar zoiets is bizar. Ik heb het me gewoon verbeeld. Justin dronk geen bloed. Ik val in slaap met het gevoel als of ik langzaam aan het doordraaien ben.

Geachte negers, zoals jullie weten vinden wij jullie reacties heel erg leuk en ze maken ons heel blij. De laatste paar hoofdstukken krijgen we er steeds minder en ik zou willen weten waarom want ik lig er 's avonds wakker van -lol joke-. Nee maar SERIOUS BUSINESS. We zouden heel erg graag wat meer reacties willen. Dus we hebben besloten pas een nieuw hoofdstuk te plaatsen als we minstens 2 pagina's met REACTIONSSS hebben.

GOODBYE MY PRECIOUS NIGGA FRIENDS xoxoxoxoxoxooxoxxoxoxoxoxoxxooxoxoxo HEYASSBUTT

Reacties (9)

 • Shadowhunterz

  Operatie vind-uit-wat-die-gozer-verbergt gaat in HAHAHAHAHHAHA geniaal gewoon en HazzaBazza je verbeeld je het gwn Jussie is geen vampierxD*kuch* *kuch* let's have fun with Jurry!!

  8 jaar geleden
 • HipsDontLie

  in ben het eens met xJigglyPuff JUSTIN GEBRUIK JE PINDA HERSENS xd
  ga niet een als een kneus een beetje bloed uit een zak lopen lurken
  EN HAZZ JIJ MOET DE WAARHEID NU TOCH WEL WETEN, STELLETJE PINDAHERSEN MENSEN

  8 jaar geleden
 • Eruditex

  JUSTIN POEPFACE. JE WEET DAT ER EEN CURLYWURLY IN HET HUIS RONDLOOPT. WEES NIET ZO'N KOE EN DENK NA MET DIE PINDAHERSENS VAN JE. Dat moest er even uitxD

  8 jaar geleden
 • CORPSEHUSBAND

  sneeLVERdER !!!

  8 jaar geleden
 • ChestHair

  Whoopwhoop :-) I luf this chaptah, as alwaysxD

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen