Foto bij 15. School prom (Harry)• - • - • - • - • - •

"Mam, mam, mam waar ben je?" roep ik als ik thuis kom van school, ik heb net mijn fiets op de grond gelegd, omdat ik dit gewoon echt moet vertellen, ik vertel namelijk alles aan m'n moeder, ze is een beste vriendin voor me. Ik heb net de voordeur opengeduwd en roep haar al.
"Lieverd rustig, wat is er toch?" vraagt ze als ze de gang in komt gelopen.
"Er i-" wil ik beginnen met m'n verhaal maar ze onderbreekt me alweer.
"Ruim eerst je fiets op en kom dan naar de keuken en dan wil ik alles horen, ik zal wat thee zetten" zegt ze en ze loopt weer weg. Ik zucht en draai me snel weer om en ruim m'n fiets op een snel tempo op, ik moet haar dit gewoon echt vertellen. Ze moet dit weten, want het is namelijk geweldig, nou ja voor mij dan. Nadat ik m'n fiets netjes in de schuur heb gezet, loop ik naar binnen en sluit ik de voordeur. Ook trek ik m'n jas uit en hang die netjes op. M'n moeder houd van netheid en als ik dat nu niet doe, dan begint ze zo weer te klagen en dan kan ik nog steeds mijn verhaal niet doen. Ook zet ik netjes mijn vans op het schoenenrek en mijn tas op de traptrede, die kan ik straks mee naar boven nemen. Ik loop snel door naar de keuken en ga aan de keukenbar zitten.
"Alsjeblieft lieverd" zegt mam als ze een mok thee voor me neerzet.
"Thanks mam" glimlach ik en omsluit mijn handen om de mok, om ze een beetje op te warmen, heel warm weer is het op dit moment niet, dus mijn handen zijn behoorlijk afgekoeld van de snelle fietsrit naar huis toe.
"Maar wat wil je vertellen lieverd?" vraagt ze als ze tegenover me plaats genomen heeft met ook een mok thee tussen haar handen.
"Er is vandaag bekend gemaakt dat er nieuwe leerlingen komen op school" begin ik en mam knikt en kijkt me nieuwsgierig aan. "En ze kwamen vandaag dus al. En oh my gosh wat zijn die knap. Mam, je had ze moeten zien. Oh gosh ik kon gewoon niet meer nadenken" ratel ik en ze begint zachtjes te lachen.
"Liefde op het eerste gezicht lieverd?" grijnst ze en ik begin te lachen en erna te knikken, ze heeft me ook meteen door.
"Ja, die ene jongen die bij mij in de klas komt is zo knap mam. Is echt niet te geloven. Het grappige is nog dat hij behoorlijk bekend is. En leuk en knap oh, ik ratel" ratel ik en begin dan zachtjes te lachen, ook mam lacht erom en ik neem een slokje van mijn warme thee.
"Maar volgens mij komt er nog meer" zegt ze en ik begin meteen te knikken, hoe kan ik dat nou vergeten?
"Nou hij liep dus met vier van zijn vrienden, waarvan er drie in een andere klas zitten, door de gangen. Adrian en ik liepen daar dus ook en ik keekk naar hem en hij keek dus terug. Oh mam, ik dacht dat ik ter plekke flauw ging vallen want hij gaf me een knipoog" vertel ik enthousiast.
"En die was niet voor Adrian bedoeld?" vraagt ze en ik kijk haar verontwaardigd aan.
"Nee, die was zeker weten voor mij want we keken elkaar ervoor al even in de ogen" zeg ik meteen terug en ze begint te grijnzen.
"Mijn kleine lieve meid is verliefd, eindelijk weer na Mitch" zegt ze en ik knik. Mitch is mijn ex van twee jaar geleden, hij was echt een lozer eersteklas en ik snap niet dat ik iets in hem gezien heb, ook als je hem nu terug ziet denk je van gadverdamme, hij heeft allemaal puisten en let helemaal niet op zijn uiterlijk, volgens mij is hij ook zo'n tien kilo aangekomen.
"Praat alsjeblieft niet over hem" zucht ik en neem weer een slok van m'n thee.
"Sorry lieverd, ik ben gewoon blij voor je en ik hoop voor je dat hij ook iets in jou ziet" zegt ze met een glimlach en ik knik.
"Ik wilde vandaag al tegen hem gaan praten, maar ik durfde niet omdat die vrienden de hele tijd om hem heen hangen, vooral die met de donkerblonde haren die alle kanten op staan, die hing echt half om zijn nek de hele tijd" zucht ik en ze begint te lachen.
"Durf je dat dan, zomaar op hem afstappen?"
"Natuurlijk durf ik dat, ik ben geen mietje. Ik praat zo vaak met jongens" reageer ik erop waardoor ze begint te lachen.
"Dat heb je echt van je vader, zo gek van jezelf. Maar zijn die andere jongens ook zo knap en leuk als hem?" vraagt ze en ik schud meteen m'n hoofd.
"Nee, dat niet. Maar dat zal niet zo moeilijk zijn toch, nou ja ik zie wel hoe het verloopt, ik hou je wel op de hoogte" zeg ik en drink m'n nu ondertussen lauwe thee op en sta op.
"Is goed lieverd, ik zal voor je hopen okay, je verdiend het wel" glimlacht ze en ik bedank haar met een kus op der wang en een knuffel.
"Hou van je mam" "Ik ook van jou lieverd" zegt ze terug en ik loop de keuken uit en loop terug naar de gang, waar ik m'n tas pak en naar boven loop. In m'n kamer zet ik mijn schooltas achter de deur en plof neer op m'n bed en pak mijn macbook van de grond af en zet die voor me neer en start hem op.

• - • - • - • - • - •

Ik loop met Adrian door de gangen van school, met een aantal boeken tussen mijn arm en mijn lichaam. Het is nu pauze en we lopen richting onze kluis, die tegenover elkaar staan, dus dat is altijd makkelijk. Als we er zijn open ik mijn kluis en leg ik mijn boeken erin en kijk even in m'n agenda wat we na de pauze hebben. Dat is dus Wiskunde en Muziek. Wiskunde vindt ik dus helemaal niks, maar dan kan ik wel weer naar Harry staren, helaas heb ik hem vandaag nog niet gezien, misschien had hij vanochtend een afspraak of erger is hij ziek, dan zal ik hem de hele dag niet zien. Muziek vindt ik dan wel weer leuk, dus daar verheug ik me wel op. Ik pak m'n kluisdeurtje vast en doe hem dicht, maar dan schrik ik me kapot omdat Harry nonchalant tegen het andere kluisje aangeleund staat, ik had hem niet eens opgemerkt.
"Je liet me schrikken" zeg ik en leg even mijn hand op mijn hart en doe mijn kluisje nu helemaal dicht. Er verschijnt een glimlach op zijn gezicht.
"Sorry, dat was niet mijn bedoeling. Of misschien wel een beetje" zegt hij en ik smelt bijna weg van zijn stem, dit is de eerste keer dat hij tegen me praat, ik heb zijn stem wel eens eerder gehoord, maar nog niet van zo dichtbij.
"Marianna was het toch?" vraagt hij terwijl hij zijn handen een stukje in zijn broekzakken laat glijden. Ik knik lichtjes en hang mijn tas beter over mijn schouder. Waarom praat hij opeens met me? Ziet hij dan niet, dat ik dit heel ongemakkelijk vindt?
"Uh, wat kwam je doen?" vraag ik toch een tikkeltje zenuwachtig, maar toch met een lach op mijn gezicht. Ik vraag het omdat Adrian tegen haar kluisje geleund staat en me streng in de gaten houd, ze weet namelijk ook dat ik gevoelens heb voor deze leuke krullenbol voor me. Hij glimlacht en opent zijn mond.
"Ik wou vra-" zegt hij maar dan wordt hij onderbroken door één van zijn vrienden.
"Yo mate, kom je nog of moeten we nog langer op je wachten?" Harry draait zich een stukje en kijkt mij dan weer aan.
"Sorry" zegt hij en loopt dan weg. Ik frons en kijk hem na, wat wilde hij nou zeggen? Ik blijf hem nakijken en ik zie hem nog even omkijken en zijn lippen vormen het woordje 'sorry', dat kan ik nog net zien voordat hij met zijn vrienden de hoek omlopen.
"Wat was dat?" vraagt Adrian die nu naast me staat. Ik haal m'n schouders op en bijt op m'n onderlip.
"Hij praatte met me, de jongen waar ik verliefd op ben praatte met me" sis ik naar haar en ze begint te lachen.
"Je hebt het wel goed te pakken he" grijnst ze en ik geef haar een duwtje en we beginnen naar het leslokaal te lopen.
"Ik hoorde dat hij je naam zei" zegt ze en ik knik. Hij weet gewoon mijn naam, meteen begin ik te glimlachen en Adrian begint naast me te lachen. Ze kan het ook niet hebben he, dat ik een jongen leuk vindt. Eindelijk na twee jaar, kom ik weer een jongen tegen. Nu nog hopen dat hij mij ook leuk gaat vinden. We lopen het lokaal in en ik kijk rond en zie hem al zitten met zijn vriend Zayn naast hem. Ik loop Adrian achterna en ga op onze plek zitten, helaas een heel stuk van hem af. Ik leg mijn wiskunde boeken neer, die in mijn tas zaten en ga zitten. De docent komt binnen en roept meteen om stilte. Ik bijt op m'n lip en kijk meer naar m'n vingers dan naar de docent. Harry Styles praatte net gewoon met me, ik kan het gewoon nog steeds niet geloven, want hij heeft vele meiden achter zich aan. Ja, ik weet dat hij beroemd is en dat ik weinig kans heb, maar dat hij tegen me praatte is al heel wat. De hele les denk ik aan hem en maak ik een aantal vragen, ik ben er gewoon even niet bij met m'n hoofd. Eigenlijk is het wel apart dat er nu vijf beroemde jongens door de school lopen, de reden dat ze naar school moeten is gewoon onbekend en de jongens zeggen er gewoon helemaal niks over en op internet staat er ook niks, dus het is nogal onduidelijk waarom ze hier zitten, maar eerlijk gezegd heb ik er helemaal geen problemen mee.

• - • - • - • - • - •

Ik zit in de kantine en Adrian zit tegenover me. Er ligt een boek voor me en eigenlijk moet ik leren voor de toets die we deze middag hebben, maar ik kan gewoon niet nadenken. Ik zit nog steeds met een aantal dagen geleden in m'n hoofd dat Harry tegen me praatte en hij iets wilde zeggen. Ik ben er nog steeds niet achter wat het was.
"He Mari, weet jij al of je naar het school prom gaat?" vraagt ze en ik kijk op en schud meteen m'n hoofd.
"Nee, nog niet. Als ik ga weet ik ook niet met wie, ik ben nog niet gevraagd, jij?" zeg ik en ik zie dat ze zachtjes op haar onderlip bijt. "Vertel" zeg ik meteen en ze grinnikt.
"Ik ben gevraagd door Dean" zegt ze met een grote glimlach en bij mij verschijnt er nu ook een glimlach.
"Gefeliciteerd" roep ik iets te hard, waardoor de halve kantine naar me kijkt. "Sorry" zeg ik zachtjes en Adrian begint te grinniken.
"Er is hier niks te zien, ga verder met wat je aan het doen was" roept Adrian en nu begin ik zachtjes te lachen en leg mijn boek neer en begin weer de stukjes te lezen. "Hij staart naar je" zegt ze opeens zachtjes en ik kijk op en frons. "Harry" zegt ze nu nog zachter en ik blijf haar aankijken.
"Hoelang al?" vraag ik.
"Ik ben ff naar de wc" zegt ze opeens, zonder antwoord te geven op mijn vraag. Ze staat op en pakt haar tas op en loopt weg. Ik kijk haar na en schrik dan van een stem naast me.
"Hi, is het goed als ik naast je kom zitten?" Ik draai me om en knik dan maar, dus daarom ging Adrian naar de wc, hij kwam aangelopen. Hij gaat zitten en kijkt dan naar het boek dat op de tafel ligt.
"Dat is waar ook, toets maatschappijleer" zucht hij en ik knik.
"Helaas wel" mompel ik en sla de bladzijde om. Hij grinnikt en friemelt aan zijn vingers, zal ik hem vragen wat hij wilde zeggen een aantal dagen terug.
"Uh, hoe is het?" vraagt hij en ik draai mijn hoofd naar hem toe.
"Goed hoor, met jou?" zeg ik en stel dezelfde vraag aan hem, hoe moeilijk is het om met hem een gesprek aan te gaan?
"Ook hoor, maar dat is eigenlijk niet de reden dat ik vroeg of ik naast je mocht komen zitten" zegt hij en ik kijk hem vragend aan. Waar heeft hij het nou weer over?
"Uh, wat is het dan?" vraag ik toch een tikkeltje nieuwsgierig en blijf hem aankijken.
"Een aantal dagen geleden wilde ik je dit al vragen, maar toen werd ik gestoord door Louis" zegt hij en hij kijk even over zijn schouder naar de jongens een stuk achter hem en ik zie dat ze hem strak in de gaten houden als ik ook even die kant op kijk. "Maar, ik ga het je nu toch vragen" zegt hij en ik frons. Waar heeft hij het toch over?
"Uh okay" zeg ik en hij glimlacht lichtjes.
"Marianna, zou je uhm met mij mee willen naar het school prom?" vraagt hij en ik zie in zijn ogen dat hij onzeker is, maar waarom, hij kan zoveel meisjes krijgen, die dolgraag met hem mee zouden willen.
"En waarom zou ik dat doen?" zeg ik als reactie, ik hou mijn gezicht in plooi, ook al schreeuw ik nu heel hard van binnen. Harry Styles, de jongen die ik ongelofelijk leuk vindt, vraagt me nu mee naar het school prom terwijl hij me helemaal niet kent. Dit is de tweede keer dat hij tegen me praat. We hebben elkaar de laatste tijd wel een aantal keer in de ogen gekeken, maar niet echt met elkaar gesproken.
"Ik heb je telkens wel zien kijken hoor, tijdens Wiskunde en Biologie. Volgens mij is dat jou bezigheid sinds ik hier op school zit" zegt hij met een scheve grijns op zijn gezicht. Ik voel meteen mijn wangen verkleuren en kijk terug naar mijn maatschappijleer boek. Hij lacht zachtjes en ik bijt op m'n lip.
"Ben ik echt heel fascinerend of zit mijn haar altijd verkeerd?" grinnikt hij. Hij maakt er gewoon een grapje van. hij heeft het gewoon al die tijd gemerkt. Hoe fucked up is dat.
"Dus, hoe zit het wil je met mee naar het prom?" vraagt hij en ik draai mijn hoofd weer naar hem toe, mijn ogen branden nog steeds, maar hij heeft het toch al gemerkt, dus maakt dat ook niet meer uit.
"Waarom zou je met een meisje als mij, naar het school prom willen? Je kent me niet eens?" vraag ik toch een tikkeltje verward. Er verschijnt een glimlach op zijn gezicht en opnieuw frons ik.
"Dat is niet moeilijk uit te leggen Mari" zegt hij nog steeds met een glimlach. "Je bent een mooi meisje en ik wil je juist beter leren kennen en mij leek het leuk om dat de aankomende twee weken te gaan doen, voordat we samen naar het prom gaan, wat over twee weken al is" verteld hij verder en ik bijt op mijn lip. Waarom zeg ik niet gewoon ja? Dit is toch wat ik heel graag wil en hij wilt ook nog vaker met me afspreken.
"Dus?" vraagt hij terwijl hij me opnieuw onzeker aankijkt, volgens mij verwacht hij dat hij een blauwtje zal lopen.
"Okay, ik ga mee, alleen omdat je heel fascinerend bent" grijns ik en ook bij hem verschijnt er een grijns op zijn gezicht. Hij lacht even om mijn antwoord en knikt dan.
"Daar ben ik heel blij om, dus wat dacht je van een drankje morgen middag?" vraagt hij met een glimlach terwijl hij zich iets meer naar me toedraait. Ik glimlach terug en knik dan, dat ik het goed vindt.
"Hoe moet ik dat opvatten?" vraag ik en hij fronst en begint dan zachtjes te lachen.
"Vat het op als een date" fluistert hij in m'n oor terwijl hij langzaam opstaat. Hij gaat recht staan en geeft me een knipoog voordat hij wegloopt en weer bij zijn vrienden gaat zitten. Wow, wacht even. Ik werd net mee gevraagd naar het school prom, mee uit gevraagd als een date en ik kreeg een knipoog, allemaal van Harry Styles. Ik sta op, pak mijn maatschappijboek die ik dicht klap en in m'n tas prop en loop dan richting de uitgang waar Adrian met een grijns op haar gezicht staat.
"Mee komen" zeg ik en pak haar pols vast en trek haar de kantine uit.
"Wat gebeurde daar Mari, wat heeft hij allemaal gezegd en waar kwam die knipoog vandaan" zegt ze als we bij de kluisjes staan. Er ontstaat een hele grote grijns op mijn gezicht en ik begin vrolijk alles aan haar te vertellen, waar Harry en ik het net over gehad hebben.

• - • - • - • - • - •

De dag van Harry en mijn eerste date toen ik weer thuis kwam, was ik ontzettend happy en dat merkte m'n moeder ook op. Ik had niet verteld over de date omdat ik haar nog even in spanning wilde houden, want ik had haar toen wel verteld dat hij tegen me praatte en dat vond ze heel leuk voor me, maar verder heb ik het helemaal niet meer over hem gehad, soms vroeg ze er wel iets over, maar toen gaf ik een kort antwoord terug, ik wilde het gewoon even stil houden. Dus toen na de date wilde ze ook meteen weten waarom ik zo happy was en ik heb haar toen verteld over de date en ze was zo enthousiast erover en toen heb ik haar ook meteen verteld over dat hij me gevraagd heeft naar het school prom en toen vond ze het helemaal leuk voor me en wilde ze hem zo snel mogelijk ontmoeten, ze wilde weten wie hij was. Wel heb ik haar verteld dat hij beroemd is, maar dat kon haar echt niks schelen. Volgens mij heeft ze hem wel opgezocht op het internet, want dat heb ik gezien toen ik de woonkamer binnen kwam lopen en ze alles snel weg klikte. Alleen vergeet ze altijd de geschiedenis te wissen, dus kon ik het zo terug zien. Ik snap het wel, ze is toch m'n moeder en wilt dingen over hem weten, ik heb de meeste dingen ook van internet geplukt, maar hij heeft me ook een heleboel verteld op onze dates. We hebben er nu intussen drie gehad en vanavond met de school prom zien we als onze vierde date, dus ja ik ben nu echt hartstikke zenuwachtig. M'n moeder is met mijn haar bezig. Een aantal dagen terug zijn Adrian en ik gaan shoppen om leuke jurken te vinden voor het prom en we zijn geslaagd, dus ik heb er alle vertrouwen in.
"Zo klaar, nu trek je eerst je jurk aan, dan kan ik erna je make-up doen" glimlacht ze en ik knik. Ik sta op uit de stoel en loop naar m'n bed toe, waar mijn jurk ligt.
"Hou je die lingerie aan?" vraagt mam en ik draai me om en kijk in de spiegel.
"Hoezo?" vraag ik niet-begrijpend.
"Je weet maar nooit wat er kan gebeuren lieverd" grijnst ze en ik rol met m'n ogen.
"Klopt" mompelt ik en ze lacht even en trek m'n kast open en begint tussen mijn lingerie setjes te neuzen. Erg ongemakkelijk, maar op dit moment is ze even mijn vriendin en niet m'n moeder.
"Trek deze maar aan, het is wit. Dus het schijnt niet door met je jurk en het is ook nog sexy" zegt ze en ik bijt op m'n lip en kijk naar het setje in haar handen. Ik haal dan m'n schouders op en pak het aan en loop naar de badkamer en kleed me om. Met de uitgekozen lingerie aan loop ik terug m'n kamer in en m'n moeder knikt.
"Prachtig" zegt ze en ik grinnik even en trek dan m'n jurk aan. Als ik hem aan heb, krijgt m'n moeder een nog grotere glimlach op haar gezicht en ik moet een rondje draaien van der. Erna ga ik weer op de stoel zitten en begint ze mijn make-up te doen. Ongeveer een kwartiertje later is ze klaar en vindt ze dat het goed is. Ik kijk in de spiegel en knik. Mam begint sieraden uit te zoeken en geeft me een ketting, een vlinder armband en vlinder oorbellen, vanwege mijn jurk en vindt dan dat ik klaar ben. Ik glimlach en kijk in de spiegel naar mezelf, ik vindt dat ik er goed uitzie en ik hoop dat Harry dat ook zo vindt.
"Je bent zo mooi Marianna" zegt ze glunderend en ze pakt een fotocamera en maakt een foto van me en dan gaat beneden de bel, we zijn ook precies op tijd klaar he. Mam loopt meteen naar beneden en ik loop met m'n pumps in mijn handen de gang op en blijf boven staan, dat ik net naar beneden kan kijken, maar hij me niet ziet.
"Hallo mevrouw, ik ben Harry. Ik kom voor Marianna" hoor ik zijn stem en ik glimlach. Ik blijf genieten van zijn hese stem.
"Ze komt zo, ze is bijna klaar" zegt mam en ik frons. Ik ben toch al klaar?
"Okay, ik wacht buiten bij ons vervoer" zegt hij en ik hoor m'n moeder nog iets zeggen en dan gaat de voordeur dicht.
"Marianna, kom je?" roept ze en ik slik even en neem even diep adem. Op m'n blote voeten loop ik naar beneden. Daar trek ik mijn pumps aan en haal nog een keer diep adem.
"Hij is leuk lieverd, ik hoop dat het wat wordt tussen jullie" glimlacht ze en ik knik en druk een kus op haar wang.
"Ik hou van je mam" zeg ik en ze glimlacht en loopt naar de deur. Ik draai me om en ze opent hem. Ik kijk naar buiten en zie Harry staan in zijn suit en mijn glimlach wordt nog groter als ik het vervoermiddel achter hem zie staan. Ik zie zijn blik over mij heen glijden en een gemeende glimlach verschijnt op zijn gezicht. Ik loop naar buiten en hij loopt naar me toe.
"You look beautiful my lady" zegt hij zachtjes en hij legt zijn handen op mijn bovenarmen en drukt een kus op mijn wang.
"Jij ziet er ook goed uit" zeg ik terug en hij glimlacht.
"Have fun" hoor ik m'n moeder achter me en ik zwaai even. Harry knikt even naar m'n moeder en opent dan de deur van de limousine en stap ik in. Dan zie ik dat de andere vier vrienden van Harry ook in de limo zitten, met alle vier ook een meisje. Harry komt naast me zitten en stelt iedereen voor terwijl we al richting het gebouw rijden waar het prom zal gehouden worden. Ik probeer alle namen te onthouden van de meisjes, maar ik ben ze alweer vergeten dus wordt dat behoorlijk moeilijk. Harry's hand ligt op mijn bovenbeen en de glimlach op mijn gezicht kan er voorlopig niet meer af. Na een klein kwartiertje gereden te hebben komen we bij de zaal aan en stappen we met z'n allen uit en zie ik Adrian buiten staan, samen met Dean. Ik glimlach en loop op haar af. Harry wacht maar even een paar seconden.
"Wauw, wat ben je mooi" roept ze terwijl ze me voorzichtig omhelst en een kus op mijn wang drukt.
"Dank je, jij ook" zeg ik terug en dan kijkt ze naar de limo.
"Jij boft zo ontzettend erg" zegt ze en ik glimlach en kijk ook nog even naar de limo en knik dan.
"Are you ready my lady?" vraagt Harry die naast me komt staan en zijn arm uitsteekt. Ik knik en haak mijn arm in de zijne en Adrian kijkt me nog even grijnzend aan en dan lopen we met z'n allen naar binnen. Laat het feest maar beginnen, ik ben er helemaal klaar voor.

• - • - • - • - • - •

Het prom is al een hele tijd bezig en we hebben ook al gestemd op de prom Queen en prom King, die zo meteen bekend gemaakt zullen worden. Harry en ik hebben de meeste tijd samen op de dansvloer gestaan en samen gedanst, het is echt een hele geweldig avond en ik geniet er nog steeds van, met Harry aan mijn zijde. De tijden dat we naast de dansvloer hebben gestaan lag zijn hand of op mijn onderrug of had hij mijn hand vast. Volgens mij is mijn glimlach niet van mijn gezicht af geweest, want ik voel het behoorlijk in mijn kaken. Harry en ik staan nu weer op de dansvloer dicht tegen elkaar aan en mijn hoofd ligt tegen zijn schouderblad en zijn hoofd leunt tegen de mijne aan. Er speelt een rustig schuifel nummer, dus staan we zo wel goed. Ik voel de meeste blikken wel op onze branden, maar ik probeer het zo goed mogelijk te negeren. Ik zal het nog wel vaker meemaken als ik misschien zijn vriendinnetje wordt, wat ik wel hoop want ik voel me echt heel fijn bij hem en ik hoop dat hij hetzelfde voelt. We hebben de afgelopen twee weken zo'n leuke tijd samen gehad, met onze dates en gewoon op school. Meiden zijn jaloers dat heb ik wel in de gaten gehad, maar ik probeer er zo weinig mogelijk op te letten en te genieten van de momenten samen met hem, want hij is de persoon die me laat glimlachen.
"Dames en heren, het is tijd om de prom Queen en prom King bekend te gaan maken" wordt er gezegd en de muziek stopt. Harry legt zijn arm om mijn middel en ik laat mijn hoofd tegen zijn borst aanliggen terwijl ik naar de jongen op het podium kijk. Harry heeft mijn andere hand vast gepakt en streelt met zijn duim over de rug van mijn hand. Mij boeit het niet wie de prom Queen of prom King wordt, want ik sta al met de persoon naast me, dus maakt het me niet meer uit of ik nou wel win of niet. Al zou het natuurlijk wel leuk zijn om het te worden.
"De prom King van de avond is geworden met 182 stemmen, is Harry Styles" wordt er gezegd en er wordt geklapt. Harry glimlacht en drukt een kus op mijn wang en laat me dan los. Ik glimlach ook en hij gaat op het podium staan en kijkt de zaal in.
"De prom Queen van de avond is geworden met 134 stemmen, is Marianna Cortez" wordt er gezegd en mijn ogen worden groot. Ze hebben op mij gestemd? 134 stemmen? Holy fuck! Ik sla mijn hand voor m'n mond en loop half in shock naar het podium en klim erop.
"Gefeliciteerd" zegt de jongen en zet een kroontje op mijn hoofd. Harry krijgt een slinger om zijn nek en dan ik ook. Harry pakt mijn hand en glimlacht.
"Dan krijgen we nu onze ingeschreven regel, die we elkaar jaar weer opnieuw doen. King you can kiss your Queen" wordt er geroepen en mijn ogen worden groot. Ik kijk naar Harry en bij hem verschijnt er een scheve grijns op zijn gezicht.
"Zoenen, zoenen" wordt er geroepen en Harry komt voor me staan en drukt zachtjes zijn lippen op de mijne. Ik zoen voorzichtig mee en leg dan mijn armen om zijn nek en geniet volop van de zoen, waar ik eigenlijk de hele avond al op wacht. We staan zo een tijdje en het gejoel gaat door. Na een tijdje haalt Harry zijn lippen van de mijne af en trekt me in een knuffel.
"Dat wilde ik heel de avond eigenlijk al doen" fluistert hij en ik begin weer te glimlachen en druk een kus op zijn wang. Hij laat me los en vraagt dan de microfoon aan de jongen en Harry krijgt hem in zijn handen gedrukt.
"Voordat we weer verder gaan feesten, heb ik eerst nog wat te zeggen of eigenlijk te vragen" begint Harry en ik frons en hou zijn hand vast. Hij draait zich naar mij toe en kijkt me aan. "Lieve Marianna, zou jij mijn vriendin willen zijn?" vraagt hij en mijn ogen worden groot en meteen begin ik te knikken. Ik sla mijn armen weer om zijn nek en kus hem opnieuw. Hij laat de microfoon vallen en wikkelt zijn armen weer stevig om me heen en gaat volop mee in de zoen. This is the best night of my life.

En ook had m'n moeder gelijk gehad, die nacht toen het school prom was afgelopen, bracht Harry me mee naar zijn huis en daar is inderdaad het één en ander gebeurd, maar of ik er spijt van heb? Nee absoluut niet. Deze avond zal ik nooit vergeten. Mijn droomjongen als mijn droomvriendje en het was ook mijn droomnacht. Deze avond + nacht zal nog vaak in mijn dromen terug komen, gewoon om het altijd te blijven herinneren.

Reacties (2)

 • agirlx

  aaawwwhh, i want a prom to with my droomguy! ;$

  6 jaar geleden
 • biancadokkum

  Super geschreven <3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen