Foto bij Page 63 - Jay

Hello my lovely readers (:
Ik heb de afgelopen dagen vrij weinig op quizlet gezeten en zo, vanwege *zucht* school. Ik reageer dus steeds niet/ontzettend traag op gb's (sorry voor de mensen waar dat om gaat) en ik loop achter met lezen van allerlei verhalen...
Ik heb nu gelukkig wel even tijd gevonden om een stukje te activeren (:
Dat plaatje is trouwens best wel diep eigenlijk, ook al zou je dat niet zo snel verwachten van zo'n paard aan zo'n stoeltje, haha:P
So I hope you guys like it!! (:

Het waren dat soort kleine momenten, die momenten met Niall waar ik geloof ik het meest van genoot. We hoefden niet eens zo nodig te zoenen en aan meer dan dat voelde ik al helemaal nauwelijks de behoefte, maar als ik gewoon bij hem was en we gewoon onszelf waren, dan voelde ik hoe een gelukzalig gevoel zich door mijn lichaam verspreidde, die gepaard ging met een kriebel ergens in mijn onderbuik. Zoals het moment dat ik hem mijn olifantenverhaal vertelde, een vrij nutteloos verhaal, maar hij het gewoon leek te begrijpen, er meer uit leek te kunnen halen. Dat was geweldig. Niall was gewoon zo ontzettend lief. Dat wilde niet zeggen dat ik niet genoot van de momenten dat we kusten, want dat was iets wat Niall keer op keer maar al te graag probeerde, maar ik wist gewoon dat dat niet alles was. Soms plaagde ik hem expres een beetje, maar soms ging ik je zo makkelijk mee met zijn pogingen, omdat ik om eerlijk te zijn precies hetzelfde wilde. En natuurlijk dacht ik ook wel eens aan hem op een andere, minder onschuldige manier, maar hoe kon dat ook anders als er een jongen als Niall voor je stond? Je kon zeggen wat je wilde, maar hij zag er gewoon ontzettend goed uit.
Op sommige momenten, als het bijna eng werd zo perfect als hij leek -hij was knap, beroemd, schattig, lief, zorgeloos, grappig- kon hij zomaar opeens een scheet laten of iets dergelijks en dan trok ik een vies gezicht en wapperde ik met mijn hand voor mijn neus, terwijl hij erom lachte en bedacht ik me dat hij ook maar gewoon een mens was.
En toch ontkende ik het elke keer als mijn vriendinnen of mijn zus me aan de telefoon of in een sms'je vroegen of ik verliefd op hem was. Aan mijn ouders vertelde ik al helemaal niks, maar toch betrapte ik mijn moeder erop dat ze probeerde uit te vissen of er niet meer tussen mij en Niall aan de hand was dan vriendschap. Ik verzekerde haar dat dat niet het geval was. Ik weigerde om te geloven dat ik misschien wel verliefd op hem aan het worden kon zijn. Of al was. Ik vond hem gewoon heel, heel leuk.
Dat behalve mijn vrienden en familie ook de rest van de wereld leek bezig te zijn met proberen te raden wat er nou precies tussen mij en Niall aan de hand was, bleef ik een ontzettend raar idee vinden. Eigenlijk vergat ik het grootste deel van de tijd dat Niall zo ontzettend wereldberoemd was. Ik bedoel, als hij bij mij was gedroeg hij zich gewoon normaal, als een leuke jongen, maar niet als een speciaal of arrogant persoon. Ik probeerde steeds minder aandacht te besteden aan de camera's en de media. Hoe minder we zouden loslaten, hoe minder ze hadden om over te schrijven en hoe minder aandacht ze er ook aan zouden besteden. Als ze merkten dat ze toch niks nieuws konden ontdekken, zouden wij ook veel minder interessant worden. Bovendien zou het ze toch nooit lukken om erachter te komen hoe het precies zat, aangezien we dat zelf ook niet helemaal precies wisten. Niall en ik waren gewoon "Niall en ik" en met andere woorden kon je het niet omschrijven. Ik vond het ook totaal niet nodig om andere woorden te zoeken. Er was niks officieels nodig, we konden gewoon genieten van de dingen zoals ze waren. Ik was eerlijk waar ontzettend blij dat ik Niall had gevonden. Hij maakte mijn New York compleet.
Ik besefte me weer eens dat er ook nog een "rest van de wereld" bestond, toen Niall aankondigde dat hij en de jongens binnenkort naar Washington DC zouden gaan voor een concert. Hij vertelde dat het maar voor een dag was, dat ze 's morgens al zouden vertrekken en dat ze 's avonds na het concert al bijna gelijk weer terug zouden keren naar New York, omdat ze daar de volgende dag alweer een meeting zouden hebben, maar voordat hij volledig uitgepraat was, had ik mijn vraag al gesteld.
'Can I come with you?'
'Huh?'
'Please? I would love to see Washington and the White House...'
Niall lachte. 'Well, we probably won't even get to see that much of the city, but if you want to come with us...' Hij zweeg even, omdat hij leek na te denken. Toen grijnsde hij. 'But only if you agree to go on a date with me sometime,' zei hij plagerig.
'Ni-hiaaall,' zeurde ik, terwijl ik plagerig in zijn buik prikte. Hij pakte mijn polsen vast, zodat ik dat niet meer kon doen.
'No, I think this would be a very good deal,' lachte hij.
'Fine,' gaf ik toen lachend toe.
Niall trok me even naar zich toe en drukte toen een kus op mijn voorhoofd. Het voelde alsof er ergens in mijn buik iets ontplofte en ik giechelde even. Er was zeker nog een goede reden dat ik dolgraag mee wilde naar Washington. En die reden heette Niall.

Reacties (7)

 • Summerday

  Je maakt me echt gek met je verhaal!
  Het is gewoon zo schattig!
  Omg. Ik kan geen eens normaal typen. Please Niall come here and hug me

  6 jaar geleden
 • Smeerkaas

  Een paard in combinatie met een stoel is altijd diep, altijd, don't forget that..(N)

  awwh, Jay is zo lief bezig. Mss beseft ze het zelf niet hee, maar toch. Hoe gaat het nu met de simsversie van Jay? Nog geen tweede kindje? Haha. Nog steeds hilarisch dat je dat gedaan hebt;) Je hebt toevallig geen sims3? Dat is ook leuk. Wauw, ik klinkt nu een beetje als een freak, woepsie!
  Haha, schetenlatende Niall^^
  en dan...terug schattigheid!
  Hoe kan jij in één hoofdstuk van schattigheid naar lachen naar terug schattigheid gaan? Tzoeppaah!

  7 jaar geleden
 • lauraxxxluna

  OMG Disagree just basically explained me feelings, y'know!!
  I just love this!!
  X

  7 jaar geleden
 • Lancome

  Noujazeg. Jij gaat echt over de grenzen van schattigheid. Ik wapper nog bijna niet met mijn handen en 'omg' piepend. XD

  7 jaar geleden
 • Lugano

  Awhieee<3
  Waaah c'mon Niall make your move ^^

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen