Foto bij Page 64 - Jay

Jeeujj! Eindelijk weekend (: School was echt verschrikkelijk deze week, ook al was het maar 4 dagen, ik moest wel 3 boeken in verschillende talen uit hebben, ik had 4 toetsen, en ik moest 2 verslagen en een project inleveren (oké, als ik het zo zeg klinkt het wel heel overdreven:Pzoo erg was het ook weer niet hoor, maar het was gewoon zwaar :') ) But that's life :') Nog maar 5 weken en dan heb ik vakantie (:
sooooo, what are you guys up to this weekend?? :3
Hope you like this chapter!! (:

P.s.
Ik heb echt blauwe sokken waar "happiness" op staat ^^

Ik werd wakker met het gevoel dat er iemand naar me stond te kijken, wat om eerlijk te zijn een doodeng gevoel was. Maar toe. Ik langzaam mijn ogen opende, zag ik gelukkig dat het Niall maar was.
'Stop staring, it's creeping me out,' mompelde ik met een ochtendstem. Ik zag hoe Niall rood aanliep.
'I'm sorry. I just wanted to wake you up. We're leaving for Washington in an hour.'
'Oh. Okay. Thanks,' mompelde ik. Ik probeerde overeind te komen, maar ik viel weer terug tussen de dekens op de bank. 'How early is it even?' kreunde ik.
'It's seven AM. But if you can't get up, you don't have to come with us, though...' mompelde hij.
Ik schudde mijn hoofd. 'No, I want to come.' Ik hees mezelf weer overeind en dit keer lukte het gelukkig. Mijn blik ging naar het raam en plotseling merkte ik hoe het kwam dat ik zo moeilijk wakker kon worden deze morgen, buiten het feit dat het nog zo vroeg was. Er was geen zonnetje te zien vanmorgen.
'It's not the most beautiful day today,' mompelde ik.
Niall keek op. 'Hmmm? No it's not.'
Hij ging door met zijn koffer door te spitten naar geschikte kledingstukken om vandaag te dragen, totdat hij opeens een blauwe sok omhoog hield. 'Jay? Is this yours?'
Ik keek naar de sok, waar aan twee kanten het woord "Happiness" op geschreven stond. Ik begon te lachen. 'Well, who else's would it be?' grinnikte ik.
'I have no idea. You're probably the only person I know who would wear socks like these. That's why I asked you.' Hij gooide de sok naar me toe en tot mijn verbazing lukte het ook nog om hem te vangen. 'How did that even get there?' mompelde ik. Ik bekeek de sok en concludeerde dat die nog vrij schoon was. Ik besloot dat ik maar eens op zoek moest gaan naar de andere. Ik kon wel blije sokken gebruiken vandaag, hoewel mijn humeur net toch al wel iets verbeterd was. 'Can you help me find the other one?' vroeg ik aan Niall die knikte.
Ik denk dat je pas goed beseft hoe rommelig een kamer is, als je op zoek bent naar iets kleins, zoals een sok bijvoorbeeld. We haalden de kamer nog meer overhoop, maar nergens wisten we de tweede sok te vinden. 'Well, forget it, this takes too long,' zei ik dus maar, na tien minuten gezocht te hebben. Ik viste uit mijn rugzak een ander paar sokken, dat er ook nog wel redelijk schoon uit zag. Ondertussen was mijn chagrijnige gezicht al lang veranderd in een vrolijke glimlach. Daar had ik helemaal geen blije sokken voor nodig gehad. Een beetje van Niall was daar goed genoeg voor.

Ondanks het grijze weer, was het nog steeds ontzettend warm weer, een beetje te benauwd en plakkerig eigenlijk. Tegen de tijd dat we een uur later in de tourbus onderweg naar Washington DC zaten, was mijn rug al nat en plakkerig van het zweet. Gelukkig waren de jongens er net zo erg aan toe als ik, of misschien zelfs erger.
'I think there's going to be a thunderstorm today,' mompelde ik. Niall keek me verbaasd aan.
'How can you tell?'
'It's something in the air,' zei ik zweverig. Niall lachte.
'You're a crazy girl,' fluisterde hij zachtjes in mijn oor, terwijl hij een arm om me heen sloeg.
Ik zag hoe zowel Harry als Zayn naar ons zat te kijken en ik voelde dat ik rood werd.
'You're cute,' zei Niall, die met zijn vinger over mijn rode wangen streek. Ik lachte.
'Really? You just said I was crazy.'
'Cute, crazy, funny, beautiful. You're everything in one,' lachte Niall. Zayn en Harry begonnen te joelen en ik rolde met mijn ogen. Niall trok me nog wat dichter tegen zich aan en ik besloot me niks van de jongens aan te trekken en te genieten van Niall's warme armen om me heen.

'Good evening Washington!' riep Liam enthousiast door de microfoon. Ik stond vanachter de schermen toe te kijken baar hoe de jongens hun optreden gaven. Het was geweldig om te zien hoe de jongens met zoveel enthousiasme en toewijding een optreden konden geven en ze tegelijkertijd ook spontaan idiote acties op het podium tevoorschijn getoverd konden krijgen. Zo had Niall het voor elkaar gekregen te struikelen over een roze boa die net het podium op was gegooid en die hij nu nog steeds om zijn nel geslagen had. Het stond hem goed, moest ik zeggen. Zo'n boa vond ik dan toch leuker dan bh's en slipjes die de jongens op zich af gegooid kregen.
De band zette de muziek van een nieuw nummer in en ik herkende er, als ik het goed had, het liedje Kiss You in. Ik was de hele middag bij de repetities geweest, waarbij ik in mijn eentje in de gigantische zaal die bedoeld was voor duizenden mensen was gaan zitten, en had daardoor zo'n beetje al hun liedjes uit mijn hoofd leren kennen. Ondanks het feit dat de woorden "girl" en "baby" naar mijn mening wel erg vaak in hun teksten voorkwamen, moest ik zeggen dat veel van hun liedjes erg vrolijk en catchy waren en andere juist mooi en gevoelig. Zachtjes zong ik mee met het liedje, tot aan Niall's stukje, waar ik besloot dat ik liever luisterde.
'Oh, I just wanna show you off to all of my friends.
Making them drool down their chinny-chin-chins.
Baby, be mine tonight, mine tonight.
Baby, be mine tonight, yeah
,' zong Niall. Ik zag hoe zijn blik even de mijne kruiste en ik lachte naar hem. Hij lachte terug. Vervolgens richtte hij zijn blik weer op de fans voor zich, die begonnen te gillen zodra hij hen aankeek.
Nadat het nummer was afgelopen liepen de jongens af om zich om kleden. Ze liepen één voor één langs me richting de kleedkamers, zo snel mogelijk, maar hadden blijkbaar nog wel genoeg tijd om me even een high five te geven in het voorbijgaan. Niall kwam als allerlaatste het podium af, maar in plaats van een high five, zoals de andere jongens, gaf hij me een vluchtige kus op de mond in het voorbijgaan. Hij zei niks, deed alleen dat. Beduusd staarde ik hem na, terwijl hij richting de kleedkamers liep en achterom nog even naar mij keek en me een knipoog toewierp. Ik merkte dat mijn wangen lichtroze gekleurd waren. Had Niall dat nou echt gedaan, net na het nummer Kiss You? Verward bracht ik twee vingers naar mijn lippen, waar nog steeds een soort lichte tinteling te voelen leek.

Reacties (8)

 • Summerday

  Awhh cutee <3

  6 jaar geleden
 • Smeerkaas

  Wowww, ik ga die sokken stelen^^ veel succes met je huiswerk hee! You can do it!
  I believe in you!
  Made me believe in dreams...wow, waarom zit ik hiermee in mijn hoofd. Waar kwam dat vandaan? Ik ben echt een raar kind.
  Oeh, je verhaal staat weer bij laatsgelezen! Volgens mij al de hele tijd! Ik zorg voor gratisssss reclame en verspreiding van je verhaal. Mmm, die honderd abo's ga je wss wel halen. Wat ben je van plan te doen. Je weet,..hoe gekker hoe beter hee *wenkbrauwwiebel*
  Jay and Niall,
  sitting a tree.
  K-I-S-S-I-N-G
  Owkeej ja, technisch gezien zitten ze niet in een boom maar dat gaan we effe vergeten. Ik ben zooooo verslaafd aan dit verhaal! Echt waar!

  7 jaar geleden
 • Yestherday

  Aaaaahw<3
  Super!

  7 jaar geleden
 • Chuchote

  Aaaaawhhh, cuteeeeee! (: (: (:

  7 jaar geleden
 • Merry10002Xx

  aaaaawww!!!! cute!!!(H)(H)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen