Foto bij 018 Love

De volgende dag opende ik moeizaam mijn ogen. ''Embry staat aan de deur.'' Ik knikte naar Sam die in de deuropening stond. ''Dankjewel.'' Sam knikte en verliet mijn slaapkamer weer.
Zuchtend stond ik op. Ik had amper kunnen slapen vannacht, ik was zo blij geweest dat ik met Embry had gezoend. Bovendien had ik ook nog tot een uur of twee 's nachts beneden gezeten met Emily.
Toen ik eenmaal klaar was en beneden kwam keek Embry me glimlachend aan. ''Goeiemorgen.'' Ik glimlachte terug. ''Morning.'' Ik at snel mijn ontbijt op en keek hem aan. ''Wat gaan we doen vandaag?'' Embry haalde zijn schouders op. ''Vandaag mag jij 't bedenken.''
''Zullen we naar het strand?'' Embry knikte.
''Doei!'' Riep ik hoor het huis, dit keer wachtte ik niet op een antwoord maar liep direct door naar de voordeur.
Toen we eenmaal buiten liepen, pakte Embry mijn hand en vlocht onze vingers samen. Glimlachend keek ik hem aan.
We hadden met de auto kunnen gaan, maar dat deden we niet. We liepen richting de bosrand, wetend dat het wel een stukje lopen was, maar dat maakte ons niet uit.
''Heb je lekker geslapen?'' Vroeg hij terwijl hij me behendig overeind hield als ik weer dreigde om te vallen. ''Ja, alhoewel ik best wel laat ging slapen.'' Embry lachte en schudde zijn hoofd. ''Zoiets hoorde ik al van Sam, uurtje of twee was 't toch?'' Ik knikte en glimlachte.
We liepen het strand op en stopten met lopen toen we bij de zee aankwamen.
''Hé!'' Tegelijk draaide Embry en ik ons om. Seth en Quil kwamen aangelopen. ''Wat gaan jullie doen?'' Tegelijk haalden we onze schouders op.
''Wij gaan wat eten bij de Cullens, gaan jullie mee?'' Oja, de enige stam die een soort van vrede had gesloten met de vampiers.

''Dit zijn Rosalie, Emmet, Bella, Edward, Alice, Jasper, Esmé en Carlisle. Renesmee ken je natuurlijk al.'' Ik schudde iedereen de hand, en glimlachte naar Renesmee.
De meneer genaamd Carlisle bleef me maar aankijken, waardoor ik me een beetje ongemakkelijk begon te voelen. ''Hij vindt je interessant.'' Verward keek ik Edward aan. Waar had hij het over? ''Ik kan gedachten lezen.'' Aha, goede verklaring.
Ik zat naast Embry op de bank, hij had zijn arm om mijn schouders geslagen en ik leunde een beetje tegen hem aan. ''Zijn jullie?'' Embry knikte op de vraag van Alice. ''Ah, wat leuk!'' Riep ze blij.
Wat zijn we? Waarom snap ik het niet? ''Dat komt nog wel.'' Mompelde Edward zachtjes. Ik betwijfelde het. Had Embry soms geheimen voor mij? Hier antwoordde Edward helaas niet meer op.
Esmé kwam uit de keuken met een schaal vol met broodjes, die er heerlijk uitzagen. Embry pakte er drie, ik pakte er een. Het verbaasde me soms om te zien hoeveel die shapeshifters konden eten, het was echt niet normaal.
Ik lachte om Embry, die me aankeek met volle mond. ''Je hebt hier nog wat,'' Mompelde ik terwijl ik zijn mondhoek schoonveegde.
''Dfjankje,'' Zei hij terug met volle mond. Wauw, zelfs als hij zo vies at vond ik hem nog leuk.

Reacties (5)

 • MissPizza

  hmm waar is die beste vriendin van der.?

  6 jaar geleden
 • xmoongirlx

  Whooooooop snel veeer

  6 jaar geleden
 • Efflorescence

  AWW. Wat een cuties! I know, ik val in de herhaling. idc. "Zijn jullie?" Zijn jullie wat? huh. Heb ik iets gemist?
  Jk. I'm not THAT stupid. Okay never mind. Embry, wat. Ew. Dus het toppunt van liefde is wanneer je iemand aantrekkelijk vindt als hij/zij met volle mond tegen de ander praat. hmmm. Ja dat heb ik zojuist bepaald. Dat kan niet anders. Jk. Okay. Dat sloeg weer eens nergens op. Dus het punt van deze hele reactie is, I'd like to read more :') x

  6 jaar geleden
 • koekiexkaner

  DE CULLENS ♥

  6 jaar geleden
 • annae

  Niet het strand maar ook heel leuk naar de Cullens
  En embry moet t snel van inprinten vertellen anders gaat t mss niet goed...
  Snwl verder

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen