Foto bij 021 Inprenting

Samen met Embry zat ik op de veranda van 't huis van Emily en Sam. We zaten tegen elkaar aan geplakt op de schommelbank. ''Embry?'' Vroeg ik zachtjes. Met gesloten ogen genoot ik van de manier waarop hij met mijn haar speelde. ''Hmm?'' Kreeg ik terug.
''Wat is inprenten?'' Direct stopte hij met door mijn haar te kriebelen. ''Huh?'' Zei hij zachtjes. ''Ik hoor ze er wel eens over praten als ze over ons praten, ik wil weten wat dat is.''
Embry liet me los en keek me aan. ''Ik wil het je wel vertellen, maar je moet niet schrikken, goed?'' Ik knikte en keek hem afwachtend aan.
''Inprenten is als je je soulmate hebt gevonden, je zielsverwant, als je in haar ogen kijkt heb je niets meer nodig om te even behalve haar, de zwaarte kracht houdt je niet op de grond, nee, het komt door haar. Door de zuurstof adem je niet, nee door haar. Zij houdt je in leven. Je doet er alles aan om bij te zijn, al ziet ze je als broer, vriend of geliefde.''
Verbaasd keek ik Embry aan. ''Wauw.'' Mompelde ik zachtjes. ''Dat klinkt als iets prachtigs.'' Embry knikte. ''Dat is het ook.'' Even dacht ik na. ''Maar er wordt dus iemand uitgekozen van wie je gaat houden.'' Embry knikte. ''Eigenlijk wel ja.''
''Dus zonder die inprenting zou je nooit van elkaar kunnen houden?'' Dit keer haalde Embry zijn schouders op. ''Dat weet ik niet.''
''Wij zijn ook ingeprent?'' Embry stopte met ademen nadat hij dat gezegd had. ''Oh,'' Mompelde ik zachtjes. ''En nu? Blijven we voor altijd van elkaar houden?'' Vroeg ik aan Embry.
Embry knikte. ''Gelukkig maar..'' Mompelde ik. Ik moest er niet aan denken dat we uit elkaar zouden gaan. ''Echt?'' Embry ademde weer. ''Ja, natuurlijk! Anders had je waarschijnlijk toch niet zo van me gehouden? Als je al van me houdt.'' Embry begon er meteen doorheen te roepen. ''Natuurlijk hou ik van je!'' Ik keek hem een beetje schaapachtig aan. Dat had hij nog nooit eerder gezegd.
''Dat vind ik fijn om te horen.'' Zei ik zachtjes. Embry glimlachte en trok me weer terug in zijn armen. ''Ik ben echt ontzettend blij dat je het zo goed oppakt.'' Ik glimlachte.
''Natuurlijk, wat dacht jij dan?'' Embry haalde zijn schouders op. ''Ik was bang dat je boos, verdrietig of teleurgesteld zou zijn.'' Ik schudde mijn hoofd van nee. ''Waarom zou ik?'' Embry haalde weer zijn schouders op, nu als teken dat hij het zelf ook niet wist. ''Gewoon.''
Ik leunde met mijn hoofd op Embry's borst, ik kon zijn hart mega snel horen slaan. Echt alsof hij tien kilometer op topsnelheid had moeten rennen of zoiets.
''Wat gaat je hart snel.'' Fluisterde ik zachtjes. Ik was moe. ''Komt door het wolf zijn,'' Ik knikte. ''En door jou.'' Ik giechelde zachtjes. Dat was lief van hem.
Ik moest eerlijk zeggen, toen ik hierheen kwam had ik niet eens aan een knappe jongen of een relatie gedacht, ik kwam hierheen voor mijn beste vriendin. Maar aan dat inprentings gebeuren van Embry te horen, had ik hier mijn ware liefde gevonden.
Ik had de jongen gevonden met wie ik voor altijd samen zou blijven, de jongen die mij nooit zou bedriegen, de jongen die mij gelukkig zou maken. Dat deed hij nu ook al. Hij hoefde er niet eens moeite voor te doen. Door hem te zien, of zijn stem alleen al te horen werd ik dolgelukkig.

Cause baby you're all that I want
when you're lying here in my arms
I'm finding it hard to believe
we're in heaven
and love is all that I need
and I found it there in your heart
it isn't too hard to see
we're in heaven

Oh, once in your life you find someone
Who will turn your world around.
Pick you up when you're feelin' down


Zo moeilijk is het toch niet om te schrijven wat je van een stukje vind (;? Anyways, als deze story is afgelopen, of tegen het einde aan (Wat nog lang niet gaat gebeuren) ben ik van plan om een Paul of Seth story te schrijven? Vinden jullie dat leuk of hebben jullie liever dat ik het over een andere personage doe?

Reacties (7)

 • Sonyara

  natuurlijk maakt mij echt niet uit wat voor Twilight story het is als het maar Twilight is..
  En je story is echt super goed..
  hahaha sommige zijn mis wat overrompeld door je hoofdstukken dat ze vergeten te reageren denk ik..

  XxX

  6 jaar geleden
 • jenfairytale

  moooie story
  eentje van paul zou ik wel leuk vinden x

  6 jaar geleden
 • Efflorescence

  Yes. Hij heeft 't haar eindelijk verteld. Ik zal niet weer zeggen dat dit een schattig deel was, want dan val ik weer in de herhaling. Nu kunnen ze lang en gelukkig verder leven. Iedereen blij. Oh en mij maakt 't niet zoveel uit over wie je volgende story gaat, ik zal 'm hoe dan ook gaan lezen, because you know, that's how I roll. Yup dat rijmde. Okay niet interessant, I know. Maar dat was wel serieus. Can't wait to read more x.

  6 jaar geleden
 • xmoongirlx

  Ik stem op paul de boskabouter x

  6 jaar geleden
 • Allysae

  bothhhhhh story

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen