Foto bij 015' Harry Styles

Ik sprint naar het raam en kijk naar buiten. Ik kon zweren dat er niet iemand uit mijn raam sprong. Maar er is niemand. Zuchtend veeg ik het slaap uit mijn ogen en sluit ik mijn ramen om mijn onaangenaam koude kamer op te warmen. Ik waggel slaapdronken naar de badkamer. "Hey Harry, goed geslapen?" Vraagt Gemma die net de badkamer uit komt. "Mwah." Mompel ik en ik duw haar zonder pardon aan de kant om de badkamer in te kunnen. Ik weet dat ik niet bepaald het zonnetje in huis ben nu maar op het moment is dat het minst van mijn zorgen. Ik hoor haar zuchten en een hand omklemd mijn pols. "Ik ga straks pap ophalen, ga je mee?" Vraagt ze met een bezorgde twinkel in haar ogen. Mijn vader is anderhalve week op zakenreis gegaan en komt blijkbaar vandaag terug. "Nee ik zie jullie wel als jullie terug zijn." "Een beetje frisse lucht kan geen kwaad Harry." Dringt ze verder aan. "Jezus Gem, je bent mijn moeder niet." Kraam ik geërgerd uit en ik gooi de badkamer deur dicht. Ik heb meteen spijt van mijn woorden. Wat ben je toch een ongelofelijke klootzak Styles. Zuchtend zet ik de kraan van de douche aan. Gemma is sinds de avond dat ik terug kwam van het bos alleen maar zorgzaam en lief geweest en ik ben alleen maar een botte klootzak geweest. Ik kijk hoe het hete water langs mijn lichaam naar beneden druppelt. Langzaam mengt het water met mijn tranen. Het is lang geleden sinds ik gehuild heb om de dood van mijn moeder. Ik mis haar nog steeds elke dag. Voor haar dood leken alle kleine dingen die deel van haar uitmaakte zo onbelangrijk. Maar toen ze er niet meer was merkte ik pas hoe belangrijk die dingen wel niet waren. Haar zachte bruine haren die altijd naar appel shampoo roken. Hoe ze op zondag avond altijd warme chocolade melk voor me maakten om me af te leiden van het feit dat de dag daarna maandag zou zijn, de dag die ik tot noch toe nog steeds met heel mijn hart haat. Ik mis vooral hoe ze elke avond door mijn haar aaide en kus op mijn voorhoofd plantte toen ze welterusten kwam zeggen. Ik heb spijt dat ik die dingen niet gekoesterd heb. Een luide snik verlaat mijn mond.

Als ik mijn haren aan het föhnen ben hoor ik beneden de deur open en dicht gaan. Meteen sprint ik naar beneden. Ik zie mijn vader in de gang staan, ik gok dat Gemma nog buiten is. "Oh hey Harry." Glimlacht mijn vader. Ik vlieg om zijn hals en langzaam vormen er weer tranen in mijn ogen. De deur gaat weer open en snel laat ik mijn vader los. "Gem, ik-" Een traan biggelt over mijn wang. "Het is oké, Harry." Zegt ze en ze trekt me in haar armen. Ze wrijft over mijn rug en ik snuif haar geur op. Ik veeg mijn tranen weg en laat mijn zus los. "Ik hou van jullie." Glimlach ik. "Wie ben jij en wat heb je met mijn zoon gedaan." Zegt mijn vader nep geschokt. Ik lach kort en wrijf over mijn buik. "Honggeeeerrrr." Ik ren naar de keuken en begin me vol te stouwen.

"Hey Lou, Ik kom nu naar je huis." Zeg ik als Louis de telefoon opneemt. "Harry, ik voel me gevleid maar je moet weten, ik val op meisjes." "Ha-ha." Grinnik ik. "Ik ben er over 5 minuten." Zeg ik en ik hang op en loop richting het huis van Louis.
"Hey Harreh." Louis trekt me in een plettende knuffel. "Waar was je deze week?" Vraagt hij meteen als we op zijn kamer aankomen. "Eh, ziek." Ik slik nerveus en glimlach nep. "Oh please." Zegt Louis niet overtuigd en hij kijkt me spottend aan. Shit. Ik had niet moeten komen. Als Louis iets uit je wilt krijgen dan is er geen ontkomen aan. Ik zucht en plaats me naast hem op zijn bed. "Ik weet niet waar ik moet beginnen." "Wat dacht je van het begin." "Oké, nou mijn ouders hielden heel veel van elkaar, en als je erg van elkaar houdt, tja dan-" Lachend duwt Louis tegen mijn schouder. "En nu het echte verhaal." Ik schraap mijn keel en draai me wat meer naar hem toe. "Je moet weten dat het heel raar gaat klinken.."

Omdat Tamara een hoer is geworden en geen hoofdstukje online zet dacht ik, he laat ik het doen. Dus hier is een stukje van de geweldige hoer of slet. DOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI XOXOOXOX DYLANOPENIS

Reacties (6)

 • Shadowhunterz

  Ik ga eens ff een hartig woordtje met Tamara voeren. Hoezo wilt die bitch/slet/hoer nou geen hoofdstuk schrijven? tsssss en mij zo lang wachten? -.- Jesus Christ No Fukking Way!

  Oh Gosh Hazzabazza gaat vertellen over Jussieee ohyeahh Loulou gaat straks echt denken van Wattefock? hahahahha LOLZ snel verder IK WIL JUSTIN POV EN DAARNA JURRY POV ik verlang gwn fucking hard naar een Jurry Porn hoofdstuk. JA JA JA ik ben het jullie mama opper pervert ^^

  snel verder BIATCH!

  8 jaar geleden
 • CORPSEHUSBAND

  :9~:9~

  8 jaar geleden
 • ChestHair

  Grr ik ga eens een hartig woordje met Tamara praten hoor >:-D

  8 jaar geleden
 • Show

  Nah nah

  8 jaar geleden
 • HipsDontLie

  dadelijk gaat Louis samen met Harry op vampieren jacht xd

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen