Foto bij Sixty-Six

Harry Styles

"Volgens mij weet zij meer dan wij van gisteravond" zeg ik en sta weer op van het bed als Jade mijn hotelkamer uit is.
"Volgens mij ook ja" mompelt Mae en ik loop op haar af.
"We hebben ons er onderuit gepraat, maar we moeten wel oppassen volgens mij" zeg ik en ze knikt.
"Ik ga naar m'n kamer. Even douchen en omkleden, zie je straks" zegt ze en ze drukt een kus op m'n wang en pakt haar spullen en loopt de kamer uit. Ik ga weer op bed zitten en laat me achterover vallen. Ik denk terug aan vanmiddag toen we nog samen op bed lagen, ze vertelde over de tatoeages die ze wilde hebben, maar niet zeker weet of het mag. Toen ze me vertelde waar het voor stond zei ze dat liefde vanzelf komt en dat je niet moet zoeken, daar heeft ze gelijk in. Maar nadat ik vroeg of ze de liefde al had gevonden, ik hoopte dat ze ja zei, maar nee dat zei ze niet. Ze weet het niet, ik ga weer overeind zitten en zucht. Ik moet gewoon dichtbij haar blijven, dan krijgt ze die gevoelens wel toch? Ze gaat toch niet voor niets met me naar bed, ook al is het vaak vanwege de lust, maar tegenwoordige is dat niet het enige wat er bij mij speelt. Ik begin gevoelens voor haar te krijgen en niet zomaar gevoelens. Ik ben verliefd, smoorverliefd eerlijk gezegd. Wie wordt nou niet verliefd op haar, kijk hoe mooi ze is. Ze is lief, knap, sexy en ontzettend aantrekkelijk. Ik zucht en sta op, ik had het kunnen weten dat als we dit doorzette dat ik gevoelens voor haar zou beginnen te krijgen en dat is dus nu gebeurd. Ik trek mijn trainingsbroek uit en trek een kort voetbalbroekje aan en pak een tank-top erbij en trek die ook aan. Ik pak ook een handdoek en hang die over m'n schouder. Ook pak ik mijn mobiel en oortjes. Erna pak ik m'n kamer sleutel en stop die in m'n zak. Erna loop ik m'n hotelkamer uit en ga ik naar de lift. Ik had gezien dat het hotel een klein tuintje heeft. In de lift pak ik m'n mobiel en bel Peter, mijn bewaker. Ik wil namelijk wel wat bescherming met al die meisjes buiten. De zon schijnt heerlijk, dus wat zonnen kan ook geen kwaad toch? Ik vraag Peter of hij mee wilt en hij zegt dat hij eraan komt. In de lobby wacht ik op hem en al snel komt hij aangelopen.
"Thanks man, ik wil die zon wel eens in" zeg ik en hij glimlacht.
"Is m'n werk mate, wat moet ik anders doen?" grijnst hij en we lopen naar de deur die ons naar de tuin begeleid. Ik open de deur en zie dat de fans alsnog hier kunnen komen, al is het voor hun verboden, maar je weet maar nooit waar naar ze in staat zijn. Ik loop naar de ligstoelen en haal m'n handdoek van mijn schouder af. Ik hoor ze mijn naam roepen en ik grinnik even.
"Ze willen je man" grijnst Peter en ik knik en haal m'n schouders op. Ik zwaai even naar ze en leg dan de handdoek neer en ga zitten. Ik zet m'n zonnebril op en geniet van de zon. Peter gaat wat verderop staan en houd alles in de gaten. Ik trek m'n tank-top uit en leg die naast me neer en ga dan goed liggen. Ik pak m'n mobiel en mijn oortjes en plug die in. Ik stop ze in m'n oren en begin door mijn muzieklijst te scrollen. Als ik het nummer ' Skin' zie staan van Sixx A.M. klik ik erop en stop m'n mobiel weer weg. Ik ga goed liggen en doe m'n zonnebril toch maar af en sluit m'n ogen. Ik zet het geluid hard genoeg zodat ik het gegil en geroep van de fans nauwelijks hoor. Even genieten van de zon kan ook geen kwaad toch?

Ik lig al een tijdje op één van de ligstoelen en denk na over allerlei dingen, maar vooral over Mae. Ik open mijn ogen en staar wat voor me uit, tot ik iemand in m'n ooghoek zie. Ik draai m'n hoofd en zie dat het Mae is. Ik doe een oortje uit en ze gaat op de ligstoel zitten, die naast de mijne staat.
"He" zeg ik en doe ook m'n andere oortje uit.
"Ik was je kwijt" zegt ze en ik grinnik.
"Ik ben hier" zeg ik en zet m'n muziek uit. Ze knikt en ik stop m'n mobiel weer weg.
"Vindt je dat prettig?"
"Wat?" vraag ik niet-begrijpend en ga wat overeind zitten.
"Dat alle fans je blote torso kunnen zien" grijnst ze en ik lach.
"Misschien" grijns ik terug en leg m'n hoofd weer neer. "Blijf je ook liggen? Die zon is heerlijk" zeg ik en ze haalt haar schouders op.
"Is er iets?" vraag ik en ga nu helemaal rechtop zitten en sla mijn benen van de ligstoel af en ga tegenover haar zitten.
"Volgens mij krijgt Jade dingen in de gaten" zegt ze en ik bijt op m'n lip.
"Luister, als wij blijven ontkennen, zal ze het niet te weten komen en dan weet ze niet of het waar is" zeg ik en ze schud haar hoofd.
"Ze heeft het door Harry, we zijn gewoon onvoorzichtig" zegt ze en ik knik.
"Ja, eigenlijk wel, maar als we het niet zo hadden gedaan, dan hadden we elkaar helemaal niet gezien" zeg ik en ze zucht.
"Ik wil gewoon niet dat ze er allemaal mee gaan bemoeien" zegt ze en ik knik.
"Ik snap wat je bedoeld" zeg ik en ga weer liggen. "Gaan we vandaag nog wat doen?" vraag ik en draai m'n hoofd naar haar toe.
"Niet dat ik weet" mompelt ze en ze kijkt wat om haar heen. Ik zucht onhoorbaar en kijk voor me uit. Hoe kan ik ooit met deze gevoelens omgaan? Alleen als ze me al aankijkt beginnen er kriebels in mijn buik op te spelen.


HARRYlovers Wat je meestal doet op de dansvloer.
Tegen elkaar aan dansen en gek doen, met drank natuurlijk. Dus laten we zeggen,
dat ze behoorlijk tegen elkaar aan hebben gedanst en alles even niks kon schelen.
En jullie hadden gelijk, Harry krijgt inderdaad gevoelens voor Mae, maar is het wederzijds?
Xo

Reacties (2)

  • AnkePayne

    ze zijn super schattig!

    6 jaar geleden
  • batbucks

    HET MOET WEDERZIJDS ZIJN

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen