Foto bij 022 Hearing

Geschrokken opende ik mijn ogen. ''Wat is er?'' Vroeg ik gapend.
We waren twee maanden verder, het ging fantastisch tussen mij en Embry, we waren sinds de avond dat we hadden gepraat over onze inprenting, samen.
''Wat is er?'' Vroeg ik nogmaals. Mijn wekker gaf aan dat het drie uur 's nachts was.
Sam trok me overeind. ''We moeten snel naar de Cullens toe.'' Ik knikte en sprong uit bed. Zo snel als ik kon had ik me aangekleed. Beneden op de bank zat Embry.
Sam zei dat ie zodra hij hoorde dat we daarheen moesten, hij naar ons huis was gekomen. Ja, ik kon het nu ook mijn huis noemen.
''Wat is er aan de hand?'' Vroeg ik toen Sam en ik samen de trap af liepen. ''Weten we niet.'' Zei hij bot terug. Hij wilde er duidelijk nu niet over praten en was erg gespannen.
Sam had Emily thuisgelaten, dus met zijn drieën renden we naar het huis van de Cullens. Zij in hun wolvenvorm, ik gewoon normaal.
De jongens waren gespannen, Embry had geen woord tegen me gezegd en Sam probeerde me te vermijden.
Eenmaal onderweg naar de Cullens kwamen we de andere wolven ook tegen, die keihard met ons meerenden. Toen we eenmaal aankwamen, stonden alle Cullens voor het huis op ons te wachten. Jacob liep direct naar Renesmee toe.
Ik was een beetje jaloers, Embry was niet meteen naar mij toegekomen, hij had me niet eens gedag gezegd.
''De Volturi komt eraan, ze komen voor jou.'' Edward reageerde op de gedachtes van Quil. ''Ja Quil, maar ze vinden het te gevaarlijk om twee halfbloedjes hier te hebben.''
Jacob begon duivels te grommen. ''Wij vragen om jullie verdediging.'' Nu reageerde Edward op Embry. ''Het spijt me Embry, maar ze is zo intens sterk, we zouden veel aan haar hebben.'' Verbaas keek ik naar Edward. ''Hij wil niet dat je mee vecht, hij is bang dat je gewond raakt.'' Ik keek even naar Embry, die mij met zielige ogen aankeek.
Ik liep op hem af en aaide hem zachtjes. ''Het komt allemaal goed hoor.'' Fluisterde ik zachtjes in zijn oor. Ik wist wel dat iedereen het kon horen, maar dat kon me niets schelen.
''We moeten trainen.'' Begon Jasper. ''Ze zijn beter geworden, dus wij moeten ook beter worden. Wat we sowieso al zijn door onze nieuwe aanwinst.'' Met nieuwe aanwinst doelde hij op mij.
''Edward zegt dat je goed van vechten?'' Vroeg hij. Verbaasd keek ik Edward aan, hoe kon hij dat nou weten?''
''Ik heb het gehoord in je gedachten.'' Ik knikte. Oke, Edward wist dus dat ik goed kon vechten.
''Sorry, Embry.'' Ik hoorde Embry grommen toen Edward zijn excuses aanbood. Ik keek naar Embry, die grommend weg liep.
Snel liep ik achter hem aan. ''Em, doe eens rustig.'' Zei ik toen ik hem ingehaald had. ''Het gaat allemaal goedkomen, you don't have to worry, baby.'' Zei ik.
Hij gromde hard naar me, waardoor ik geschrokken een stap achteruit zette. Boos keek ik hem aan. ''Ik snap het als je het niet leuk vindt, maar wil je alsjeblieft niet naar me grommen, Embry.'' Zei ik boos.
Hij keek me even aan en liep grommend het bos in. Oké, dan niet.

Ik hou er ook niet van om naar reacties te vragen, maar als ik geen reacties krijg weet ik ook niet of ik nou goed of slecht schrijf (; maar goed, ik ben al begonnen met een Paul story, die staat nog niet geactiveerd. Zal ik ook gewoon aan een Seth story beginnen? Gewoon alles hupsakee tegelijk? Hahaha.

Reacties (8)

 • EffieTrinket

  Als je inspiratie hebt en je deze story niet vergeet
  Zou ik gewoon allebei ede verhalen tegelijk schrijven:)

  6 jaar geleden
 • Efflorescence

  Um I don't like this situation. Waarom moet Embry zo bot doen? Damn. Not sweet at all. Kijk, ik snap 'm wel. Ik bedoel die situatie waarin ze dadelijk terecht gaat komen gaat niet al te safe worden, probably. Maar dan heeft hij nog steeds geen reden om zo tegen haar uit te vallen. I mean, ze heeft meer aan zijn support dan aan dit gedoe. "Gewoon alles hupsakee tegelijk?" YES, PLEASE. x

  6 jaar geleden
 • koekiexkaner

  snel verder!

  6 jaar geleden
 • Ronja10

  Snel verder jij!!!!!
  En tuurlijk, een extra story is extra leukxD
  (en ik hou van Seth...)

  6 jaar geleden
 • xmoongirlx

  je schrijft echt heeeeeeeeeeel erg goed xxx
  paulpaulpiethepaul

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen