Foto bij 016'' Justin Bieber

Met mijn wenkbrauwen gefronst en puntje van mijn tong uit mijn mond zit ik druk op mijn mobiel temple run aan het spelen. Ik loop blindelings rondjes door het bos en ben bijna bij de 1 miljoen. Nog 100 meter en ik ben er, Scarlett heeft je een sms gestuurd. terwijl dat in beeld komt begint mijn beeld vast te lopen en valt het poppetje van de klif. ''Godverdomme.'' zeg ik en open de sms van Scarlett. ''Lieve Justin, je bent een goede vriend en ik weet dat je boos op me gaat worden, maar ik zie mijn leven niet meer zitten. Mijn ouders die me elke dag slaan en me haten. Vrienden die me laten vallen en niet meer naar me omkijken, het is tijd om te gaan en ik ga je missen Jus. Je bent de beste vriend die ik gehad heb ik in jaren. Ik hou van je xo Scarlett.'' Ik herlees de sms een paar keer en het dringt langzaam tot me door wat ze bedoelt. Mijn gezicht trekt wit weg en ik probeer haar te bellen maar ze drukt me weg. Ik sluit me ogen en probeer haar geur te herinneren. Vaag ruik ik haar geur en begin het langzaam te volgen. Hoe sterker hij wordt hoe sneller ik ga rennen, ik ren langs de weg en kom haar auto tegen. ''Scarlett!'' roep ik maar krijg geen antwoord terug. In de verte hoor in een rivier en ik begin er naar toe te rennen. Wolken trekken samen boven me en de eerste paar druppels vallen naar beneden.
Bij de rivier aangekomen zie ik een persoon op de brug staan, ''Scarlett!'' schreeuw ik naar haar en ren de brug op. ''Stop Justin! Als je nog dichterbij komt spring ik.'' zegt ze en ik stop met rennen. ''Waarom doe je dit?'' vraag ik en als ze even niet kijkt zet ik een stap dichterbij. ''Omdat mijn leven een hel is, niemand die om me geeft.'' ze begint langzaam te snikken en veegt de tranen van haar wang. ''Ik geef om je, doe dit alsjeblieft niet.'' zeg ik en steek mijn hand uit. Ze kijkt me even aan en het begint hard te regenen. Ik veeg de regen uit mijn ogen en als ik ze weer open doe is ze verdwenen. ''Scarlett!'' roep ik en ren naar de rand van de brug. De stroming is sterk en ik sprint naar de andere kant van de brug om daar over de rand te springen en in het diepe water terecht kom. Ik open mijn ogen onderwater en probeer te ontdekken waar ze is. Ik zwem weer naar boven om adem te halen en duik meteen onderwater. Er liggen grote rotsen op de bodem waar je je makkelijk aan kan snijden en harde klappen krijgt. Ik tuur weer het water door en ik zie wat roods door het water gaan. Ik kom weer boven en begin tegen de stroom in te zwemmen en kijk af en toe onder water om te kijken of ik haar zie. Als ik nog een keer onderwater ga zie ik haar tegen een rots aan liggen en heeft ze een diepe snee in haar zij. Haar ogen zijn gesloten en ik zwem naar haar toe. Ik pak haar vast onder de oksels en trek haar naar boven toe, Ik hap naar adem en zwem naar de kant toe waar ik Scarlett als eerste op leg en ik klim zelf ook op de kant. Ik ga op mijn knieën naast haar zitten en luister of ze nog ademt. Ik probeer haar te reanimeren maar niks helpt. Mijn handen zitten onder het bloed en ik staar naar het gezicht van Scarlett, de regen valt op haar gezicht en ik voel hoe mijn tanden groeien. Ik zucht even en kijk naar de diepe snee in haar zij en haar been die in een onmogelijke houding ligt. Ik bijt in mijn pols en er gutst bloed uit, ik druk het tegen haar mond en het bloed loopt haar lichaam in. Als de wond in mijn pols weer is genezen draai ik haar nek om zodat ze helemaal dood is. Ik druk en zoen op haar wang en til haar in mijn armen. Ik loop door het bos richting mijn huis en ik hoor haar botten in haar been kraken als ze langzaam recht worden gezet door het gif in mijn bloed. Ik maak met mijn voet de deur open en hij klapt dicht als ik verder de hal in loop. Ik leg haar op de bank en schenk een glas whisky voor mezelf in. Ik zucht en hurk naast haar neer, haar been is bijna recht en de wond in haar zij is bijna genezen. Mijn kleding zijn doorweekt door de regen en er zitten rode bloed vlekken op. De voordeur gaat zonder kloppen open en iemand stapt naar binnen toe, de voetstappen gaan richting de woonkamer en stoppen in de deur opening. Er wordt naar adem gehapt en ik kijk naar de persoon in de deuropening. Harry kijkt me met grote ogen aan en opent zijn mond om iets te zeggen.

He abotjes van dit leeeeeeeeeeeuke verhaal. Hier is een nieuw hoofdstukje om jullie een plezier te doen en vinden jullie de cliffhanger leuk ;D !!
XOXOOXOXOXOXOX DYLANOPENIS

Reacties (7)

 • TheFeather

  Ik was blijkbaar weer de enige die niet door had dat scarlett nu ook een vampier word *le facepalm*

  8 jaar geleden
 • Shadowhunterz

  OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG JUSTIN GDV DAMN HAZZA WRM WAAAAAAAAAAAROM BEN JE BINNEN GEKOMEN HOLY CRAP JESUS DAMN OMGGG FUCK IT DAMN IT OMGG HOLY CRAP SHIT DAMN IT! WHAAAAAAAAAAAA

  8 jaar geleden
 • HipsDontLie

  Dat Justin Scarlett tot vampier maakt doet me denken aan twilight xd
  Nu heeft Jussie iets uit te leggen aan Harry xd

  8 jaar geleden
 • CORPSEHUSBAND

  pam pam paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

  8 jaar geleden
 • ChestHair

  Cliffhangerrr :-)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen