Foto bij Choice 210

Louis Tomlinson

Rond een uur of zeven 's avonds zit ik met mijn laptop op de bank. Nog twee kleine dingetjes afronden en dan ben ik klaar voor vandaag. In principe kan ik het ook morgen op mijn werk doen, maar als ik het nu af heb is het mooi meegenomen. Veel andere dingen heb ik toch niet te doen. Mijn mobiel trilt en ik heb eindelijk een beetje afleiding.
Juliet: Heb jij iets te doen vanavond?
Louis: Nee, alleen werk, dus als je me daar van wilt komen redden, graag!
Ik krijg geen antwoord meer van Juliet terug, dus ik hoop dat ze er aan komt. Gelukkig gaat zo'n tien minuten later de bel en weet ik al precies wie er voor de deur staat. Ik laat haar binnen als ik haar een kus heb gegeven en loop dan achter haar aan de woonkamer in. Ik zet meteen koffie klaar omdat ik weet dat Juliet dat wilt. Dat hoef ik niet eens meer te vragen. Ze begint meteen al een heel verhaal te vertellen over Eloise en Edward waar ik ondertussen aandachtig naar luister.
"Als je nu toch hier bent vannacht...", grijns ik. Ik laat mijn handen langs haar zij naar beneden glijden en geef haar een korte kus in haar nek.
"Haal die grijns maar van je gezicht", waarschuwt Juliet. Wat ze daar mee bedoelt weet ik niet, maar daar ga ik vast en zeker nog wel achter komen.

Na de hele avond een beetje op de bank te hebben gehangen besluiten we rond een uur of twaalf maar te gaan slapen. Ze heeft me helemaal bijgepraat over Edward en Eloise en het was opzich best wel een heel slim plan van haar. Juliet trekt haar kleren uit en geamuseerd kijk ik er naar. Het bevalt me we- Wat gebeurt hier? Wat?! Ik kijk Juliet na met een open mond als ze de kamer uit loopt in geweldig lingerie.
"Waar denk jij heen te gaan?" Ziet ze er zo aantrekkelijk en sexy uit, loopt ze dan mijn kamer uit. Ze draait zich om als ze me hoort. Met haar arm licht tegen de deurpost aan leunend, kijkt ze me verleidelijk aan door op haar lip te bijten. Ik bekijk goedkeurend de contouren van haar lichaam. Veel tijd heb ik er niet voor want ze verdwijnt de gang op. Ik hoor nog een klein lachje van haar op de gang. Wat gaat ze doen? Ik besluit zo geduldig mogelijk te zijn en in de kamer te wachten. Gelukkig loont het zich en komt ze niet veel later weer terug. Ik heb geen idee wat ze gedaan heeft, maar het kan me echt helemaal niks schelen. Fuck man. Die rode lingerie staat haar goed! Echt fel en vurig rood en net niets onthullend. Het randje van kant langs haar slipje maakt het nog sexier.
"Bevalt het je?", grijnst ze. Ik ben eventjes van mijn stuk gebracht en knik dan maar. Langzaam en extra wiegend met haar heupen loopt ze op me af en duwt ze me op het bed. Ik voel meteen hoe mijn broek wat te klein word. Ik knoop de jeans snel open en schop die uit voor ze al over me heen kruipt. Ze begint me te zoenen waar ik graag in mee ga. Als Juliet wat met haar hoofd omhoog gaat om de kus te verbreken, ga ik met haar mee en blijf ik haar zoenen. Ik bijt zachtjes op haar lip zodat ze niet kan weg trekken. Weer wordt ze dominant en duwt ze me zoenend terug tot mijn hoofd weer in het kussen ligt. Het is duidelijk wie hier de leiding neemt en dat maakt het alleen maar nog sexier. Ze verbreekt ze kus en kijkt me geil aan. Met haar ogen volgt ze haar handen die langzaam onder mijn shirt glijden. Nu heb ik een geweldig uitzicht op haar voorgevel dat bijna uit de bh lijkt te vallen. Mijn handen glijden al over haar rug naar de sluiting van de bh toe, maar zo ver laat ze het niet komen.
"Handen omhoog", beveelt ze. In een reflex gooi ik mijn handen omhoog en trekt Juliet mijn shirt uit.

Ik wil de dominantie overnemen en ons omdraaien zodat ik boven op haar lig, maar dat laat Juliet echt niet toe. Ze komt weer boven me hangen en zet haar handen naast mijn hoofd. Ze kijkt me strak in mijn ogen aan en blijft maar kijken en kijken. Ik kan het niet laten en kijk toch in een fractie van een seconde weer naar beneden. Haar lichaam is ook onweerstaanbaar. Met mijn handen glijd ik van haar benen, over haar kont, tot haar rug. Als ik weer terug kijkt, staren haar ogen mij niet meer aan, maar ligt ze in mijn nek. Dit keer heb ik perfect uitzicht over haar achterwerk en knijp ik er even in.
"Kun je het toch niet laten?", fluistert ze zwoel. Ze maakt me helemaal gek. Ik laat mijn handen op haar kont liggen terwijl ze me weer zoent en over mijn geslachtsdeel schuurt door haar lichaam te bewegen.
"Nee. Prachtige lingerie, maar het is vast nog beter zonder", antwoord ik door de zoen heen. Ik voel op mijn lippen hoe ze begint te glimlachen als ze me weer verder kust.
"Niet zo ongeduldig."
"Niet zo langzaam." Juliet duwt haar heupen tegen me aan en schuurt hard over mijn boxer wat een kreet los laat bij mij. Vervolgens kruipt ze helemaal van me af. Ik blijf liggen maar til wel mijn hoofd een beetje op zodat ik kan zien wat ze gaat doen. Haar handen glijden naar mijn boxer die ze langzaam naar beneden trekt en vervolgens op de grond laat vallen. Ze sluit haar linkerhand meteen al om mijn lid en begint me af te trekken. Vervolgens komt er ook nog mondwerk aan te pas wat mij nog meer laat genieten.

Wanneer ze het goed geweest vind, stopt ze en gaat ze voor het bed staan. Juliet trekt haar slipje uit en kruipt vervolgens weer over me heen. Ik sta nu op knappen. Ze hangt nog boven me maar komt op me zitten terwijl ik bij haar naar binnen schuif. Ze legt haar handen op mijn borstkas en begint op en neer te bewegen. Dit keer heeft zij de volledige leiding. Het enige wat ik nu nog kan doen is haar bh los maken, waar ik dan ook niet lang meer mee wacht. Dit is waarschijnlijk het lievelings standje van iedere man. Een dominante vrouw op zich. Zelf niks te hoeven doen en toch bevredigt worden. Ondertussen perfect uitzicht op alles en twee handen vrij om overal over haar hele lichaam te laten gaan. Hier maak ik ook zeker gebruik van.

Ze gooit na een tijdje haar hoofd naar achter en holt haar rug waardoor ik het voor het grijpen heb. Toch laat ik mijn handen op haar heupen liggen en beweeg haar op en neer. Steeds sneller op mijn eigen tempo zodat ik het er precies naar kan maken hoe ik het wil. Mijn orgasme laat ook niet lang meer op zich wachten. Van genot kreun ik het uit als ik in haar klaar kom. Ik laat Juliet nog doorgaan ook al is het voor mij wat gevoelig. Ik help haar letterlijk nog een handje door met mijn hand naar beneden te gaan en haar over haar clitoris te wrijven. Meteen merk ik aan haar gekreun dat haar dit bevalt. Trillend van extase komt zij niet veel later ook klaar.

Ahahah, iedereen wilde Edoise. Daarvoor moeten jullie nog wat geduld hebben. Maar degene die Louiet wilden, vroegen allemaal om een Louis pov. Dus daarom hier een Louis pov (echt moeilijk om te schrijven vanuit een jongen.) EN MIJN KAMER IS AF! HET IS ECHT ZO MOOI GEWORDEN! De hele dag heb ik alle spullen weer terug in de kamer moeten zetten maar ik ben er net klaar mee (EINDELIJK!) Morgen zal ik jullie het verschil tussen Aaron en Louis nog eens duidelijk laten zien.
Ik vraag me alleen soms een beetje af: zijn de 16+ stukjes niet een beetje tè?

Reacties (26)

 • agirlx

  ze hebben echt vaak seks:X

  6 jaar geleden
 • LStyles212

  té?? té?? het is helemaal niet té, jou 16+ stukjes zijn ech perfect gewoon!!
  snellverderr<3

  6 jaar geleden
 • hopingfxck

  16+ is 16+, en je schrijft ze echt goed vergeleken met mij , haha!
  Je hebt echt talent.
  Kiss.

  6 jaar geleden
 • louistea

  Neeee ze zijn niet te, je schrijft zo duidelijk

  6 jaar geleden
 • AlienStar

  Wohooo! Louis! Go Juliet! Edoise moet heel snel komen btw. Gaat Juul Louis nog vertellen over die vervloekte Japanner?

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen