Foto bij 031 Scared

Ik hapte naar adem en opende geschrokken mijn ogen. Ik was wakker. Ik was wakker. Dat was het enige wat er op dit moment door mijn hoofd galmde. Ik was niet alleen wakker, ik was ook in blinde paniek.
Ik ging zo snel als ik kon rechtop zitten, de pijn negerend. Ik probeerde me los te maken van de slangetjes waar ik aan lag, maar het lukte niet.
De deur vloog open en Edward kwam binnen gelopen. ''Doe rustig.'' Ik keek hem aan. ''Ga weg.'' Siste ik naar hem.
Ik wilde hier weg, ik voelde me hier niet op mijn gemak, ik wilde naar Embry toe. ''Blijf van die slangetjes af, laat ze gewoon zitten.'' Ik schudde wild met mijn hoofd van nee en beet op mijn lip.
''Jasper!'' Riep Edward naar beneden. ''Laat me met rust!'' Riep ik naar hem. ''Ga weg, ga weg, ga weg!'' Edward pakte mijn handen vast en duwde me achterover zodat ik weer in mijn kussen lag. ik begon wild om me heen te slaan.
''Waar is Embry? Is Embry dood? Is het gevecht al voorbij? Was ik ook dood?'' Ik stelde nog steeds in paniek Edward allemaal verschillende vragen, zonder op antwoord te wachten.
Jasper kwam binnen gelopen en zodra hij in de kamer was en me aankeek, voelde ik een rust door me heen golven. Ik liet de slangetjes met rust en Edward kon me los laten. ''Ik roep Carlisle even.'' Zei hij rustig tegen me. ''Waarom?'' Vroeg ik achterdochtig. ''Hij is dokter, hij moet je onderzoeken.'' Ik schudde met mijn hoofd van nee. ''Ik wil Embry.''
''Ik zorg dat Sam hem gaat halen, goed?'' Ik knikte. ''Mag Carlisle je dan onderzoeken.'' Weer knikte ik.
Toen Edward weer terugkwam liep Carlisle achter hem aan de kamer in. Carlisle onderzocht de littekens en stelde allemaal rare vragen. ''Je was een hele tijd zwart, om het zo maar te zeggen, ik kon je gedachtes niet horen, weet je hoe dat komt?'' Vroeg Edward dit keer in plaats van Caslisle. Ik schudde mijn hoofd als teken dat ik het niet wist.
''Je bent een hele tijd in gevecht geweest, je moest vechten voor je leven.'' Ik luisterde niet eens naar wat hij zei.
''Waar blijft Embry?'' Vroeg ik. Edward zuchtte. ''Sam is hem gaan halen.''
''Is hij gewond geraakt?'' Edward schudde van nee. ''Is het gevecht al voorbij?'' Dit keer knikte hij.
''Hebben wij gewonnen?'' Edward knikte weer. ''Zijn er nog anderen van ons gewond geraakt?'' Edward schudde van nee.
''Is Embry langsgekomen?'' Ik keek in Edwards goude ogen. ''Ja.'' Ik trok een wenkbrauw op terwijl Carlisle me nog steeds aan het onderzoeken was. ''Waar is hij nu dan?''
''Hij kreeg ruzie met Adriana en is buiten even gaan rennen.'' Verbaasd keek ik hem aan. ''Waar hadden ze ruzie over?'' Edward haalde zijn schouders op. ''Embry vond dat het de schuld was van Adriana dat jij gewond geraakt bent, aangezien zij ervoor gezorgd hebt dat ze hier kwam.'' Ik schudde zuchtend mijn hoofd en sloot mijn ogen. ''Het is niet haar schuld.''
''Ben je moe?'' Ik knikte. ''Dan laten we je slapen.''
''Als Embry er is, wil je dan zeggen dat hij me gewoon wakker mag maken?'' Vroeg ik met nog steeds gesloten ogen.
''Natuurlijk.'' Zei Edward zachtjes. Jasper, Carlisle en Edward verlieten de kamer zodat ik rustig kon slapen.
Ik snapte er niets van, ik was helemaal in de war.

Reacties (4)

 • Efflorescence

  Woah. Goed dat ze wakker is! En ik dacht net even aan het feit dat het best wel, heel erg, handig is om een Jasper in de buurt te hebben. Ik bedoel, dan hoef je in ieder geval nooit bang te zijn dat je emoties ooit de volledige baas over je gaan spelen. Kei handig, toch. Helaas, helaas. Ik ben er nog niet zo een tegen gekomen. Oh en nu moet Embry natuurlijk snel zorgen dat hij bij Chloe is, voordat het dadelijk alsnog te laat is. Ze lijkt nogal ernstig verward namelijk. I don't blame her, though. Wat ze meegemaakt heeft, gebeurt je niet elke dag. In ieder geval, dat mag ik hopen. However, I'm anxious for the next chapter. x

  6 jaar geleden
 • xmoongirlx

  snel verder xx

  6 jaar geleden
 • koekiexkaner

  wauuww weer een geweldig hoofdstukje! x

  6 jaar geleden
 • martje96

  snel verder!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen