Foto bij Choice 211

Ik lig half tegen Louis aan en half over hem heen. Het voelt zo vertrouwd in zijn armen. Hier kan ik voor altijd blijven liggen. Volgens mij liggen we ook al een half uur zo. Ik kijk omhoog waar Louis me glimlachend aan kijkt. Hij is ook zo lief. Ik sluit mijn ogen en nestel mijn gezicht in zijn nek. Ineens bedenk ik me iets.
"Shit!", vloek ik. Ik kijk omhoog naar Louis die vragend naar me kijkt. "Ik ben helemaal vergeten aan Edward te vertellen hoe Eloise reageerde."
"Wat ben jij weer slim. Vergeet je het belangrijkste deel van je plan." Gaat hij me ook nog uitlachen.
"Ja, sorry hoor, dat kwam door die stomme Japanner", verdedig ik mezelf.
"Welke Japanner?"
"Die van dat contract. Nu wil hij er dingen aan veranderen en moet ik daarom maar naar hem toe", beklaag ik me.
"En hij komt niet hier naar toe?", vraagt hij.
"Nee. En nu heeft hij al precies gepland wanneer ik moet komen zonder op goedkeuring te wachten." Ik ben best wel verontwaardigd. Dat contract kan hij wel op zijn buik schrijven.
"Wanneer?" Ik rol me op mijn buik en leg mijn kin op Louis borst. Hier gaat hij niet blij mee zijn.
"Over drie weken in het weekend van het festival", antwoord ik zacht. Louis reageert niet maar zijn gezichtsuitdrukking zegt genoeg. Hij is teleurgesteld. "Sorry", fluister ik er achteraan.
"Oh..." Het is stil en ik staar naar zijn kaaklijn. Waarom kan ik ook niet iemand anders laten gaan? Ik vind het sowieso belachelijk dat hij nu ineens wilt afwijken van dat contract wat getekend is.
"Weet je wat, ik ga niet. Jij bent belangrijker dan die Japanner met zijn rotbedrijf."
"Ga Juul, die zaken zijn veel belangrijker dan het festival." Ik slik.
"Maar het festival met jou is veel leuker."
"Dan gaan we gewoon een keer wat anders doen." Erg overtuigend klinkt hij niet. Natuurlijk wilt hij ook dat ik blijf en met hem mee ga. Hij heeft op wonderbaarlijke wijze aan tickets kunnen komen die al weken zijn uitverkocht en nu gaan we gezellig met z'n tweeën uit, moet mijn werk het weer verpesten. Ik leg mijn hoofd weer op zijn borstkas en staar naar het schilderij aan de wand.
"Sorry."
"Geeft niet." Het komt er niet al te vrolijk uit. Hij vindt het dus echt jammer. Met een schuldig gevoel val ik op Louis' borst in slaap.

De volgende ochtend ben ik iets te laat wakker geworden waardoor ik nu gehaast rond aan het rennen om optijd klaar te zijn.Ontbeten heb ik al. Gelukkig hoef ik geen half uur voor de kast te staan om te bedenken wat ik aan doe, want dat zit in mijn tas. Gelukkig niet kiezen want daar ben ik slecht in. Louis ligt nog in bed en kijkt me vermoeid aan.
"Opstaan, luie." Ik gooi zijn boxer naar hem toe zonder te kijken en die belandt dus uiteindelijk in zijn gezicht. Vervolgens trek ik mijn hemdje al aan.
"Juul." De slaperige Louis strekt zijn arm naar me uit en kijkt me met half geopende ogen aan. Lachend kom ik naar hem toe en geef ik hem een kus. Hij houdt zijn armen stevig om me heen en laat me niet meer los. "Goedemorgen", kraakt zijn ochtendstem.
"Goedemorgen", glimlach ik, liggend in zijn armen. Ondertussen kust Louis mij overal in mijn nek en bij mijn oor. "We gaan allebei te laat komen."
"Dat maakt nu dan even niet uit. Ik heb tenminste een goed excuus."
"En? Wat voor één?", vraag ik uitdagend.
"Een zeer aantrekkelijke vriendin die mij afleid. Dat moet mijn baas toch wel begrijpen, niet?"
"Ik ben bang van niet."
"Jammer dan", grijnst hij. Ik blijf gewoon lekker in zijn armen liggen. "En niet vergeten met Edward te praten over Eloise."
"Zal ik niet doen. Als Edward hoort hoe Eloise uit flipte, hè, dan zal hij zo gelukkig worden."
"M-hm", murmelt Louis. Zeker nog een hele tijd liggen we nog in bed. We doen eigenlijk helemaal niks. Gewoon liggen en een beetje stoeien.
"Zouden we nu niet toch eens opstaan?", vraag ik na een half uur.
"Nee", protesteert Louis. Ik ga er niet op in en sta toch op. Louis blijft mijn arm vast houden. "Verlaat me niet, Juliet." Hij doet weer eens dramatisch en extra zielig. Hij had acteur moeten worden en dan zeker de rol van een dramaqueen. Stevig blijft hij mijn arm vast houden en ik trek hem doodleuk mee tot hij op de grond ligt met een pijnlijke uitdrukking op zijn gezicht. Ik sta erbij en lach hem keihard uit. "Laten we ons maar haasten." Binnen een seconde is hij opgestaan zodat ik hem niet nog meer verneder, en trekt hij al wat kleren uit zijn kast. We moeten ons inderdaad haasten. Ik ben nu al tien minuten te laat en die Japanner zou in de ochtend bellen. Ik wil hem wel eens even duidelijk maken dat hij niet zomaar iets in het contract kan veranderen als hij het getekend heeft. Nu rennen Louis en ik met z'n tweeën gehaast rond om zo snel mogelijk klaar te zijn.
"Heb je al ontbeten?", roept Louis van beneden.
"Ja!", roep ik terug terwijl ik op de badkamer mijn make-up doe. Het lijntje eyeliner is nu al drie keer mislukt waar ik echt gefrustreerd van raak.
"Bijna klaar?", vraagt hij als hij met een broodje in zijn mond in de badkamer naast me komt staan.
"Bijna." Eindelijk zit mijn eyeliner goed en doe ik snel nog wat mascara op. Het kan er wel mee door. Ik pak mijn tas weer in en trek mijn hakken aan. Op mijn horloge check ik nog een keer de tijd. Half tien. Dus al een half uur te laat. Buiten rommel ik in mijn tas om mijn autosleutel te zoeken terwijl Louis zijn huis afsluit. Gevonden! Ik maak de auto van slot en trek de deur al open.
"Geen kus meer?" Ik draai me om en sprint nog naar Louis toe die bij zijn auto staat te wachten. Ik geef hem een snelle kus maar dat laat hij niet toe. Hij pakt me vast en laat me niet meer los. We zijn al veel te laat. Ik maak me toch maar los van de lange zoen en stap dan in mijn auto. Ik ga die Japanner eens even aanspreken en ik ga Edward eens wat goed nieuws geven.

Kijk naar Choice 178 en vergelijk Louis en Aaron. Willen jullie vanmiddag nog een hoofdstuk? Juliet een japanner de grond in tikken en Edwards plannetje voor de EE zaak? Welterusten! (Morgen weer school. Bah bah. Vanmiddag zal ik een foto van mijn kamer laten zien.)

Reacties (22)

 • LStyles212

  ben echt benieuwd naar je kamerr...
  die vergelijking boeit me niet echt,, ik zal altijd voor louis kiezen, ook als ie de bad guy wordt.
  snellverderr<3

  6 jaar geleden
 • Maboroshi

  F**k de vergelijking! I choose Louis, haha!:P
  Ik ben benieuwd naar hoe je kamer eruit ziet :3
  En die Japanner... Ik vind hem maar eng o.o
  Snel verder! :3

  6 jaar geleden
 • NotAHumanBeing

  Hmm een vergelijking? Toch kies ik voor Louis hahaha

  6 jaar geleden
 • hopingfxck

  die vergelijking, geweldig.

  6 jaar geleden
 • crazymy

  ze moeten echt een baby krijgen dat zo zo leuk zijn

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen