Foto bij • 4.

• Candice Brittany Melrose.

'Ik? Ik heb lessen nodig in liefde?' Vraagt Harry verward. Louis knikt. 'Wij gaan jou eens leren wat echte liefde is.' Zegt hij. Vragend kijken wij Louis aan. 'Ik heb hier echt geen zin in hoor.' Zucht Harry, en hij staat op en loopt de kamer uit naar de keuken. 'Louis, waar ben je mee bezig?' Sist Liam. 'Jullie weten het niet, maar Harry heeft een stiekeme crush op meiden zoals Candice hier.' Zegt Louis en hij wijst naar mij. Verward kijk ik Louis aan. 'Als we nou eens voorstellen dat Harry eens moet gaan daten met Candice? Hij neemt je mee op date's, geeft je cadeau's, en mag je pas zoenen na jullie 5e date.' Zegt Louis. Vragend kijk ik hem aan. 'Dan leert hij misschien echt van je houden. Maar zodra hij achter jou rug om met een ander meisje ervan door gaat, mag hij 1 maand de deur niet uit. Alleen voor One Direction, en komt hij bij mij op mijn kamer slapen.' Zegt Louis. Ik kijk de andere jongens een voor een aan en hun ogen beginnen te stralen. 'Louis, je bent geweldig!' Roept Niall. Meteen sussen we dat hij stil moet zijn en klapt hij zijn handen voor zijn mond. 'Vind je dat goed Candice?' Vraagt Liam dan en bezorgd slaat hij zijn arm om me heen. 'Ik bedoel, jij moet het wel doen. jij moet wel doen alsof je Harry zijn vriendin bent als het ware...' Zegt Liam. Ik kijk even naar de grond en dan weer naar de jongens, Niall, Zayn en Louis staren me hoopvol aan. 'Ja.. Ja ik doe het wel.' Zeg ik dan en Louis krijgt een glimlach op zijn gezicht.
Harry komt de kamer binnen met een kop koffie en een broodje en stopt met lopen en eten als wij allemaal naar hem kijken. 'Wat?' Vraagt hij en hij gaat in de stoel zitten. 'Wij hebben iets voor je bedacht.' Neemt Zayn dan het woord. 'Wat nu weer?' Vraagt Harry chagrijnig. Die meid die hij vannacht gehad heeft zal wel niet zo goed zijn geweest. 'Jij beweerde gister tegen mij dat je best een relatie aan zou kunnen.' Zeg ik dan. 'Tuurlijk.' Zegt Harry schouder ophalend. 'Nou, als je dat echt kan bewijs dat maar eens. Candice is voor 5 maanden jou ''vriendinnetje''. Je neemt haar mee op date's, doet dingen met haar die elk ander persoon ook met haar doet, en als jij, achter haar rug om met andere meisjes gaat, dus als je een soort van vreemd gaat, is het een jaar niet de deur uit voor jou, alleen voor One Direction.' Zegt Louis. Ik kijk even naar Liam. 'Ik dacht dat het een maand was?' Fluister ik hem verward toe. 'Ssst, Louis veranderd altijd regeltjes om het nog dramatischer te maken.' Fluistert Liam terug en ik lach even. 'Dat gaat mij echt wel lukken. 5 maanden zei je?' Vraagt Harry aan Louis, die op zijn beurt weer knikt. '5 maanden met Candice. En dan zullen we eens zien of meneertje hier weet wat liefde is.' Zegt Louis als hij opstaat, en even een hand door Harry zijn krullen gooit. 'Ik ben douchen.' Zegt Louis en hij verdwijnt de gang in.
'Pfft, dat word een makkie.' Zegt Harry en hij nipt van zijn koffie terwijl hij naar mij kijkt en me een knipoog schenkt. Ik voel dat ik bloos en snel sta ik op. 'Ik ga aankleden.' Zeg ik snel, en ook ik ren nu naar boven.

Reacties (16)

 • LouTeasdale

  Aah, Geniaal!:)

  8 jaar geleden
 • FlyingMinds

  En candice? Mag zij wel vreemdgaan met liam? ^^
  Snel verder, i love it <3

  8 jaar geleden
 • Shauniiii

  I LOVE IT.
  VERDER! (: <3

  8 jaar geleden
 • AnkePayne

  ocharme, kdenk da liam nog jaloers zal worden:)

  8 jaar geleden
 • spidermashton

  Nice! Ik ben benieuwd of het hem lukt [':

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen