Foto bij #87 ~Jessica POV

Conor gaf me een kopje thee en nam Noa van me over. 'Het is gewoon zo moeilijk.' zei ik. 'Je mama zo heel trots geweest zijn op jou Jess.' zei hij. 'Ik hoop het.' zei ik. 'Niet hopen, het is zo.' zei hij. 'Bedankt.' zei ik en dronk mijn thee leeg. Na een uurtje vertrok ik terug naar huis. Ik kwam nog maar net thuis en Louis kwam ongerust de woonkamer ingelopen.
'Waar was je zo lang?' vroeg hij. 'Heb je het briefje niet gelezen?' vroeg ik. 'Jawel, maar toch geen 2 uur.' zei hij. 'Ik kwam Conor tegen en hij wou Noa even zien enzo.' zei ik. 'Ik was dood ongerust.' zei hij en gaf me een stevige knuffel.
'Sorry, ik was mijn gsm vergeten.' zei ik. 'Het is niets.' zei hij. Ik lachte en maakte Noa haar flesje klaar en gaf haar eten en legde haar daarna in haar bedje en ging ook even in de zetel liggen.
Ik nam een tijdschrift en begon er in te bladeren tot ik een artikel over One Direction zag. Ik begon het te lezen. 'En binnen 2 maand vertrekt de populaire boyband op wereldtour voor een half jaar.' las ik.
Ik schrok en ging naar de keuken waar Louis bezig was. 'Gaan jullie op wereldtour binnen 2 maand?' vroeg ik. 'Ja, ik wou je er nog iets over vertellen maar je was altijd zo druk met Noa.' zei hij.
Ik ging aan tafel zitten en schuifde een stoel achteruit als teken dat hij naast mij moest komen zitten. 'Je wilt dat we meegaan?' vroeg ik. 'Tuurlijk wil ik dat. Paul is de tourbus een beetje aan het veranderen voor Noa.' zei hij.
'Ze is nog maar zo klein en ze reist al de hele wereld rond.' zei ik.
'Dat beseft ze toch nog niet en we kunnen even goed zorgen voor haar.' zei hij. 'Ik ga er eventjes over nadenken.' zei ik en ging terug naar de woonkamer en keek naar Noa hoe ze lag te slapen.
Vandaag vertrok Louis naar de Parijs.
Het was nog maar 10 uur en de jongens stonden al klaar voor de deur. Ik gaf ze allemaal een stevige knuffel en Liam pakte Noa van me over. Ik drukte mijn lippen stevig op die van Louis. 'Tot overmorgen.' zei ik.
'Tot overmorgen en zorg goed voor Noa.' zei hij. 'Doe ik altijd.' zei ik. Liam gaf Noa nog eens aan Louis en dan terug aan mij. Ik zwaaide nog eens aan de deur en ging toen terug naar binnen.
Ik gaf Noa nog haar flesje en begon dan een beetje schoon te maken. Ik nam de laptop en keek even op twitter en facebook. Ik had veel tweets maar vond 1 toch wel heel leuk; Proficiat met jullie kleine prinses.
Louis en jij zullen hele goede ouders zijn. Love you. Ik begon te glimlachen en beantwoorde de tweet; 'Danku wel! Dat maakt me heel erg blij. Love you to xxx' schreef ik. Ik nam Noa en legde haar op mijn buik terwijl ik in de zetel lag naar televisie te kijken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen