Foto bij 034 A new day

Ik was al dik een uur wakker, maar liet Embry gewoon verder slapen. Hij zag er zo moe uit.
''Sam?'' Fluisterde ik toen ik iemand op de overloop hoorde. De deur ging zachtjes open en zijn hoofd verscheen om te hoek van de deur. ''Zou je me naar beneden willen tillen? Ik wil Embry niet wakker maken.''
Sam knikte en liep naar binnen. Het was ons gelukt om zonder Embry wakker te maken de kamer te verlaten, wat een wonder was. Normaal gesproken wordt hij van ieder klein geluidje wakker, had Sam me weten te vertellen. ''Waar wil je heen?'' Vroeg hij. Buiten scheen de zon. ''Ik wil proberen te lopen.'' Sam leek even te twijfelen. ''Is dat nou wel zo'n goed idee?'' Ik haalde mijn schouders op. ''Ik moet het toch ooit proberen? Bovendien ben ik halfvampier, dus ik genees snel.'' Sam knikte instemmend. ''Daar heb je gelijk in.''
Buiten aangekomen zag ik dat Emily op de veranda zat. ''Goeiemorgen, Chloe.'' Glimlachte ze. Ik glimlachte terug. ''Goeiemorgen, Em.''
Sam zette me op een stoel neer op de veranda en ging naast Emily op de bank zitten. In de verte kon ik Jared en Paul zien aankomen. ''Hé, Chloe!'' Riep Paul. Ik glimlachte en zwaaide blij naar hem.
''We zijn allemaal erg blij dat je terug bent.'' Zei Jared met een glimlach. ''Ik ook.'' Mijn stem klonk schor. Ik had natuurlijk ook dagen niet gepraat. Jared en Paul gingen op de veranda zelf zitten, gewoon op de rand.
Toen niemand op me lette zette ik me voorzichtig af van de bank en pakte de rand van het hek van de veranda vast en trok mezelf overeind. Het ging wat trillerig, maar goed, ik stond. Voorzichtig begon ik stapjes te zetten zonder het hek los te laten, dat durfde ik niet.
Ik stapte voorzichtig van de veranda af in het gras. Hier durfde ik het hek wel los te laten, hier zou ik toch niet hard kunnen vallen. Langzaam begon ik stapjes te zetten, die steeds beter gingen, na een tijdje kon ik kleine stapjes zetten zonder trillende benen. Ik stond wel wat wankel, maar dat zou ook wel goedkomen.
''Waar is Chloe?'' Hoorde ik Paul plotseling vragen. ''Ik kan lopen!'' Riep ik blij. De wolfjes plus Emily keken me verbaasd aan, dit hadden ze zeker niet verwacht. ''Hoe dan?'' Zei Jared zachtjes, iedereen keek me vol ongeloof aan.
''Hebben jullie Chloe gezien?'' Embry kwam naar buiten gestapt. Paul kon alleen naar me wijzen, zijn mond hing open van verbazing. Verward volgde Embry de vinger van Paul die naar mij wees. Embry's gezicht gleed van normaal naar verbaasd.
''Hoe kom je daar?'' Vroeg hij voorzichtig. ''Lopend!'' Zei ik blij. Ik begon naar Embry te lopen, iets te snel. Ik wankelde even en viel zachtjes in het gras op mijn knieën. ''Chloe!'' Riep hij en hij wilde naar me toe rennen. ''Nee, stop! Gaat goed, geen pijn!'' Riep ik terug terwijl ik met mijn hand 'stop' gebaarde. Voorzichtig ging ik weer overeind staan en liep met minescule stapjes naar mijn inprent toe.
''Kijk hoe snel ik alweer kan lopen!'' Riep ik blij. Embry gaf geen antwoord, hij keek alleen maar verbaasd, net als de rest. ''Wow.'' Zei Embry volongeloof toen ik tegenover hem stond. ''Wil je me even helpen?'' De veranda zelf oplopen durfde ik nog niet.
Embry knikte en pakte me bij mijn bovenarm. Hij trok me zachtjes de veranda op, recht in zijn armen. ''Ik schrok me dood, joh.'' Ik glimlachte. ''Dat hoeft toch helemaal niet! Ik wilde weer even proberen te lopen.'' Embry drukte een kus in mijn haar.
''Het zag er goed uit!'' Opperde Emily glimlachend. Ik glimlachte terug. Ik was zo blij dat ik zo snel kon revalideren.

Sorry dat ik het weekend niets geschreven heb! Ik had het mega druk, vrijdag gewerkt van 17:00-00:30 en zaterdag van 12:00-21:00 daarna had ik een feestje, iets te weinig avond gegeten waardoor ik helemaal naar de 'klote' was haha, zondag vier keer overgegeven, dat betekent maar één ding: Ik drink nooit meer. Vrijdag ga ik overigens gewoon weer uit, hihi.

Reacties (4)

 • Sonyara

  zo ken ik der meerdere die dat roepen..
  "Ik drink nooit meer" een week later staan ze ladder zat voorme deur...
  Hmmmzzz, dronke mensen spreken vaak de waarheid.. whahahahha!!

  XxX

  6 jaar geleden
 • annae

  Yeaah ze kan soort van lopen!!
  Haha lekker slim om niet genoeg te eten voor een feestje volgende keer maar wel doen hè
  Snel verder
  Ps. Eet ook niet te veel dan heb je t zelfde effect...

  6 jaar geleden
 • martje96

  oeee! snel verder gaan hoor als je tijd hebt:)

  6 jaar geleden
 • Efflorescence

  Woah wel wat riskant, maar wat maakt het uit. Ze is half vampier, revalideert snel, en heeft lef. That's the whole package I'd say. Can't wait to read more. x

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen