P.o.v. Vanessa


Ik en Rein liggen samen op de bank met een schaal chips een een film die op tv is.

“Rein..?” “jaah?” zegt Rein “kan ik vanaaf bij jou slapen ik ben bang dat ik Samantha tegen kom en daar heb ik nu echt zo geen zin in” “ja tuurlijk mag dat alleen er is 1 probleem je kan alleen bij mij in bed” terwijl Rein dat zegt zie ik een grote smile op zijn face op komen. ik lach ook “haha dat is best hoor” en zo liggen we samen in een deuk. De beste dag van mijn leven eerst vraagt hij mij verkering en dan slaap ik ook nog samen met hem in 1 bed s’avonds. “Rein wat denk je dat Nils en Sam aan het doen zijn?” “ik weet het niet lieverd maar vast en zeker aan het zoenen of iets in die richting” “je hebt gelijk Rein” “Natuurlijk ik heb altijd gelijk!”. Ik ga gelijk recht op zitten. “en wat zei jij daar?!” “dat ik altijd gelijk heb” zegt Rein met een big smile.

“hmmm daar geloof ik anders niet veel van” “Oke vraag me maar wat” “waneer ben ik jarig?” “ehm ehm ehm volgend jaar ben je jarig en word je 19! haha heb weer gelijk!” “en de exacte datum?” “die weet ik niet en ook daar heb ik gelijk in want ik weet het echt niet!” en weer lachen we allebei. we kijken nog een stukje film en dan val ik al snel op Rein’s borst in slaap en ook hij valt in slaap.p.o.v. Nils


Gapend wordt ik de volgende dag wakker en kleed me snel aan . Als ik beneden ben voel ik me best schuldig . Ik bedenk me geen moment en ren naar de kapstok .Als ik eenmaal voor de deur van haar huis sta doet er niemand open . Ik pak de reserve sleutel en open de deur . eenmaal in de keuken vindt ik een briefje..........Meteen voel ik tranen opwellen en bel Rein.

Rein: Wat moet je, je maakt ons wakker

Nils: Ssssamantha is wwwweg

Rein: Nils doe effe normaal dat kan helemaal niet

Nils: Ik meen het Rein ze is weg!, Kom anders naar Vanes en Sam hun appartement als je mij niet gelooft!

Rein: Ja ja dat kan nog wel even duuren want Vanes en ik zijn nog niet omgekleed ofzo dus tot over een half uur a 3 kwartier.

Nils: Oke , ik zie jullie straks wel .


Nadat ik het gesprek heb afgesloten . begin ik meteen na te denken over waar ze kan zijn.

Misschien is ze gewoon bij der ouders of een andere bekenden vast niet verweg nou hoop ik tenminste.

Na 1 uur komen Vanessa en Rein hand in hand aan lopen. pff wat zijn die 2 gelukkig met elkaar kon ik Samantha nu maar stevig vast houden en nooit meer laten gaan!


P.o.v Vanessa“Rein!” “wat is der?!” “ik zie echt alleen maar Nils daar hoor!” en later als we binnen zijn is der niemand alleen wij 3en. “oke Nils en Rein jullie 2 gaan het maar even uitpraten dan probeer ik Samantha even te bellen en lees ik dat briefje nog eens door. “oke is goed”zeggen ze allebei.

Meteen pak ik mijn mobiel der bij . Nadat hij 5 x overgaat begin ik me zorgen te maken . Dit is de voicemail van 0612345678 . Kut , waa kan ze toch zijn ?? …... Wacht ! ze is naar Londen ik weet het zeker . het is haar favo plaats. “Rein NILS!!” roep ik zo hard mogelijk door het appartement. “wat is der ?!’ roepen ze tegelijk door de kamer en ze komen allebei met betraande ogen de kamer weer in. “IK WEET WAAR ZE IS!” en begin te huilen. “Waar schatje?”vraagt Rein lief. “iiin LONDEN!” “wat moet ze daar nou?” vraagt Nils geschrokken. “het moet wel het is der favo plaats ze wouw der altijd al heen.” en ik zie Nils huilen. “awh Nils!” ik geef hem een knuffel en ik zie in mijn oog hoek Rein jaloers kijken. “Rein kom op..” “jaja ik snap het wel maar ik wil gewoon ook een knuffel” “haha oke dan” en ook hem knuffel hem en hij begint te huilen. “waag jij het niet ooit bij me weg te gaan.” Zegt Rein bezorgt. “beloofd schat”en ik geef hem een kus op zijn mond.


p.o.v. Samantha


Ik zit eindelijk in het vliegtuig na 2 uur vertraging. Ik mis Nils ontzettend zal ik hem bellen? ik twijfel en besluit het niet te doen dan zou ik hem alleen maar meer ongerust maken. Het is wel jammer dat Vanessa niet mee is want ze had me belooft ooit samen met mij naar Londen te gaan maarja ik moest echt even weg weg van de ruzie en weg van de rest. Ik heb gelukkig mijn laptop mee en we hebben wifi in het vliegtuig zo kan ik mooi even mijn gedachten kwijt raken.Na een tijdje is het vliegtuig eindelijk geland . Meteen ga ik opzoek naar mijn grote neef Nathan . Als ik hem niet kan vinden geef ik het op en loop starbucks in .

Aan : Nathie

Heey , kon je niet vinden dus zit in starbucks

xx Sammie


Ik hoor allemaal meiden buiten schreeuwen . Snel loop ik naar buiten en kijk wat er is . Meteen zie ik allemaal meiden om Nathan heen staan . “Nathan lekker bezig!” En ik sleur hem tussen de meisjes door de starbucks in. “Lang niet gezien”zegt Nathan. “nee heel lang niet”en ik geef hem een knuffel. “waarom ben je eigenlijk in londen?”vraat Nathan. En ik leg het verhaal uit met Nils. “ja dan snap ik het maar je weet dat die Nils echt heel bezorgt nu is waarschijnlijk”
“ja nou ja dat is dan maar even zijn straf”zeg ik snel en afwerend.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen