Foto bij #93 ~Louis POV

Ik liet me in de zetel vallen. Harry gaf Noa aan Niall en kwam naast me zitten. 'En ze rent weer weg van mij.' zei ik. 'Dat is niet waar Lou, ze is bezorgd om Liam.' zei Harry. 'Wie is haar lief? Ik of Liam?' vroeg ik.
'Lou, Jess is niet alleen van jou. Ze is onze beste vriendin, ze heeft Yardéna, Lou, Noa en nog zoveel mensen.' zei hij. 'Ik ben haar vriend.' zei ik.
'Doe gewoon wat we afgesproken hebben. Jullie gaan samen een dagje relaxen en Noa komt bij ons slapen zodat jullie een rustige nacht hebben.' zei Harry. 'Ok.' zei ik.

JESSICA POV

'Liam! Liam! Wacht!' riep ik en probeerde hem in te halen. Ik liep naast hem en Liam ging op een bankje zitten. Ik ging naast hem zitten en nam zijn hand. 'Wat is er?' vroeg ik. 'Het is gedaan tussen mij en Danielle.' zei hij stil.
'Wat?' vroeg ik geschrokken. 'We hebben het allebei te druk, en nu wij binnen 2 maand ook nog vertrekken op wereldtour. We zien elkaar amper.' zei hij. 'Li toch.' zei ik en gaf hem een stevige knuffel.
'En dan nog eens flauw gevallen tussen de fans.' zei hij. Ik zei niets maar bleef hem knuffelen. 'Je weet dat ik er altijd ben voor jou, jij bent en blijft mijn beste vriend voor altijd.' zei ik en drukte een kusje op zijn kaak.
'Danku.' zei hij en wreef over de handpalm van mijn hand. We gingen terug naar binnen en de jongens vertrokken direct naar huis om een beetje uit te rusten. 'En vergeet niet wat we hebben afgesproken ehj.' hoorde ik Harry nog zeggen tegen Louis.
Ik trok er me niets van aan en ging in de zetel zitten. Louis kwam naast me zitten en ik legde mijn hoofd op zijn borstkas. 'Liefje, ik wil graag iets zeggen maar wordt alstublieft niet boos.' zei hij. 'Zeg maar.' zei ik.
'Sinds dat Noa er is heb je niet veel aandacht meer voor jou, we hebben elkaar gisteren zelfs niet gehoord en ik wil je niet kwijt dus daarom heb ik voor ons een dagje in een welnesscenter besteld.' zei hij.
'Ik weet het en ik had het ook door en ik wil heel graag meegaan maar Noa?' vroeg ik. 'Die mag bij de jongens en ze blijft daar ook slapen.' zei hij. 'Dat is goed.' zei ik. Ik draaide me om en drukte mijn lippen stevig op de zijne.
'Ik hou van je.' zei ik. 'Ik ook van jou.' zei hij en drukte een kusje op mijn neus. Noa begon te wenen en Louis pakte haar uit haar park terwijl ik haar flesje maakte. 'Hey kleine meid, papa is terug.' hoorde ik hem zeggen tegen Noa.
Ik begon te lachen en besefte eigenlijk wel dat ik Louis heel hard gemist had. Ik gaf het flesje aan Louis en hij gaf Noa eten.

Reacties (1)

  • Cliffayne

    kei lief, en beh examens ik heb nog 2 weken les :o
    krijgen we vandaag nog iets?!:D

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen