Het meisje dat weer wat blij was na een vorige diepte punt, werd alweer de put in geduwd. Ze was verliefd geworden op de -voor haar- perfecte jongen. Ze wist dat het niet slim was om verliefd op de jongen te zijn,maar een hart kan je niet zomaar commanderen. Alles ging goed voor een paar weken. Het meisje voelde haar gelukkig en perfect! De jongen gaf haar koosnaampjes en was heel lief. Maar op een bepaalde avond begon de jongen uit het niets te schelden. Hij noemde haar dik en lelijk! Zei dat geen enkele jongen haar zou willen! He meisje viel huilend en met haar favoriete muziek van 1D in slaap. De volgenden dag hoorde ze niks van de jongens. Tot 's avonds. Het meisje liet al haar woede los. Wat tot meer pijn leidde. Het meisje ging naar haar kamer waar de dwang tot snijden het won. Ze sneed. Daarna kroop ze onder haar lakens en viel alweer huilend in slaap met haar 1D muziek.
Maybe it's just me being a dramaqueen... is het laatste wat ze denktSorry moest ik even kwijt. Misschien wel ideetje voor een nieuw verhaal. Ik heb het de laatste dagen wat moeilijk, misschien dat ik mijn leven wel in een verhaal gooi ... veroordeel mij hier alsjeblieft niet mee, en please geen haat, dat kan ik er niet bij hebben ,jullie zijn de enige lezers van mijn 3 verhalen die dit kleine deeltje van mijn pijn te lezen krijgen, hopelijk zijn jullie te vertrouwen en vinden jullie mij nu niet ineens raar of zo... :s

Reacties (5)

 • Unfocused

  Ik heb het verhaal niet gelezen, ga het waarschijnlijk ook niet doen, maar ik zag dit hoofdstukje ertussen staan en werd nieuwsgierig. Ik geef een late reactie hiermee, maar je bent niet anders. Oké? Die sukkel weet waarschijnlijk niet wie of wat hij mist. Het is gewoon een sukkel die je moet laten lopen, bekijk het van de andere kant; hij is het snijden en het spelen met een meisjes haar leven niet waard.

  6 jaar geleden
 • lalalia

  Beetje late reactie van mij, maar misschien is het niet eens zo heel gek om een verhaal te schrijven over je eigen leven, ik zit er ook over te denken dus misschien kunnen we samen iets schrijven? Gewoon om het kwijt te zijn en voor mij omdat ik er van mezelf met niemand over mag praten. En samen omdat we dan elkaar nog een beetje kunnen steunen(H)

  6 jaar geleden
 • WineDadYoongi

  Waar woont die idoot? Dan kom ik hem aanrijden.(6)asdfghjkl

  Niemand verdient dat gewoon, jij zeker niet. Ik kan hier zo boos om worden hé.

  Een verhaal erover schrijven is misschien best goed, dan kun je het lekker van je afschrijven. X

  6 jaar geleden
 • VerenaClifford

  Dit is juist mooi en ik kan me hier dus heel erg in vinden <3 Respect <3

  6 jaar geleden
 • Luthor

  Natuurlijk vinden we je niet raar! Ik heb er juist respect voor dat je dit met ons wilt delen! Je kunt me btw altijd pb'en als je daar behoefte aan hebt (;
  Xxx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen