"Goedemorgen schat." Ik open net mijn ogen en krijg al een kus van Louis.
"Goedemorgen", mompel ik schor.
"Hier." Hij legt een doosje naast me neer waar ik meteen naar kijk. Er staat iets op van een zwangerschapatest.
"Je bent wel vroeg", mompel ik. Hij is al aangekleed en dus zelfs naar de drogist geweest hiervoor. Vermoeid draai ik me weer om in bed. Mijn ogen vallen alweer dicht en slaap neemt me weer over.
"Juul, het is al half acht." Ik word door elkaar geschud en kijk in de blauwe ogen van Louis. Er kan nog net een glimlachje van mijn gezicht af. Of ik nou net weer in slaap gevallen ben weet ik niet.
"Maar het is maandagochtend", klaag ik.
"Dan moet je er ook uit. Ik help je wel." Hij slaat de deken van me af en sleurt me het bed uit waardoor ik wel moet staan. Er gaat een rilling over mijn rug van de kou en ik grijp al naar het vest die over de stoel hangt.
"Is er koffie?"
"Nee, die doet het al twee dagen niet meer. Maar je moet die test we nog doen." Louis komt me achterna gelopen als ik naar beneden ga.
"Moet dat nu?", zeur ik.
"Ze zeggen dat het beste is om het 's ochtends te doen", zegt hij. Ik zucht weer. Ik zie er best wel tegenop. "Waarom wil je het niet?"
"Omdat ik niet zwanger wil zijn."
"Het is niet zo dat die test je zwanger gaat maken, hoor. Dat ben je wel of niet en dat ding test het alleen maar." Ondanks mijn chagrijnige maandagochtend humeur kan ik er wel om lachen. Die droge opmerkingen van hem ook altijd. Zelfs als ik in een slecht humeur ben kan hij me laten lachen.
"Daar heb je gelijk. Geef dat ding nou maar hier."

Terwijl we wachten op de uitslag van de test, kleed ik me om en maak ik me klaar om naar m'n werk te gaan dadelijk.
"Wil je geen baby?", vraagt Louis als ik met mijn make-up bezig ben op de badkamer. Nonchalant leunt hij tegen de deurpost en kijkt een beetje de badkamer rond.
"Nog niet. Over 4 of 5 jaar kan het ook. Waarom zou ik nu al zwanger moeten worden?", antwoord ik. Ik doe een paar likjes mascara op mijn wimpers en werk onzuiverheden weg met foundation.
"Hm, daar heb je wel gelijk in maar het zou wel leuk zijn, niet?"
"Jawel. Natuurlijk! Maar laten we nog een paar jaar wachten", lach ik.
"Stel je voor een mini Juliet en een mini Louis."
"Nog één van jou soort? Ik heb mijn handen al vol aan jou", plaag ik hem.
"Niet zo onaardig. Jij bent immere diegene die verliefd op mij is geworden." Ik lach weer en geef hem een kus. "Als we een jongen zouden krijgen ooit moet hij wel een beetje ondeugend zijn."
"Ik waarschuw je. Dat zei mijn vader vroeger ook en toen kwamen Will en Dan."
"Hm. Hij heeft wel gelijk."
"Ben maar niet bang dat hij niet ondeugend is, want dan leer jij het hem nog wel aan. Denk je eigenlijk dat al veel van school een baby hebben? Vrijdag is de reunie al."
"Daar komen we vrijdag dan achter maar ik denk dat Zac één van de enige is. We zaten op een school met havo en vwo en die gaan bijna allemaal doorstuderen en beginnen pas later aan kinderen", antwoordt Louis.
"Goede redenatie." Ik pak mijn handtas van de slaapkamer en stop de nodige spullen er in. Louis is ook al klaar en trekt alleen zijn colbert nog aan. Meestal heeft hij niet een geheel pak aan maar een jeans met een overhemd en soms ook nog een colbert erop. Het staat hem echt goed. Goed geklede mannen hebben sowieso een pluspuntje.
"Kom." We gaan naar beneden en bekijken daar de test. Opgelucht laat ik weer een zucht gaan.
"Gelukkig!" Het geeft aan dat ik niet zwanger ben. Ik geef Louis nog een kus en dan moet ik echt naar mijn werk gaan. Tenminste wel met een tevreden en gerust gevoel. Vandaag kan ik Edward uithoren over de EE zaak. Gisteren waren ze allebei de hele dag niet bereikbaar en nu ben ik nog nieuwsgieriger er naar.

Ik weet niet hoe laat het nieuwe hoofdstuk komt vannacht maar ik probeer het tussen 12 en half 1 te activeren. Ik ben namelijk logeren bij een vriendin en het is ook niet gezellig als ik dan de hele tijd op mijn mobiel ben. En ik heb mijn engels onderwerp gekozen: X Factor UK. Mijn lerares vroeg nog of ik daar wel genoeg over kan vertellen. Ik glimlachend knikken. Daar kan ik zeker langer dan 5 minuten over spreken. Morgen komt trouwens wel weer een grappig hoofdstuk (de reunie, dus bereid je maar voor!)

Reacties (20)

 • agirlx

  gelukkig is ze niet zwanger, ze moeten eerst trouwen!

  6 jaar geleden
 • LStyles212

  n'aawhh,, ze is niet zwangerr:(

  6 jaar geleden
 • CandyFloss

  of.. .de zwangerschapstest werkt niet goed? Kan toch?

  6 jaar geleden
 • crazymy

  nee geen baby dus geen mini louis

  6 jaar geleden
 • Destiel_

  Heel snel verder! (: .xx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen