Foto bij • 8.

een beetje voor de pervertjes ^^

• Candice Brittany Melrose.

'Bedankt voor het geweldige avondje.' Glimlach ik als ik mijn hakken uitgooi en richting de trap loop. 'Geen dank.' Glimlacht Harry wat onzeker. 'Oh, kom hier.' Zucht ik en ik open mijn armen waarna ik mijn handen op een spastische manier beweeg en hem wenk dat hij moet komen. Meteen komt er een stralende glimlach op zijn gezicht en gooit hij zijn lange lichaam met zijn sterke armen rond mijn kleine lichaam. Ik glimlach en leg mijn hoofd tegen zijn borst aan. Ik hoor Harry zijn hartslag wat regelmatig op en neer gaan, wat me een rustgevend gevoel geeft, en nu pas merk ik hoe moe ik eigenlijk wel niet ben. 'Ga maar slapen, ik spreek je morgen wel weer.' Zegt Harry en hij laat mij weer los. Ik glimlach en knik waarna ik me omdraai en naar boven loop.

Als ik naar boven loop staat Liam met zijn rug naar de deur, en hij trekt net zijn shirt uit. Ik bijt op mijn lip en loop naar hem toe. Ik sla mijn armen om zijn middel en leg mijn hoofd tegen zijn ontblote rug. 'Can, ben je er al?' Zegt Liam. Ik maak even een instemmend geluidje en Liam draait zich in mijn armen om. Hij slaat zijn armen rond mijn nek en strijkt zachtjes door mijn haren.
'Hoe was Harry?' Vraagt Liam zacht. 'Hij was echt geweldig. Hij was sociaal, lief, en ik had echt het idee dat hij iets om me gaf. Echt belangstelling voor mij had, en niet voor mijn lichaam.' Zeg ik. Liam glimlacht. 'Mooi.' Zegt hij. Ik kijk hem in zijn ogen en Liam glimlacht even waarna hij zijn. Lippen tegen die van mij drukt. Zijn tong tikt tegen mijn onderlip en gewillig laat ik hem binnen. Onze tongen beginnen een spelletje voor de lijding die Liam na een tijd wint en dan laten we elkaar los om even op adem te komen. 'Waarom weet jij altijd wat ik nodig heb?' Vraag ik lachend. Liam haalt zijn schouders op. 'Eigenlijk wist ik niet dat je dit nodig had. Ik wilde je gewoon zoenen.' Zegt Liam ik schud lachend mijn hoofd waarna ik hem loslaat en naar het bed loop. Ik haal mijn pyama onder mijn kussen uit en loop naar de badkamer.

Ik schrik wakker van mijn naam die kreunend mijn gehoorgangen binnendringt. Ik schrik op en zodra ik het nog een keer hoor, schiet ik omhoog. Ik kijk naar Liam die nog vredig ligt te slapen.
Als ik het nog een keer hoor haal ik langzaam zijn arm rond mijn middel weg en leg hem voorzichtig terug. Liam murmelt wat en beweegt iets, wat mij even mijn adem laat inhouden. Als Liam weer verder slaapt loop ik onze slaapkamer uit. De kreunen komen harder mijn gehoorgang in en leiden me naar Harry zijn kamer.
Ik gooi de deur open en slaak een diepe zucht. 'Echt Harry?' Vraag ik terwijl ik mijn armen over elkaar sla en tegen de deurpost aanleun. 'Ogod, Candice!' Roept Harry en hij pakt een kussen naast hem en gooit hem over zijn mannelijkheid. 'Hoe... Hoelang stond je hier al?' Vraagt Harry beschaamd. 'Niet zo lang.' Zeg ik schouderophalend. Een tijdje is het stil.
'Je bent echt verlaafd hè?' Zucht ik. Harry geeft geen antwoord en ik zucht diep. 'Je weet de deal. Als je morgen weer opnieuw begint kreun dan alsjeblieft wat zachter.' Zeg ik met een knipoog, maar ik weet dat Harry dat niet gezien heeft. Ik sluit hoofdschuddend zijn deur en loop terug naar onze slaapkamer, waar Liam rechtop in bed zit. 'Was Harry serieus zichzelf aan...'
'Jup.' Ik laat hem niet eens uitpraten. 'En jou naam?' Vraagt Liam en hij trekt een wenkbrauw op. 'Jup.' Antwoord ik weer en ik kruip weer terug in bed. Liam komt naats me liggen en drukt een kus op mijn achterhoofd. Ik glimlach en zodra Liam zijn armen rond mijn middel gooit, leg ik mijn handen op zijn handen. Liam is echt de beste vriend die ik kan wensen.

- -

Dankjulliewel voor jullie geweldige support en lieve berichtjes.
Een special dank aan Sheerias, Macavity & LiamsWife voor het aanhoren van mijn gezeik.
en voor de duidelijkheid,
Harry en Candice hebben niet echt iets.
En aangezien niemand van Liam en Candice weet,
gaat Can ook niet vreemd. (;
xxxx

Reacties (20)

 • Tomlinsbear

  Door die foto ben ik officieel dood. Maar voor het betrappen van Harry ben ik toch nog even teruggekeerd want dat was echt geweldig en heel ongemakkelijk

  4 jaar geleden
 • Wavechaser

  omg harry doe dat nooit maar dan ook nooit meer, en dan ook nog de naam van een huisgenoot kreunen... gatver ik krijg hier een trauma van.

  7 jaar geleden
 • Larry2fab4u

  Haha Harry!
  Betrapt! #ongemakkelijk.. tutududu...
  Xx snel verder

  8 jaar geleden
 • lovesLARRY

  OMC HARRY dat doe je toch niet als iemand anders het kan horen!
  verders hartstikke goed geschreven.

  8 jaar geleden
 • FlyingMinds

  Hahahahaha HarryxD
  Liam en Candice zijn echt lief samen.
  Oh en die naam Candice doet me de hele tijd aan phineas en Phurb denkenxD(heb ik het zo goed geschreven?:$) Dat is bestwel een vreemde combinatiexD
  Snelverder! <3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen