Foto bij 017' Harry Styles

Mijn ogen verwijden zich en ik stap meteen de kamer binnen zonder Justin ook maar een blik waardig te gunnen. "Wat heb je gedaan?!" Beschuldig ik hem en ik kniel bij het meisje neer. Ik ga boven haar hangen en voel met mijn hand of ze ademt. Als dat niet het geval is strompel ik angstig achteruit. Met grote bange ogen werp ik een blik op Justin die hopeloos mijn kant op kijkt. "Harry.. Het is niet wat je-" "Niet wat ik denk?! Dude, volgens mij is het precies wat ik denk." "Nee, Harry luister. Ze wilde zelfmoord plegen ik probeerde haar alleen maar te h-" Justin wordt onderbroken door het geluid van iemand die een diepe adem teug neemt. Het meisje, die net nog morsdood was, zit nu recht op- op de bank. Ik herhaal: ze. zit. recht. op. What the fuck. "Maar ze- je.. ze was- Ik denk dat ik aan het door draaien ben." Zeg ik paniekerig en ik haal gefrustreerd een hand door mijn krullen. Het meisje kijkt verward om zich heen en als ze Justin's blik vangt verwijden haar ogen zich. "Ben ik.." Mompelt ze vragend aan Justin die bij haar neer knielt. Hij knikt. "Het komt goed oké? ik ga je helpen, je komt hier doorheen." Zegt hij en hij neemt haar handen in de zijne. "Dankje Justin. Het spijt me dat je me zo moest zien." "Geeft niet." Glimlacht hij naar haar. Ik kuch luidruchtig. "Ik wil jullie moment niet onderbreken, maar wil iemand me alsjeblieft uitleggen wat er aan de hand is voordat mijn hoofd explodeert en mijn hoofdloze lichaam de macarena gaat dansen?!" Ratel ik gefrustreerd. Justin staat weer op en rolt met zijn ogen. "Alsof je dat niet weet." Zegt hij spottend en kruist zijn armen. "Wat bedo-" Justin onderbreekt me. "Ga me niet vertellen dat je hier bent omdat je dacht 'hey, laat ik mijn goede vriend Justin weer eens opzoeken'. Je bent hier voor antwoorden toch? Nou, vraag maar raak." Sist Justin geïrriteerd. Die had ik kunnen verwachten. Ik slik en denk terug aan mijn gesprek met Louis.

"Wat moet ik doen Lou?" Ik kijk mijn beste vriend hopeloos aan. "Ga naar hem toe en confronteer hem. Dat is het enige wat ik kan bedenken." "Oké fine." Zucht ik en ik ga weer naast hem op zijn bed zitten. "Nou, waar wacht je nog op." "Wat? Wil je dat ik nu ga?" "Ja, nu. Nou hup hup, de tijd dringt."

"Je bent een.." Ik krijg het woord maar niet uit mijn keel. Het is zo onwerkelijk allemaal. Dit soort dingen gebeuren alleen op tv of in films of boeken. Niet in het echt. "Vampier." Vult Justin me aan. Ik slik. "Die meisjes.. die vermist zijn, heb je ze vermoord?" "Ja." Antwoordt hij en hij kijkt naar de grond, alsof hij beschaamd is. "En Zayn's kleine zusje?" Vraag ik angstig. Justin kijkt me aan met ogen vol spijt. "Harry, ik weet niet wat me bezielde. Ik-" "Hou je kop, hou gewoon je kop!" Schreeuw ik gefrustreerd. Ik bal mijn vuisten. "Ze was acht Justin! Verdomme." Scheld ik op hem en ik draai me van hem weg. Ik kan zijn kop niet aanzien op dit moment. "Het spijt me, echt waar." Zegt hij. Ik schud mijn hoofd en lach humorloos. Ik daai me weer om en het meisje op de bank kijkt me met een lustige blik aan. Ik hou mijn adem in en neem een stap achteruit. Justin fronst naar me en draait zich om naar het meisje. "Fuck." Scheld hij. "Scar.." Het meisje staat vliegensvlug op van de bank en voor ik kan knipperen staat Justin voor me met een tegenstribbelend meisje in zijn armen. Ze kijkt me hongerig aan. "Ga! Nu!" Roept Justin naar me. Ik ren zo snel mogelijk naar de voordeur en stop niet tot ik ergens halverwege het bos ben. Ik leun tegen een boom aan en probeer op adem te komen. Ik hoor een geluid achter me en ik draai me om. Een scherpe pijn gaat door mijn schedel en vlekken vormen zich voor mijn ogen. Ik val neer op de grond en kijk omhoog. Mijn wazige blik richt zich op het figuur boven me. Het is duidelijk een man, zijn postuur verraad hem. In zijn hand heeft hij een voorwerp. Voor ik het weet raakt het voorwerp mijn schedel weer en alles wordt zwart.

Shit's about to get real. Oh hi, ik had je niet gezien. HEE! NIET SLAAN! SORRY OKE IK HAD GEWOON NIET VEEL TIJD OM TE SCHRIJVEN. UGH, OKÉ IK STUUR JULLIE ALLEMAAL PERSOONLIJK EEN ROL KOEKJES. Ja, ja, ik weet het ik ben een tringel trangel triangelkut. ;DDDD
Nou het was weer gezellig maar ik moet nodig verder gaan met niks doen.

xoxoxoxoxoxo HEYASSBUTT

Reacties (5)

 • Shadowhunterz

  voordat mijn hoofd explodeert en mijn hoofdloze lichaam de macarena gaat dansen?!" HAHAHAHAHAHHAxD

  OMGG gvd scarlett niet HAZZA!! :'( MEEEEEEEEEEEEEEEEEH MAG NIE HAZZAPAZZA vermoorden :'(

  YEEEJ KOEKJES!!!(yeah)

  8 jaar geleden
 • HipsDontLie

  KOEKJEEEEEEEEEEEES ;D

  8 jaar geleden
 • CORPSEHUSBAND

  <33333333333333

  8 jaar geleden
 • Show

  Triangelfiets.

  8 jaar geleden
 • NotAHumanBeing

  Omg scarlett! niet harry hoor!
  OMFG WIE DOET HARRY DAT AAN?!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen