Foto bij Choice 221

"Nee."
"Maar dadelijk zijn we bij mijn ouders en die zijn thuis dus dat gaat dan ook al niet", beklaagt hij zich.
"Dat betekent dat je nog een dagje geduldig moet blijven", lach ik.
"Maar Juul, je bent de hele week ongesteld geweest en nu niet meer en dan laat je me nog langer wachten." Wat kan hij toch smeken zeg. Ik maak de auto van slot en stap achter het stuur. Met een grijns op zijn gezicht komt hij naast me zitten. Hij is weer eens wat van plan. Het is al donker dus ik zet de extra lichten aan en rijd de parkeerplaats af als mijn gordel vast zit. Weer weg van onze oude school. Louis' ouders wonen aan de andere kant van Doncaster dus het snelste is om via de snelweg te rijden. Ik rijd weer de autobaan op. Ineens legt Louis zijn hand op mijn been. Ik kijk hem kort maar wel glimlachend aan. Langzaam gaat zijn hand wat naar boven en glijdt die een beetje naar binnen. Ik probeer op de weg te letten maar kijk ondertussen ook even naar de hand die inmiddels mijn knoopje los maakt.
"Louis, ik ben aan het rijden", zeg ik streng. Waarom kan hij nou nooit even wachten of begint hij hiermee op de stomste momenten? Hij gaat gewoon door en maakt mijn rits open. Luisteren kan hij ook al niet. Ik pak zijn hand en leg die terug op zijn eigen been. Dan kijk ik in de achteruitkijkspiegel waar geen auto aan komt en haal vervolgens diegene voor mij in. Louis komt weer terug en gaat dit keer met zijn hand mijn jeans in. Ik bijt op mijn lip. Ik probeer me zo goed mogelijk op de weg te concentreren en Louis handelingen te negeren. Dit gaat niet zo goed als gepland want natuurlijk wind het me wel een beetje op. Zijn ruwe vingers wrijven over de stof van mijn slipje precies op de plek waar het extra gevoelig is. "Louis!" Ik trek zijn hand weg maar die komt vanzelf weer terug. Veel kan ik er niet tegen beginnen als een kreun mijn mond verlaat tegen willen in. Het stimuleert Louis alleen maar om door te gaan, wat ik dus niet wil. Ik ben aan het rijden op de snelweg. Als ik even niet oplet kan het al te laat zijn. Nog een kreun verlaat mijn mond. Meteen bijt ik mijn lippen op elkaar. Hij moet echt stoppen! "Louis, stop", wil ik streng zeggen. Het komt er alleen op zo'n manier uit doordat ik wat opgewonden ben, dat Louis het alleen maar aanspoort om door te gaan.

"O fuck!", vloek ik. Zwaar adem ik in en uit. Dit gaat niet lang meer duren... Ik kijk naast me waar een auto voorbij rijdt. De bestuurder ziet het niet, maar de motorrijder daarachter kijkt wel naar mij en wenkt me mee te komen. Ik word staande gehouden.
"Godverdomme! Dit komt er dus van", zeg ik pissig. Louis trekt meteen zijn hand uit mijn broek. "En niet aan mijn bekleding afvegen!" Ik moet de auto aan de kant zetten en draai mijn raampje open. Er staan hier nog meer auto's die staande zijn gehouden door andere agenten.
"Dit is een alcoholcontrole. Op de laatste 100 meter staan een aantal agenten die auto's in de gaten houden. Ze seinen ons wie roekeloos rijden op die laatste 100 meters", begint de agent. Ik knik.
"Ik reed toch niet roekeloos?", vraag ik onschuldig maar het wordt genegeerd.
"Heeft u uw rijbewijs en kentekenbewijs bij u?" Ik haal mijn tas van de achterbank vandaan om mijn papieren te pakken. Wat een gedoe nou weer. Omdat Louis zich niet kan inhouden, hè.
"Alstublieft", geef ik hem de papieren.
"Bedankt." Hij kijkt er naar en ondertussen moeten Louis en ik wachten. Mijn knoop en mijn gulp zijn nog open valt me op. Hoe ga ik dit nou weer doen? Dadelijk moet ik misschien nog uitstappen. Ik kijk even om me heen. De agent is bezig en de andere agenten bij de andere auto's kijken niet naar me. Snel maak ik mijn rits en knoop dicht.
"Fuck", vloek ik zacht als het niet lukt en de rits vast blijft hangen. Louis naast mij proest het uit. Ik werp hem een dodelijke blik toe. "Als ik ook maar een boete krijg, ga jij die mooi betalen!" Hij blijft nog steeds lachen maar slaat wel zijn hand voor zijn mond.
"Mevrouw.." Snel trek ik mijn handen weg en zet ik mijn tas op mijn schoot als ik de agent weer hoor.
"Ja?"
"U zult wel de blaastest moeten afnemen." Terwijl de agent al weer weg gaat, geef ik Louis een boze blik. Hij zit hier met moeite zijn lach in te houden.
"Ja, heel grappig, ja", zeg ik sarcastisch. "Ik zit dadelijk met de problemen." Hij zegt geen woord maar lacht alleen maar. De agent komt terug met de blaastest en zet er een nieuw mondstukje op. "U moet blijven blazen tot ik zeg dat je mag stoppen." Dit is echt vreselijk! Ik neem diep adem en zet het dan op mijn mond. "Blazen, blazen, blazen, ja stop maar." Ik geef het weer terug en wacht tot de agent resultaat ziet. Ik weet van mezelf toch dat ik niks gedronken heb. "Nul promille. Goed. Heeft u een verklaring voor uw roekeloos rijgedrag?" Hij heeft er een apparaatje bij genomen waar hij het op invult.
"Nou, ik kon me gewoon even niet concentreren op de weg en dan nou net op dat stukje omdat mijn vriend.. eh.. ik kon niet echt zien wat hij deed", verontschuldig ik me.
"Ik liet wat vallen", verzint Louis erbij.
"Oké. Ik hou het bij een waarschuwing maar u beseft wel dat dit andere weggebruikers in gevaar kan brengen. De volgende keer zult u wel wat minder geluk hebben als u staande word gehouden." Ik krijg mijn papieren terug en berg dat meteen op in mijn tas.
"Bedankt. Ik zal zeker opletten", slijm ik.
"Nog een fijne avond."
"U hetzelfde", zeg ik zo vriendelijk mogelijk. Ik maak het raampje weer dicht en mag weer verder rijden. We zitten weer op de autoweg en ik draai me even om naar Louis die nog steeds lacht. Wacht maar... "Jij kunt het wel vergeten vanavond!"

Ik wilde eigenlijk Louiet porn doen, maar toen kwam dit ineens in me op en dat leek me wel wat leuker.

Hier komt Edward! Ik heb niet echt een foto kunnen vinden hoe ik hem precies in mijn hoofd heb, maar Edward is lang (rond de 1.88m) en heeft blond haar (een beetje wavy of gekruld), zo'n soort beach/surfer hair. Je kunt hem een beetje voorstellen als Caspar Lee & Cody Simpson maar dan een aantal jaar ouder (rond de 26). Ik heb gewoon een paar foto's voor jullie:
Een beetje krullend haar zoals dit:


Een beetje zo'n gezicht als dit:


Een beetje zo'n haarkleur en gezicht als dit:


Niet echt heel duidelijk maar ik hoop dat jullie het wat vinden.

Reacties (35)

 • xIsoldee

  Edwward was in mijn hoofd roodharig?;p x

  6 jaar geleden
 • Lordd

  Wow, ik had me Edward helemaal anders voorgesteld O___o

  6 jaar geleden
 • agirlx

  Edward is knap!
  en hahhaa, serieus Lou xd

  6 jaar geleden
 • Reinlicious

  Edward lijkt me zo'n roodharige kneus die de hele tijd grapjes maakt en lol trapt. Jahahahahahahaha

  6 jaar geleden
 • Clingy

  Hij lijkt precies op de Edward in mijn hoofd! ^^ En hahaha Louis :')

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen