Foto bij • 12.

• Candice Brittany Melrose.

Ik lig lekker tegen Harry aan als ik ineens Louis zijn telefoon zie grijpen en op ons zie richten. 'Hey, tortelduifjes!' Roept hij. Ik kijk expres niet op en glimlach alleen maar. 'Candiceeeeee.' Zeurt Louis, en dan kijk ik toch maar op. Meteen zie ik een flits en zucht. 'Echt, Lou.' Ik pak het kussen achter me vandaan en gooi hem naar zijn hoofd. Louis vangt het kussen met gemak en maakt zich al klaar om hem terug te gooien. 'Niet doen, straks licht alles op de grond!' Roept Liam. 'Ja mama.' Zegt Louis en braaf legt hij het kussen naast zich neer waarna ik mijn hoofd schud en weer naast Harry ga liggen.
'Wil je vannacht bij mij slapen?' Vraagt Harry dan ineens uit het niets, zacht in mijn oor. 'En dan? Weer toekijken hoe jij jezelf pleziert?' Vraag ik zacht terug. 'Nee, daarom juist. Omdat ik het dan juist niet doe.' Zegt Harry. Ik kijk hem even aan en trek mijn wenkbrauwen op. 'Als jij denkt dat het helpt?' Zeg ik. Meteen knikt Harry. 'Vooruit dan.' Zeg ik met een glimlach en ik ga weer tegen hem aanliggen. Harry slaat zijn arm om me heen en wrijft even over mijn schouder. 'Dankje.' Glimlacht hij.

'Li, ik slaap vannacht bij Hazz.' Zeg ik. Liam kijkt me even vragend aan terwijl hij al onder de dekens kruipt. 'Waarom?' Vraagt Liam. 'Hij zegt, dat als ik bij hem slaapt het tegen alles helpt.' Zeg ik. Liam knikt. 'Dan trek ik even een trainingsbroek aan, want dan zal het vannacht wel koud zijn.' Zegt Liam plagend. Ik sla hem even lachend tegen zijn borst. 'Stel je niet zo aan.' Grap ik en ik pak mijn pyjama onder mijn kussen uit. 'Slaap lekker.' Zeg ik en ik druk even een kus op zijn lippen en loop dan onze kamer uit, naar die van Harry.
Ik heb me snel omgekleed en ben in Harry zijn heerlijke bed gaan liggen. Ja, Harry zijn bed is nog groter, dus nog beter. Ik ga heerlijk in het midden liggen en doe net of ik slaap als ik hoor dat Harry binnenkomt. 'Hey, schuif eens op.' Zegt hij lachend, Maar ik doe expres niets. 'Can? Slaap je al?' Hoor ik dan en ik doe mijn best om een glimlach te onderdrukken. Dan hoor ik hoe hij zachtjes naar het bed loopt en hoe het bed inzakt. Ik voel een arm onder mijn rug en mijn knieholtes wurgen en dan hoe ik opgeschoven word. Harry verliest zijn kracht doordat hij zit waardoor ik mijn zei beland en nu komt de glimlach toch rond mijn lippen. Snel probeer ik hem weer te verbergen en ik heb geluk dat Harry hem niet gemerkt heeft.
Ik voel de zachte deken over mijn lichaam heen en dan een hand rond mijn middel. 'Als je toch slaapt vind je dit vast niet erg.' Hoor ik Harry mompelen, net te hard zodat ik het kan verstaan. Harry zijn hand ligt nu zachtjes op mijn buik en ik voel hoe hij tegen me aan komt liggen. Ergens, is dit best een fijn gevoel. Harry zijn armen voelen veilig...

- -

Ben ik de enige die de super leuke reclame van Viagogo aan de zeikant op Q heeft staan.
met een uberhotte foto van Harry en Liam, om reclame te maken voor het bestellen van kaarten voor de WWA tour?
mwhihihi.
In dit geval maakt het voor mij het schrijven wel makkelijker (:
En bedankt voor de nieuwe abo's!
Ik snap het echt niet,
ik verdien dat helemaal niet...

Oh, voor degene die dachten dat ik vandaag naar de Efteling ging,
nope, ik moet werken.
19 juni gaan we (: hahaha.
Maar toch bedankt!

Love you all!
xxxx

Reacties (31)

 • Tomlinsbear

  Cuteness overload

  4 jaar geleden
 • daphne774

  Chrissy met harry:Dje zou deze op Twitter moeten zetten en haar linken:)maar super hoofdstuk weer:D

  7 jaar geleden
 • Larry2fab4u

  Ahh wat cute!(H)

  7 jaar geleden
 • Nienkeeee

  Haha volgens mij is die afbeelding geknipt en geplakt haha. Maar als het echt zou zijn, dan zou het wel een lief setje zijn.

  8 jaar geleden
 • Shauniiii

  AWH ZO CUTE! VERDER GEWOON!<3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen