Foto bij Eighty-two

asdfghjkl; het is weer goed! EN IK HEB ZOMERVAKANTIE OLÉÉ! Maar dat betekent niet dat ik het niet druk heb haha, zit volgepland met uitgaan, feestjes van vriendinnen en werken. Vooral werken hmm : (. Maar goed, denk donderdagavond á vrijdagochtend weer een stukje! (Ga namelijk zo naar bday party van me beste vriendin, dan blijf ik daar slapen en ga ik woensdag gelijk door naar andere vriendin om daar te blijven logeren) PS. die gif haha, Harry wilt Niall kussen (zogenaamd) maar Niall zorgt dat dat niet gebeurd... lijkt wel op dit hoofdstuk, niet? haha!

Chapter eighty-two.
M
ijn hand stak ik uitnodigend uit. Twijfelend pakte Niall hem vast en ik trok hem mee richting de toiletten. Eenmaal daar trok ik hem mee naar ons favoriete wc-hokje en draaide de deur op slot. Niall liet het allemaal toe, maar keek me verdrietig aan. Hij wilde zijn handen omhoog doen maar ik drukte ze naar beneden en bleef ze vasthouden, terwijl ik zachtjes kusjes begon te drukken in zijn nek. Ik liet mijn vingertoppen langs zijn kaak glijden en drukte ook daar mijn lippen op. Niall deed niks. Hij maakte geen geluid, bewoog niet, hij liet me gewoon mijn gang gaan. Ik liet zijn ene hand die ik nog vast had los en pakte zijn hoofd vast tussen mijn handen en net toen ik naar hem toe wilde buigen om mijn lippen met zijn lippen te herenigen, duwde hij me weg. 'Zo makkelijk is het niet Harry.' Zei hij zachtjes en keek me een beetje schuldig aan. Hij hoefde niet schuldig te kijken, dat moest ik doen. 'Jammer genoeg.' Mompelde ik en liet alsnog voorzichtig mijn handen door zijn haren glijden. 'Ik heb je zo gemist Niall.' Zei ik. 'Ik kan gewoon geen 4 dagen ofzo zonder je. Het was dramatisch.' Zei ik en keek naar de grond, ik durfde hem gewoon niet in zijn ogen te kijken. 'Ik ook niet Harry. Ik vond het echt niet leuk. Ik vínd het echt niet leuk.' Ik slikte. 'Sorry. Ik moet je vertrouwen.' Niall zuchtte. 'Zeg het nog een keer en kijk me aan.' Zei hij en met moeite hief ik mijn hoofd en keek recht in de blauwe kijkers van mijn vriendje. 'Sorry. Ik moet je vertrouwen.' Herhaalde ik. Een klein glimlachje sierde zijn lippen. 'Ik snap je wel... Maar je reageerde wel erg overdreven. Misschien had ik gewoon zeggen dat ik naar haar toe ging, maar dan had je me gegarandeerd tegen gehouden.' Ik knikte. 'Je hebt gelijk.' Niall beet op zijn lip, wat me zo'n verlangend gevoel gaf. Niall boog zich naar me toe en drukte zijn lippen op mijn wang. 'Ik ga weer terug naar de les.' Hij had het hokje al losgemaakt en wilde de toiletten uitlopen, maar ik pakte zijn arm vast. 'Waarom niet op de mond?' Hij glimlachte lief en zei toen uitdagend: 'Vanavond. Vanavond halen we het allemaal in.'

Ik drukte hem tegen de muur naast de voordeur, eenmaal binnen in mijn huis. We waren uit en waren gelijk doorgelopen naar mijn huis, ik had hem het liefst gelijk ergens in de toiletten genomen, maar thuis was misschien toch een beter idee. Ik hoopte maar dat er niemand thuis was, voordat diegene Niall en mij zou zien droogneuken tegen de muur. Ik had mijn lippen op die van Niall gedrukt- oh wat had ik die lippen gemist, en dat slechts in vier dagen! Wat was ik toch verslaafd aan die jongen, dat bleek maar weer. Ik voelde zijn geslachtsdeel tegen mijn bovenbeen prikken wat aangaf dat hij er wel zin in had; en die van mij begon ook duidelijk al te groeien. Ik pakte zijn hand en sleepte hem mee de trap op. Geen woorden, alleen daden. We renden mijn kamer in en ik gooide hem zowat op mijn bed en begon hem opnieuw te zoenen. Mijn handen zochten zijn weg onder zijn shirt en ik voelde weer zijn vertrouwde zachte huid, waar nauwelijks haren op te bekennen waren. Ik schrok op toen de deur met een zwaai open gegooid werd.

'Oeps, blijkbaar hebben jullie het weer goed gemaakt.' Zei Gemma. Ik keek haar met opgetrokken wenkbrauwen aan. 'Wat is er?' Vroeg ik. Bij Gemma boeide het me eerlijk gezegd echt niks als ze Niall en ik zag vozen, dus bleef ik precies in dezelfde positie op Niall zitten, alleen onze lippen hadden elkaar losgelaten. 'Ik wilde even vragen of je pizza's wilde halen, aangezien mam niet thuis is, maar ik zal het wel doen.' Zei ze en de deur werd alweer gesloten. Ik zuchtte en keek naar Niall die even grinnikte. Gelijk drukte ik mijn lippen weer op die van hem. Het was zo heerlijk, zo goed, niks stond ons nog in de weg. Niall ging honderd procent voor mij en ik honderd procent voor hem. Abigail zou ons, en dan vooral Niall, niet meer lastig vallen. Ik wist wel dat het goed zou komen, ik had het al geweten sinds ik dat gesprek met Niall had gehad woensdag. Het was gewoon een kwestie van tijd, maar we eindigden altijd toch met elkaar.

'En we eindigen toch wel weer met elkaar, is het niet?!'

Reacties (3)

 • Larrystylis

  Hey super goed verhaal maar laat Harry ook iets ergs gebeuren

  6 jaar geleden
 • Unfocused

  n'awww ;d

  6 jaar geleden
 • NotAHumanBeing

  Nawhhhh <3
  Haha Oeps betrapt door Gemma

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen