Foto bij 048 Contact

Seth Clearwater

O
nrustig rende ik rond, als het goed is was er nu helemaal niemand die een wachtronde liep of zoiets, dus als het goed was - was ik nu de enige in wolvenvorm. Embry?! Riep ik keihard door gedachten. Ik voelde hoe hij me wegdrukte. Embry?! Riep ik nogmaals. Laat me met rust! Kreeg ik woedend terug.
Het gaat om Chloe! Riep ik zo hard als ik kon. Direct liet hij me zijn hoofd binnen en kon ik zien waar hij nu was. Hij rende rond in Canada. Wat is er met Chloe? Vroeg hij op een scherpe toon.
Ze wil weten hoe het met je gaat, of je iets nodig hebt en of ze je kan zien. Even bleef het stil. Ik zag zijn gemis voor zijn inprent door zijn hoofd razen. Zijn hart was gebroken dat hij haar niet kon zien.
Zeg maar dat het goed gaat, dat ik haar mis en dat ik van haar hou. Ik kefte zachtjes. Heb je dan niets nodig? Wil je haar niet zien? Even bleef het stil. Het lijkt me te riskant. Ik keurde het af wat hij zei.
De eerst volgende keer dat ik weer wachtrondes loop en ze in mijn hoofd kunnen kijken is volgende week donderdag, over negen dagen. Dan hebben jullie toch wel tijd om elkaar te zien? Embry keurde het weer af. Het is te riskant, sorry Seth.

''Sorry, Chloe, hij vindt het te riskant.'' Met een verdrietige blik keek Chloe me aan. ''Zei hij verder niets?'' Seth knikte. ''Dat het goed gaat, dat ie je mist en dat ie van je houdt.'' Chloe knikte.
''Jij weet waar hij nu is toch?'' Ik knikte en keek haar argwanend aan. Waar ging dit naartoe? ''Kunnen we daar niet heen?'' Ik haalde twijfelend mijn schouders op. ''Ze gaan merken dat we weg zijn.'' Chloe schudde haar hoofd. ''Niet als we iets bedenken, dat we naar Seattle gaan of zo? Al is het maar een halve seconde, ik móet hem zien Seth!'' Nog steeds twijfelde ik. Ik wilde ons tweëen niet in de problemen brengen.
''Seth, mocht er iets gebeuren wil ik alle schuld op me nemen, dan zeggen we gewoon dat ik je dwong!'' Snel schudde ik mijn hoofd. ''Nee, ik wil niet dat je dat doet.''
''Maar ik wil hem zo graag zien.'' Verslagen liet ze haar schouders en hoofd zakken. Ze ging achterover liggen in het gras dat op de kliffen groeide. ''Ehh,'' Begon ik twijfelend. Ik ging hier waarschijnlijk spijt van krijgen. ''Als we zouden zeggen dat we naar Seattle gingen, wat zouden we daar dan zogenaamd doen?'' Chloe veerde overeind en haar ogen lichtten op.
''Afleiding zoeken voor mij?'' Ik knikte. Dat kon wel, denk ik. ''Wat doe je morgen?'' Vroeg ik vervolgens. Chloe keek me verward aan. ''Niks, hoezo?'' Ik glimlachte en legde mijn hand op haar schouder.
''Nou dame, dan gaan we onze grote gevaarte Embry Call maar eens opzoeken.'' Haar ogen werden gigantisch groot en met een super blije gil vloog ze me om de hals. Lachend knuffelde ik haar terug. ''Je bent geweldig, Seth.''

Reacties (4)

 • Efflorescence

  Haha goed zo. Ze moeten de regels maar even gaan overschrijden. Als dat de enige manier is om bij Embry te komen, dan moet dat maar. x

  6 jaar geleden
 • Opia

  Seth is zo'n schatje! (:

  6 jaar geleden
 • Czarina

  VERDER, superleuk geschreven?

  6 jaar geleden
 • martje96

  VERDER

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen