Foto bij • 17.

• Candice Brittany Melrose.

Met een zucht plof ik neer op de bank. Cecille is net naar huis en ik ben helemaal gesloopt. Ik heb nog nooit zoveel gedaan. Ik haal een keer diep adem en sluit mijn ogen. Ik luister naar het tikken van de klok en vind er uiteindelijk een bepaald regelmaat in, wat me een rustgevend gevoel geeft. Toch wel fijn zo, even die rust. Ik werp een blik op de klok en zie dat het half 5 is. Ik kan een uurtje slapen voor de jongens thuiskomen, dan eten koken en dan staat er meteen iets voor ze op tafel als ze thuis zijn. Ik glimlach even om mijn eigen idee en draai me op mijn zei. Mijn gezicht is nu gericht naar de rugleuning van de bank en tevreden sluit ik mijn ogen. Ik heb weer wel mooi even het hele huis gehad.

Ik word wakker van een harde knal en ik schiet meteen overeind. Ik kijk op de klok en zie dat het kwart over 5 is. Er is hier iemand in huis. De jongens kunnen het niet zijn, als ze een tijd doorgeven zijn ze of op die tijd thuis, of later, maar nooit eerder. 'Hallo?' Roep ik, maar ik krijg geen antwoord. 'Hallo, is daar iemand?' Vraag ik nog een keer, maar weer geen antwoord. Mijn hart begint in mijn keel te kloppen en ik pak de afstandsbediening van de tafel. Hoe dichter ik naar de keuken loop, hoe meer gerommel en geritsel ik hoor. Ik zet me even om het hoekje en als ik langzaam kijk zie ik er iemand bewegen. Zo snel ik kan draai ik me weer terug, niet zo slim om meteen te kijken wie er dan is. Ik haal even diep adem, sluit mijn ogen en ren dan met de afstandsbediening in mijn handen de keuken in, klaar om te slaan. 'Holy fuck Candice doe dat ding weg!' Hoor ik en dan voel ik hoe 2 sterke handen mijn polsen vastgrijpen. 'Harry?' Vraag ik verward en ik open mijn ogen weer. Ik kijk recht in een paar groen/bruine ogen en zie de krulletjes bewegen als hij knikt. 'Ja, Harry ja. Wat dacht je dan?' Vraagt hij lachend. 'Nou, een inbreker eerlijk gezegd. Als Liam zegt dat jullie om 6 uur thuis zijn, zijn jullie er ook om 6 uur of jullie zijn later, maar nooit eerder.' Zeg ik. Harry lacht even. 'Vandaag wel.' Zegt hij. Ik schud mijn hoofd. 'Sorry.' Zeg ik dan en ik leg de afstandsbediening op de keukentafel en druk mezelf iets omhoog zodat ik er op kan zitten. 'Geeft niet, ik begrijp je wel.' Zegt hij dan.
'Waar is de rest eigenlijk?' Vraag ik als Harry de borden op de tafel zet. 'Nando's. Niall wilde Nando's halen zodat jij niet ook nog eens hoefde te gaan koken.' Zegt Harry. 'Maar... Waarom ben jij dan in je eentje al thuis?' Vraag ik verward. 'Omdat ik dan kon zeggen dat jij niet moest gaan koken, en omdat we een beetje een rot interview hebben gehad, en de jongens vonden dat ik jou daar over moest inlichten.' Zegt hij dan. 'Oh? Vertel?' Vraag ik, nu toch wel een beetje nieuwsgierig. Harry zucht en hij komt voor me staan.
'We hadden een interview en toen vroeg John, de radio DJ, of ik nu een vriendin had of niet. Ik heb gezegd dat dat niet zo was waardoor hij meteen de conclusie trok dat jij dus met Liam date. We schrokken er allemaal van en John geloofde Liam niet toen hij het ontkende. De fans die buiten stonden hebben heerlijk van het interview kunnen meegenieten net als de rest van de mensen op de wereld, want John had tweets van fans ingestuurd gekregen met vragen, en dat waren fans echt van over de hele wereld.' Legt Harry uit.
'En toen?' Vraag ik nieuwsgierig. 'Toen we buiten kwamen waren alle fans in rep en roer. Liam had een vriendin en ze wisten er niets van, hij probeerde het ook nog eens te ontkennen wat dus niet lukte, dus nu denkt iedereen dat jij met Liam date.' Zegt Harry en hij laat zijn hoofd naar beneden hangen.
'Maar Liam en ik hebben helemaal niets. Dat zou de vriendschap op het spel zetten.' Zucht ik. Harry knikt. 'En eigenlijk, date ik een soort van, met jou.' Zeg ik dan. Harry glimlacht. 'We moeten morgen gewoon samen de deur uit, de paparazzi ons laten zien samen en dan zal het hopelijk wel weer goed zijn.' Zeg ik. 'Maar dan zeggen ze straks dat jij vreemdgaat?' Vraagt Harry verward. 'Jammer dan. Wij weten allemaal hier in huis dat het niet zo is.' Zeg ik. Harry glimlacht. 'Weet je dat je echt een geweldige meid bent Candice?' Vraagt Harry. Ik knik. 'Jup.' Lach ik en ik sla mijn armen rond Harry zijn nek en trek hem naar me toe. Harry glimlacht en slaat zijn armen rond mijn middel. Ik leg mijn gezicht in het kuiltje in zijn nek en geniet even helemaal van zijn warme knuffel.
Iets wat ik na deze drukke dag wel echt even nodig heb.

- -

Stay stong,
Date 2 and weekeind is comming soon! (:
Mwhihihi! (:
xxxx

Reacties (10)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen