Foto bij #100 ~Louis POV

Iedereen zat in stil in de zetel. 'Slaapt ze?' vroeg ik toen Liam de woonkamer in kwam. 'Ik denk het, ik kreeg ze niet rustig.' zei Liam. 'Dat is toch normaal wij zijn al doodongerust en het is haar eigen kindje.' zei Zayn.
'Ik weet echt niet wat ik moet doen.' zei ik. 'Ik hoop gewoon dat alles goed komt.' zei Liam.
'Wij allemaal.' zei Zayn.

JESSICA POV

Ik werd wakker en keek op de klok. Het was nog maar 2 uur 's nachts en Louis lag niet naast me. Ik ging naar beneden en Louis lag op Harry zijn schoot. Niall lag op de grond en Zayn en Liam zaten recht en allemaal lagen ze te slapen.
Stil ging ik naar de keuken en nam een glaasje water en ging aan de tafel zitten. Ik nam de fotokader die op de vensterbank stond en ik keek naar de foto. Ik stond erop met Noa en de jongens. Ik wreef met mijn vinger over de foto.
'Kan je niet slapen?' hoorde ik een hese stem plots zeggen. Ik draaide me om en zag Liam staan. 'Heb ik je wakker gemaakt?' vroeg ik. 'Dat is niet erg.' zei hij. 'En nee ik kan niet slapen, ik lig heel de tijd aan Noa te denken.' zei ik.
'Dat begrijp ik, wij ook. Maar we zijn er allemaal voor jou vergeet dat nooit.' zei hij. 'Tuurlijk vergeet ik dat nooit.' zei ik. 'Ga maar terug een beetje liggen, ik blijf wel beneden bij de rest.' zei Liam. 'Ok.' zei ik en ging stil terug naar boven.
Ik ging in bed liggen en probeerde nog een beetje te slapen.
Toen ik terug wakker werd was het al 9 uur. Ik keek naar mijn gsm en zag dat ik een nieuw bericht had van dat onbekend nummer. Snel opende ik het en begon te lezen. 'Het eerste wat je moet doen is weggaan van Louis.
Ik hou je overal in de gaten dus hou me niet voor de gek!' schreef hij.
Ik begon te typen; Doe Noa niets aan ze heeft er niets mee te maken. Zeg wie je bent en dan lossen we het samen op alstublieft!' schreef ik. Ik wachte 10 minuten maar kreeg geen antwoord. Ik besloot dan maar om naar beneden te gaan.
'Hey, gaat het?' vroeg Harry. 'Nee.' zei ik kort en nam een koekje en ging onmiddelijk terug naar boven. Ik lag op bed en ik zag dat Liam naast me kwam liggen. 'Heb je nog een beetje kunnen slapen?' vroeg hij. Ik knikte.
'Wat is er?' vroeg hij. 'Niets.' zei ik kort. 'Jess, ik zie aan je dat er iets is.' zei hij. Ik nam mijn gsm en liet hem de 2 berichtjes lezen. 'Vertel het aan niemand.' zei ik. 'Dat meen je niet, Jess je mag dat niet doen. Je mag Louis niet achterlaten.' zei Liam.
'Wat moet ik doen? Noa aan haar lot over laten?' vroeg ik een beetje boos. 'Vertel alles aan Louis en de andere en dan verzinnen we samen een plan.' zei hij. Ik zei niets. 'Kom.' zei Liam en nam mijn arm. 'Wat? Nu?' vroeg ik.
'Tuurlijk nu.' zei hij. Zuchtend ging ik mee naar beneden. Ik las de berichtjes voor en barste in tranen uit. Ik ging naar Louis en knuffelde hem. 'Ik wil je niets kwijt.' zei ik wenend. 'Mij raak je nooit kwijt en we komen er allemaal samen voor beloofd.' zei Louis en wreef door mijn haar.
'Maar we moeten doen wat hij vraagt, anders raken we Noa kwijt.' zei ik snikkend en ging op Louis zijn schoot zitten.
'Als we nu gewoon eventjes weg gaan van elkaar dan denkt hij toch dat ik gedaan heb wat hij vroeg.' zei ik. 'We gaan je niet in de steek laten.' zei Niall. 'Nee inderdaad we moeten samen blijven.' zei Zayn.
'Jongens nee! Ik wil jullie nooit kwijt maar ook ons dochtertje niet, ik vertrek.' zei ik en liep naar boven.

Reacties (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here