Foto bij 019' Harry Styles

Langzaam open ik mijn ogen en kreun door de pijn die door mijn hoofd schiet. Ik kijk om me heen. Het is een donkere ruimte en de muren zijn beschimmeld. Het lijkt net een soort kelder. Het is ijskoud en het enige licht dat naar binnen schijnt is bij een heel klein raampje in de hoek van de ruimte. Iets kouds omklemd mijn polsen en ik zie dat ik vast zit aan de muur met ijzeren kettingen. Bang kijk ik om me heen. Na hopeloze pogingen om los te komen ga ik hijgend op de koude betonnen vloer zitten. "Wat wil je van me?" Schreeuw ik terwijl een traan over mijn wang rolt. Ik kijk schichtig naar de metalen deur als ik het bekende geluid hoor van iemand die op een trap loopt. Ik hoor iemand de deur van het slot halen en bang schuif ik zo ver mogelijk achteruit de scherpe pijn in mijn hoofd negerend. De deur kraakt heel erg en een blonde jongen stapt naar binnen. "Ik ga je niet rapen ofzo rustig." Zegt hij als ik nog verder achteruit schijf. "Ik neem geen risico." Mompel ik. De jongen grinnikt en knielt bij me neer. "Waar ben ik?" vraag ik met een schorre stem. "Luister ik moet eigenlijk helemaal niet met je praten, dus het enige wat ik kan zeggen is dat het een klein dorpje is waar alleen vampieren wonen dus als je om hulp gaat roepen is de kans groter dat je een levende bloedzak wordt, dan dat iemand je komt helpen." De jongen klopt op mijn schouder. Zijn blik valt op mijn buik en ik kijk naar beneden. Een rode bloek vlek is gevormd op mijn witte t-shirt. Ik haal het shirt omhoog en zie een wond in mijn buik. How the fuck...
De blonde jongen begint zwaar te ademen en ik kijk omhoog. Hij kijkt me met een lustige blik aan. Voor ik het weet zitten zijn scherpe tanden in mijn nek. Ik kreun van de pijn voel mijn hoofd licht worden. "S-stop alsjeb-blieft." Snotter ik terwijl dikke tranen over mijn wangen dwarrelen. Zijn greep verzwakt en hij gaat langzaam achteruit. Hij veegt zijn mond af en kijkt me verward aan. "Sorry." Mompelt hij en hij vlucht snel de ruimte uit. Ik hoor de deur weer in het slot gaan en ik laat mijn tranen de vrije loop gaan.

Ik ontwaak met een klap uit mijn onrustige slaap en kijk verward om me heen. "Ah, kijk eens aan. Hij is wakker." Bang kijk ik in de ogen van de bruinharige jongen. "Is hij niet schattig." Hij knielt bij me neer en grijnst. Zijn stem alleen al irriteert me. "Wat wil je van me" Sis ik geïrriteerd. Zijn grijns veranderd in een furieuze blik en hij grijpt me bij mijn keel. Ik hap naar adem. Dit is het dan.. Is de enige gedachten die door mijn hoofd gaat. Ik knijp mijn ogen stijf dicht en laat het gebeuren. "Stop!" Hoor ik de stem van de blonde jongen zeggen. De seconde dat de hand van mijn nek verdwijnt ademen mijn naar zuurstof snakkende longen zoveel mogelijk lucht in. Ik begin te hoesten en alles draait. J-je moet hem pas vermoorden als Justin er is." Verzint de blonde jongen snel. Liam, zo heet die asswipe dus. "Goed plan. Laat ons even alleen, wil je?" Zegt hij en de blonde jongen knikt en vlucht snel weer de kamer uit. "Dus jij bent het vriendje van die etter. Dit gaat leuk worden." Liam wrijft in zijn handen en ik frons verward. "Ik ben zijn vriendje niet, ik wil niks met hem te maken hebben." Mompel ik protesterend. Hij lacht spottend. "Oh please? Denk je echt dat als je je gevoelens voor hem ontkent, ze weg gaan? Je bent zijn soulmate." "W-waar heb je het over?" Liam zucht en rolt met zijn ogen. "Als je een vampier bent vindt je op een gegeven moment een soulmate. Je hebt geen controle over wie het is. Als het gebeurt dan voel je het vanzelf. Je bent verbonden met die persoon." "I-ik? Ik ben zijn soulmate?" Mijn hoofd tolt en langzaam begint het kwartje te vallen. "Dus ik ben hier omdat je Justin hierheen wilt lokken zodat je wraak op hem kunt nemen voor wat hij dan ook heeft gedaan?" "Naw, hij begint het te snappen." De jongen woelt door mijn haar. Ik knijp mijn ogen samen en woede borrelt in me op. "Blijf van me af." Sis ik. Wat ik beter niet had kunnen doen want Liam grijpt me bij mij keel en gooit me met één hand tegen de muur aan. Met een smak knalt mijn hoofd tegen de muur en ik zak in de wereld van het onbewustzijn.

HONEY I'M HOME.

Well hello sexyfaces, ja inderdaad ik leef weer. ik ben terug uit het vaderland. Wat betekent dat ik mijn uiterste best ga doen om meer inspiratie te hebben zodat we meer kunnen plaatsen. I LOVE YOU GUYSSS.

Geniet van mijn gif-spam.HAHAHAHAHAHAHA HET WAS ME NIET EENS OPGEVALLEN DAT LIAM HARRY MET EEN VAAS SLOEG.BYE DARLINGS xoxoxooxoxoxo HEYASSBUTT

Reacties (6)

 • Shadowhunterz

  OMGGG Liam James Payne en Niall James Horan zijn MEDE VAMPIERS!!! met Justin Drew Bieber!!!:O:OHOLY GRAP!! snel verder!!

  8 jaar geleden
 • Eruditex

  Ik hou van je gif-spam

  vooral die van GinnyxD

  8 jaar geleden
 • CORPSEHUSBAND

  <3333

  8 jaar geleden
 • Show

  You're a genius, I mean brilliant.

  8 jaar geleden
 • NotAHumanBeing

  OMG NEEEE
  damn ik moet niet dit soort verhalen lezen als ik ziek ben haha anyways NOOOO HAZZA

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen