Ik nam een valies en gooide er een paar kledingstukken in. Ik nam in de badkamer ook wat spulletjes en deed mijn tas dicht. 'Liefje nee.' zei Louis en stond met rode ogen in de deuropening. 'Ik neem mijn gsm en de laptop, we bellen, smsen, skypen de hele dag door maar doe het voor Noa alstublieft.' smeekte ik. 'Je weet dat ik van je hou.' zei Louis wenend.
'En ik ook van jou.' zei ik en kon mijn tranen ook niet meer binnen houden. Ik ging naar beneden en gaf de andere jongens een hele dikke knuffel. 'Wees alstublieft voorzichtig.' zei Harry.
Ik knikte. 'Ik hou van jullie.' zei ik. 'Wij ook van jou.' antwoorden ze in koor. Ik stond voor de deur maar liep nog even terug en drukte mijn lippen stevig op die van Louis. Ik zwaaide en liep wenend naar buiten.
Te voet stapte ik naar een hotel een beetje verder. 'Een eenpersoons kamer.' zei ik tegen de vrouw achter de balie. 'Voor hoelang?' vroeg ze. 'Dat weet ik nog niet.' zei ik. 'Ok, kamer 307.' zei ze en gaf me een sleutel. 'Bedankt.' zei ik.
'Gaat het wel?' vroeg ze nog. 'Ja danku.' zei ik en ging naar boven. Ik sloot de deur en nam direct mijn gsm. 'Ik ben weg zoals je wil. Met veel pijn in mijn hart maar alles voor Noa, doe haar geen pijn. En geef haar een dikke kus van mijn alstublieft.' schreef ik en verzond het bericht.
Ik verwachte geen antwoord en ging op het bed liggen. Ik nam de laptop en zag dat Louis me al een paar keer gebeld had op skype. Ik belde terug en probeerde mijn tranen weg te vegen. 'Waar ben je?' vroeg hij.
'Ik ben veilig liefje, laat het.' smeekte ik. Ik ging rechtop zitten met mijn hoofd tegen de muur. 'Ik mis je.' zei ik. 'We zouden elkaar moeten steunen nu.' zei hij. 'Ik steun je en het is beter voor Noa.' zei ik en zag dat de andere jongens bij Louis kwamen zitten.
'Hey Jess.' zei Niall. 'Hey.' zei ik.
'Heb je al iets gehoord van hem?' vroeg Zayn. 'Ik heb gestuurd dat hij heeft wat hij wou ik wacht nog op een antwoord.' zei ik. 'Doe niets doms alstublieft.' zei Harry. 'Tuurlijk niet, ik ga een beetje rusten. Ik hou van jullie.' zei ik.
'Wij ook van jou.' zei Zayn. Ik blies nog een kusje en deed de laptop dicht. 'Waarom Noa? Waarom. Ik mis je zo lieve schat.' fluisterde ik tegen mezelf.
Ik lag al de hele tijd op het bed en ik wist niet hoe laat het was.
Ik nam mijn gsm en zag dat het al 2 uur was. Mijn buik begon te grommen en ik nam de telefoon. 'Hallo, wat kan ik voor u doen?' vroeg degene aan de andere kant van de lijn.
'Ik zou graag iets hebben om te eten.' zei ik. 'Tuurlijk, je kan kiezen tussen het menu dat op...' zei ze. 'Ik heb niet veel nodig, een boterham is genoeg.' onderbreekte ik haar. 'Zoals je wil.' zei ze en ik legde af en eventjes later werd er op de deur geklopt.
Er stond een jongeman voor de deur met een plateau.
'Bedankt.' zei ik en nam de plateau aan en nam een boterham.

Reacties (3)

 • LoveNiallie1

  Sorry ik bedoelde niets...

  6 jaar geleden
 • Cliffayne

  Hoe kan ze nu iets doms doen?!

  6 jaar geleden
 • LoveNiallie1

  Idd iets doms doen Jess
  En snel verder xxx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen