Foto bij Eighty-Four

Hannah Mae Wilson

"Wil je vandaag al of stellen we het nog even uit?" vraagt Harry terwijl hij met zijn vingertoppen door mijn haar woelt.
"Laten we het morgen doen" mompel ik en blijf dicht tegen hem aanliggen. Harry haalt zijn hand uit mijn haar en legt die op mijn heup, waar hij me zachtjes begint te strelen. Ik open mijn ogen en kijk omhoog. Harry glimlacht en buigt dan langzaam naar voren en drukt zijn lippen zachtjes op de mijne en ik leg mijn hand op zijn wang en we laten onze lippen teder over elkaar heen glijden. Kort erna trek ik me terug en kijk ik weer even aan en laat dan mijn hand van zijn wang afglijden en leg m'n hoofd weer tegen zijn borst.
"Maakt het nog uit wat we gaan doen?" vraagt Harry zachtjes en voel dan een zachte kus op mijn kruin.
"Voor mij niet" zeg ik en pak zijn hand vast en verstrengel onze vingers. Dan hoor ik een sleutel in het slot en wilt ik recht overeind gaan zitten, maar Harry trekt me terug en trekt de deken helemaal over ons heen.
"Wat doe je?" vraag ik zachtjes.
"Verstoppen" grinnikt hij zachtjes en hij trekt me dicht tegen hem aan. Ik bijt op m'n lip om niet te gaan lachen.
"He, ze zijn weg" hoor ik Zayn's stem. "Dan kunnen we het niet meer vragen" mompelt hij erachteraan. Ik hoor Jade lachen, zou ze het door hebben? Ik voel Harry's vingertoppen over mijn heup strelen en ik probeer me echt stil te houden.
"Dan hebben we tijd voor wat anders" hoor is Zayn's stem en mijn ogen worden groot en ietsje erna hoor ik kus geluiden, dit wil ik dus echt niet meemaken.
"Zayn, niet doen. We zijn niet alleen" zegt Jade en ik haal opgelucht adem, ze heeft het dus wel door.
"Doe alsof je slaapt" fluistert Harry heel zacht in m'n oor en ik sluit mijn ogen.
"Hoe bedoel je we zijn niet alleen? Ik zie niemand hoor?" zegt Zayn en ik moet m'n adem echt inhouden.
"Het bed Zayn, je bent echt blind he" zegt ze en ik druk m'n gezicht dichter tegen Harry's borst aan. Het is even stil en dan voel ik dat de deken van ons afgetrokken wordt.
"Awh, zie ze nou liggen" zegt Jade.
"Hebben ze iets?" hoor ik Zayn's stem. Shit, onze vingers liggen nog verstrengeld en we liggen echt heel knus tegen elkaar.
"Nee, volgens mij niet" zegt Jade en ik hoor voetstappen. "Mae, wakker worden" hoor ik zachtjes en ik voel getik op mijn schouder. Waarom moet ze me nou weer wakker maken? Ook al ben ik al wakker. Ik murmel iets en open langzaam mijn ogen.
"Wat?" zeg ik en haal mijn vingers tussen die van Harry verdaan en wrijf in m'n ogen.
"Ook goedemiddag" grinnikt ze en ik zucht en leg m'n hoofd weer neer.
"Wat is er?" vraag ik en sluit m'n ogen weer. Eigenlijk ben ik best wel moe.
"Zayn vraagt zich af of Harry en jij een relatie hebben" zegt ze en ik open meteen mijn ogen weer en draai mijn hoofd naar Zayn toe.
"Waarom?" vraag ik en speel even als een dom persoon.
"Kijk hoe jullie liggen" zegt hij en ik draai m'n hoofd naar Harry toe. Ik bijt op m'n lip. Hij heeft het nu toch al door, nou ja we hebben niks.
"We hebben niks" mompelt Harry en hij opent langzaam zijn ogen.
"Wat dan?" zegt Zayn en Jade is ondertussen weer opgestaan en staat nu naast Zayn. Harry draait zijn hoofd naar me toe en kijkt me aan. Ik weet wat hij bedoeld en ik knik.
"We zijn verliefd" zegt Harry dan ineens en ik bijt opnieuw op mijn lip.
"Wow wacht, jullie vinden elkaar leuk. Oh wacht dat had ik kunnen weten" zegt Jade en Zayn fronst nu helemaal.
"Wat mis ik hier?" zegt hij en kijkt ons alle drie vragend aan.
"Toen jullie nog niet hier waren. Alleen Harry, toen waren ze ook al vaak bij elkaar. Mae wist toen nog niet dat ze verliefd was, daar is ze eergisteren achtergekomen en van Harry had ik het eigenlijk al een beetje in de gaten" verteld Jade.
"Hoe?" zegt Harry en hij gaat wat overeind zitten.
"Nou je zoent haar niet zomaar en de vorige keer zei je toch wat dingen waar ik uit kon halen dat je gevoelens hebt voor Mae" zegt ze en ik bijt op m'n lip.
"Okay" mompelt Harry en ik kijk naar Zayn.
"Zayn, please vertel dit aan niemand anders. We willen niet dat iedereen het weet, we willen het geheim houden" zeg ik en hij kijkt op.
"Uh ja, okay. Ik ben en beetje overdonderd hiermee, ook al pestte ik jullie ermee toen bij Jade thuis en op het vliegveld, maar ik had het niet echt verwacht" zegt hij en ik grinnik.
"Eerlijk gezegd Zayn, ik ook niet" grijns ik en we lachen even.
"He, nu kunnen we wel op een dubbel date" grijnst Jade en mijn ogen worden groot. Ik kijk naar Harry en hij lacht.
"Kunnen we doen, alleen moeten we uit kijken voor de media" zegt hij en ik glimlach.
"Gewoon een etentje met z'n vieren, gezellig toch" zegt Jade en ze loopt naar haar kledingkast.
"Okay, als de jongens dan willen verdwijnen, de dames moeten zich omkleden" zegt Jade en ik grinnik.
"Komt voor elkaar. Zie je straks babe" zegt Harry en hij drukt een kusje op m'n lippen.
"Tot straks" zeg ik en hij klimt het bed uit en samen met Zayn loopt hij de kamer uit. Als de deur dicht is verlaat een kleine gil Jade's mond en komt ze meteen naast me zitten.
"Oh my gosh, jij krijgt gewoon een relatie met Harry Styles. Oh gosh, ik had het al kunnen weten eigenlijk" grijnst ze en ik begin te lachen.
"Niet te snel van stapel lopen he" zeg ik en stap het bed uit, om leuke kleren te vinden voor het etentje. We zullen zeker weten wel gezien worden door de media, maar als ze vragen gaan stellen, zullen we het zeker weten ontkennen. Het gedoe tussen Harry en mij, blijft tussen ons vieren en blijft een geheim voor de buitenwereld. Dit gaat ons wel lukken, ik weet het gewoon.


En wat denken jullie van een dubbeldate?
Xo

Reacties (2)

  • AnkePayne

    hahaha zayn had et weer nie door da harry en mae daar waren:)echt geniaal!

    6 jaar geleden
  • batbucks

    Hahah jade is echt leuk, ik had wil niet weten wat er allemaal was gebeurt als zij ook niet har door gehad dat harry en mae wel op de kamer waren. DUBBELDATE super idee .x

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen