Foto bij • 16.

• Liam James Payne.

Mijn ogen werden groot van schrik. Hoe kon hij zomaar deze conclusie trekken? 'Nee ik heb niets met Candice. Candice en ik zijn ons hele leven al bevriend en we zijn ontzettend close samen.' Leg ik uit. 'Maar, waarom is Harry er dan de laatste tijd zoveel mee gespot?' Vraagt John. 'Omdat Candice en Harry ook ontzettend goede vrienden zijn geworden, sinds Candice en ik ons contact weer versterkt hebben.' Zeg ik, en ik voel mezelf wat roder worden.
Maar toch is het waar. Sinds Candice en ik, nouja... Onze behoeftes met elkaar uiten, is Candice altijd bij ons thuis. Ze houd alles netjes schoon, zorgt voor ons, kookt voor ons, doet onze was, boodschappen, alles waar wij geen tijd voor hebben. Ze is veel naar Harry toegetrokken totdat Harry bijna elke avond een andere vrouw zijn bed in sleurde. Toen zag Candice het niet zo meer zitten. Maar voor onze nieuwe afspraak moet ze wel.
'Hmm.. Sterren en hun leugentjes. En Niall? Nog altijd happy single?' Vraagt John meteen. Ik zucht even en kijk hopeloos naar Harry, die mij ook hopeloos terug aankijkt. 'Nope.' Zegt Niall dan. Van schrik draaien we allemaal naar hem toe. 'Oh, wie is de gelukkige?' Vraagt John. 'De leugen.' Zegt Niall met een knipoog en dan schieten we allemaal in de lach. Onze kleine Ier toch ook.

'Nou, succes met jullie volgende interview.' Zegt de vrouw die bij onze binnenkomst nog een camera vast had. 'Dankuwel.' Zeg ik beleefd en we schudden haar allemaal even de hand. 'Doe de groetjes aan je vriendinnetje.' Zegt de vrouw als ik haar hand als laatste pak en ze schenkt me een knipoog. Ik zucht even. 'Ze is mijn vriendinnetje niet. Ze is gewoon een vriendin. Een normale vriendin.' Zeg ik rustig maar de vrouw knijpt even haar ogen samen. 'Net uit het interview bleek dat toch wel anders.' Zegt ze. 'Nee, het is echt waar. Candice en ik zijn gewoon vrienden.' Zeg ik. 'Nou, pas maar op. De fans hebben de radio-uitzending buiten kunnen meeluisteren, ze zijn in rep en roer.' Zegt de vrouw. Ik zucht even. 'Fijn.' Mompel ik en dan loop ik achter Harry aan voor Louis uit de drukte in. De fans beginnen meteen te gillen en allerlei dingen op mij af te vuren waar ik me echt ontzettend, zeg maar gewoon kut door ga voelen. De fans denken dat ik tegen ze lieg, de waarheid verberg en alles ontken. Ik zucht diep en voel even Louis zijn hand op mijn onderrug als hij me nog dichter naar het busje duwt. 'Maak je maar geen zorgen Li, ze draaien wel weer bij.' Fluistert hij zacht in mijn oor en ik glimlach, waarna we met z'n alle het busje in stappen.

'Hoe gaan we dit Candice vertellen? Die zal helemaal in paniek raken als ze dit niet hoort van ons.' Zucht ik en ik leg mijn handen tegen mijn hoofd en mijn ellebogen op mijn knieën. 'Rustig nu Li, het komt wel goed. Anders ga jij lekker met ons mee Nando's halen, en dan gaat Harry naar huis om Candice te zeggen dat ze niet moet gaan koken en dan kan hij alles uitleggen.' Zegt Louis dan. Ik kijk hem even aan. 'Maar ik ben degene waarmee ze volgens de media nu date.' Zeg ik zuchtend. 'Ja, maar Harry is degene waar ze nu een soort van ''echt'' mee date.' Zegt Niall dan, terwijl hij twee vingers in de lucht steekt van beide handen, en ze op en neer beweegt terwijl hij het woord echt uitspreekt. Ik zucht. 'Harry, ga jij maar. Maar ben alsjeblieft voorzichtig met haar.' Zeg ik. Harry kijkt me aan en knikt. 'Het is niet dat ik haar op de grond ga gooien zodat ze kapot breekt ofzo.' Zegt Harry dan sarcastisch en een kleine glimlach komt op mijn mond te staan waarna ik even lachend mijn hoofd schud. Wat een flauwe humor heeft die gast ook zeg.

Reacties (10)

 • Shauniiii

  Oh Niall.. ): Verder. <3

  8 jaar geleden
 • xXLovaticxX

  POOR NIALL, geeen vriendin?? KOM MAAR;)

  8 jaar geleden
 • LastFistKiss

  Hazz zijn humor is anders wel droog!
  Arme Liam:(Nu is hij zijn meisje nog kwijt ook.

  xo snel verder

  8 jaar geleden
 • LokiofAsgard

  Kom maar hoowr Liam (: X

  8 jaar geleden
 • Katalante

  Oei :o

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen