Foto bij Choice 228

Onrustig kom ik weer thuis binnen en val ik meteen in Louis armen.
"Wat is er?", vraagt hij direct. Bij Eloise ben ik kwaad weggegaan en onderweg heb ik met tranen in mijn ogen gereden. Ik kon de weg amper zien maar ik ben heelhuids aangekomen. "Juliet, wat is er?", blijft hij bezorgd vragen.
"Eloise." Ik druk mijn gezicht helemaal tegen hem aan waardoor ik zijn borstkas door het dunne stofje van zijn shirt voel.
"Wat is er met Eloise?" Zijn warme hand wrijft over zijn rug om me te kalmeren maar erg rustig word ik er niet van.
"Dat kutwijf", snik ik. Louis fronst zijn wenkbrauwen en kijkt me niet-begrijpend aan.
"Kom even zitten." Op zijn schoot sla ik meteen mijn armen weer om zijn middel en slaat hij beschermend die van hem om mij heen. "Wat is er met Eloise?"
"Ze is zwanger en wilt abortus. En dan maakt ze ook nog zo'n rotopmerking-"
"ELOISE IS ZWANGER?!", roept Louis uit. Ik knik. "Van Edward mag ik wel hopen."
"Wie anders?"
"Ze zijn pas vier weken samen."
"Het is godverdomme zo oneerlijk", snauw ik. "Bitch!"
"Maar daar kan Eloise toch niet veel aan doen?" Gaat hij ook nog de kant van Eloise kiezen!
"Dat ze dan uitkijken", bits ik.
"Moeten wij nodig zeggen."
"Ga jij ook nog achter Eloise staan?", zeg ik boos.
"Dat zeg ik toch niet?", schiet hij in de verdediging. "Misschien moet je niet zo boos op haar zijn." Hij probeert het me voorzichtig te zeggen maar het schiet bij mij in het verkeerde keelgat.
"Toen ik haar zei dat ze geluk moest hebben, vond ze het vreselijk en ze wil godverdomme abortus", roep ik boos.
"Dat slaat ook werkelijkwaar nergens op!" Louis trekt mij helemaal tegen zich aan en gaat op de bank liggen. Ik leg me op hem neer en sla mijn armen om zijn schouders. In stilte liggen we op de bank en kijken we beide strak voor ons uit.
"Het is allemaal oneerlijk."
"Dat is het ook."

De volgende ochtend schiet ik wakker als Louis me door elkaar schud. Ik kijk omhoog maar veel zichtbaar is er niet. Eerst veeg ik mijn haar uit mijn gezicht en kijk vervolgens naar de geschrokken gezichtsuitdrukking op Louis' gezicht.
"Wat?", murmel ik. Maar half luisterend naar zijn antwoord, wrijf ik vermoeid door mijn gezicht en leg ik mijn hoofd weer op zijn borstkas. Louis komt overeind waardoor ik bijna naast de bank val.
"Het is al half acht."
"Dus?" Ik heb het pas net uitgesproken tot het me invalt.
"Je vliegtuig ve-"
"VERTREKT IN ANDERHALF UUR!", roep ik verschrikt uit. In een seconde sta ik naast de bank en val ik ook bijna weer neer. Sterretjes dansen voor mijn ogen en zwarte vlekjes komen in mijn gezichtsveld. Ik grijp me vast aan de leuning en wacht tot het langzaam weg trekt. Iets te snel opgestaan. Dat is het nadeel van een lage bloeddruk. Zometeen maar cup-a-soup maken met wat extra zout. Als het weg is ga ik naar de slaapkamer waar de koffer staat. Over de stoel hangt mijn skinny jeans en een simpel shirtje voor erboven. Edward zal vast wel weer een joggingbroek aan hebben, hem kennende. Daar voel ik me vreselijk oncomfortabel en slonzig in.
"LOUIS! KUN JE CUP-A-SOUP MAKEN?", roep ik door het huis. Ik hoor hem wat terug roepen en schiet in mijn kleren. Douchen doe ik in New York wel. We hebben niet voor niets een grote suite met prachtige badkamer. Op de badkamer van Louis veeg ik de restanten van mijn make up van gisteren weg. Geen zin in nieuwe. Dit wordt toch een saaie dag. Zeven uur in het vliegtuig en dan nog een hele dag tegemoet. De laatste dingen pak ik in zoals mijn mobiel, laptop en iPad met opladers. Maar ook mijn toilettas. Als ik aangekleed en klaar ben sleep ik de spullen naar onder en kom ik de keuken weer in waar Louis mij meteen een mok met soep aangeeft.
"Het is n-" Gretig neem ik een slok maar slaak ik ook weer een gilletje als het bloedheet is. "Nog heet."
"Dat merk ik." Ik draai de kraan open en doe er wat ijskoud water bij. Nu kan ik het wel in één keer opdrinken. "We gaan." Ik zet de lege mok terug op het aanrecht en trek Louis mee. Hij pakt mijn koffer op en ik mijn handtas die we beide in de achterbak van de Range Rover zetten. Hij maakt de deur op slot en komt dan ook in de auto zitten.
"Stop!", gil ik als hij al het parkeervlak uit rijd. Abrupt stopt hij. "Paspoort en ticket vergeten." Louis slaakt een zucht. Hij overhandigt mij de huissleutel. Ik spring de auto uit en maak de voordeur weer open. Binnen sprint ik meteen naar de woonkamer waar op het bureau mijn papieren, paspoort en het ticket liggen. Ik kijk wat tussen de blaadjes en vind ook nog de map die erg belangrijk is en ik mee moet nemen. Zie je nou hoeveel ik wel niet vergeet. Ik ga met alle spullen weer naar buiten en sluit de deur achter me.
"Rijden", beveel ik Louis als ik de auto weer in spring.
"Aye aye kapitein."
"Ik hoor het niet."
"AYE AYE KAPITEIN!"
"Ooooh!", lach ik. Ik open mijn mond om te zingen maar Louis slaat zijn hand erop.
"Stop", roept hij. "Niet gaan krijsen of hoe je het ook wilt noemen."
"En bedankt Louis Tomlinson", zeg ik sarcastisch.
"Het is nou eenmaal een bewezen feit dat jij niet kan zingen." Verontwaardigd kijk ik hem even aan maar krab me dan achter het oor. Het is nou eenmaal zo.
"Je hebt wel gelijk." Hij lacht wat ik niet echt grappig vind. Louis rijdt ondertussen al door Londen waar het nog redelijk rustig is op dit tijdstip. "Ik ga je missen vooral nu met dit hele gedoe."
"Het is maar een weekje en je hebt Edward en Amanda", sust hij het.
"Toch ga ik je missen."
"Ik jou ook."
Bij het vliegveld is het iets minder rustig dan op de weg. Het is altijd druk hier.
"Waar moet je heen?", vraagt Louis als we op het bord in de hal kijken.
"Daar", wijs ik. Louis pakt me rond mijn middel vast en samen lopen we er met mijn bagage naar toe.
"Edward en Eloise zijn er al", wijst hij. Ah nee! Nu moet ik Eloise ook weer onder ogen komen.

En het is weer weeeekend! Iemand nog plannen? Ik wel namelijk schrijven haha. Dus weer 80 kudo's voor het volgende hoofdstuk. Eens zien hoe snel jullie weer kunnen zijn

Reacties (19)

 • HlCCUP

  Ik heb geen plannen. x'D Leuk stukje!

  6 jaar geleden
 • Lizzy_R

  "Aye aye kapitein."
  "Ik hoor het niet."
  "AYE AYE KAPITEIN!"
  "Ooooh!"
  *Me*: Hij woont in een ananas diep in de zee( spongebob squarepants) enz...:P

  6 jaar geleden
 • Clingy

  Je schrijft echt super! <3

  6 jaar geleden
 • Maboroshi

  Mijn plannen zijn shopping en fuiven! En natuurlijk ook schrijven x'D
  Snel verder!! :3

  6 jaar geleden
 • xXLovaticxX

  snel verder!!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen