"Aborteren?", vraagt hij.
"Heeft El niet gezeg-" Meteen stop ik weer met praten.
"Wat?" Edward's gefronste wenkbrauwen schieten omhoog.
"Shit! Godver!", vloek ik in mezelf. Heeft Eloise het hem nog niet verteld? Weet hij het helemaal nog niet? Ik ben zo stom! Ik heb verraden dat ze zwanger is. "Je moet El bellen."
"Is ze zwanger?", vraagt Edward. Zijn ogen ver open gesperd kijkt hij me aan.
"Ik zei niks. Bel Eloise op." In paniek weet ik niet meer wat ik moet zeggen. Ik heb het verklapt terwijl het aan Eloise is om dit aan hem te vertellen. Aaah fuck! Alle scheldwoorden die ik me maar kan bedenken schieten door mijn hoofd en vervloek ik op mezelf.
"Juliet, is Eloise zwanger?", vraagt Edward weer. Dit keer kijkt hij me doordringend aan en pakt hij mijn schouders vast. Hij wil antwoord hebben. Wat moet ik nu? Liegen is geen optie. Hij moet er toch een keer achter komen. Maar het vertellen wil ik ook niet. Uit frustratie omdat ik niet meer weet wat ik moet doen spring ik op en druk ik zijn mobiel in zijn handen.
"Bel Eloise." Voordat hij nog commentaar kan geven sprint ik de kamer uit.

Ik ben naar het Central Park gegaan dat niet ver weg lag en tik nu met mijn hakken over het asfalt. Een diepe vermoeide zucht verlaat mijn mond. Op mijn horloge check ik de tijd en reken ik terug naar de Londense tijd. In Londen is het tien uur in de avond en met zo'n vlucht op de vroege morgen ben ik natuurlijk dus al hartstikke moe. Mijn buik rommelt ook al heel erg en mijn schoenen doen pijn. Omdat ik zo snel weg ben gevlucht heb ik niet eens tijd gehad om andere schoenen aan te doen. Toch ben ik pas net vijf minuten weg en wil ik nog niet terug. Als Edward naar Eloise heeft gebeld zullen ze nu vast nog steeds aan het telefoneren zijn. Zoiets is geen gesprekje van een paar minuutjes. Ik wil ze niet lastig vallen. Ik heb nu weer problemen veroorzaakt door het te vertellen. Of dan niet zozeer problemen maar ik denk dat ze er liever even voor waren gaan zitten en het er rustig over hadden gehad in plaats van dat ze beide op een ander continent zitten. Nu zal Eloise ook wel weer boos op mij zijn. Maar dan zit ik natuurlijk ook nog met mijn eigen gevoelens. Wat me het vreselijkst laat voelen is dat hun een kind krijgen en ik nooit. Ik had me voorgenomen er deze week niet aan te denken maar het is nu al mislukt. Op dit moment heb ik Louis nog harder nodig dan wie dan ook. Hij is de enige die me kan gerust stellen, vertellen dat het goed komt en het me ook kan laten geloven. Een traan loopt over mijn wang die ik zo snel mogelijk weg veeg. Het is ook allemaal zo oneerlijk. Ik zou het allemaal opgeven om later een kind te krijgen met Louis. Mijn baan, auto, geld of wat dan ook. Al is het maar één kind. Ik wil een baby'tje van Louis en mij. Met al die leuke karaktertrekken van Louis waar ik gewoon hartstikke verliefd op ben. Ik weet echt niet of ik me er ooit bij kan neerleggen dat ik nooit een kind zal krijgen.

Als ik de hotelkamer weer binnen kom na een tijdje, hangt Edward nou net de telefoon op en ijsbeert gefrustreerd en vloekend de kamer rond. Waarom is hij zo ondankbaar?!
"Jij kan tenminste een kind krijgen", bits ik.
"Juul! Laat mij even gefrustreerd zijn omdat ik par vier weken een relatie met El heb en nu al een kind krijg waar we eerlijk gezegd nog niet op zitten te wachten!", flipt hij uit. "Je hoeft niet de hele tijd de slachtofferrol te spelen!" Op mijn teentjes getrapt stap ik naar achter en stormt Edward mijn hotelkamer uit. De deur valt langzaam dicht en dan is het stil in de hotelkamer. Nu is Edward ook nog boos op me en hebben Edward en Eloise vast ook geen leuk gesprek gehad. Het kan volgens mij allemaal niet erger! Ik gris mijn mobiel van de bijzettafel en slof naar het bed waar ik me met een zucht op laat vallen. Ik bel Louis op want ik heb hem nu echt even nodig. Al kan hij er nu niet zijn. Zijn stem horen is evengoed fijn.

Ik heb mijn eerste twee covers op youtube gezet. De geluids(en video)kwaliteit is niet zo heel goed maar ik ga proberen het te verbeteren. Dit is de link naar mijn channel waar ik twee videos op gezet heb. I'm With You van Avril Lavigne en No Promises van Shayne Ward en ik zal snel nog meer covers erop zetten. Hopelijk vinden jullie het wat. Zoals ik al zei is de geluidskwaliteit niet geweldig. Met SoundBooth probeerde ik het al verbeteren maar ging finaal mis in verband met de video dus dat werd het hem niet. Wel lekker awkward nu ik pas 0 subcribers heb. Eerst had ik een ander account maar de gebruikersnaam daarvan kon ik niet veranderen en die was een beetje... apart... Kritiek is altijd welkom zodat ik weet wat ik kan verbeteren! I hope you like it:)x

Reacties (23)

 • agirlx

  awh, echt zielig alles ..

  6 jaar geleden
 • LovelyWorld

  OMG je ziet er zo anders uit dan ik verwacht had!! Je bent heel mooi en je zingt goed:)
  Ik vind dat Juliet onredelijk bezig is want ja, misschien kan ze geen kinderen krijgen, maar dat betekent niet dat al dr andere vrienden ineens als gekken zwanger moeten worden en er nog blij mee zijn ook. :/ my opinion

  6 jaar geleden
 • TheSamanthaW

  Ben ik de enige die het níét zielig vind voor Juul? Ja tot op een zekere hoogte is het zielig, maar het lijkt dat ze geen empathie heeft, ben er eigenlijk wel zeker van, kan ze misschien voor 2 seconden niet de verwende trut spelen? Ik bedoel maar, dat alles wat ze wilt, krijgt ze ook, zolang zij maar een blij en gelukkig leven leidt. Toen met dat festival, en de bruiloft op het laatste moment afzeggen, en nu ze geen kind kan krijgen en haar beste vriendin nu zwanger is, is het alleen maar 'Mij, mij, mij!' Ze heeft voor geen seconde klaar gestaan voor haar vriendin. En mensen vinden het zielig voor Juul? Kunnen jullie het ook nog vanuit Eloise's kant kijken?

  6 jaar geleden
 • hopingfxck

  Je zingt echt goed ! Maar jammer van het geruis op de achtergrond. Ik weet niet wat het is, kan door je camera komen, maar het lijd wel af:$Snel nieuw stukje, en nieuwe cover:)

  6 jaar geleden
 • AlienStar

  Je zingt echt mooi!

  Arme Juul! Eddie en El moeten toch ietsjes meer aandacht geven aan het feit dat Juliet problemen heeft.
  verduuur <3

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen