Foto bij • 20

• Candice Brittany Melrose.

'En de volgende award word uitgereikt door 2 prachtige vrouwen.' Roept James. 'Please Welcome, Lucy Hale and Ashley Benson!' Meteen barst er weer gegil los en begin ik te klappen. 'Ik ben zoooo blij dat wij deze award mogen doen Ash!' Roept Lucy vrolijk. 'Daar ben ik het helemaal mee eens Luc, zullen we maar even naar de knappe genomineerde kijken?' Stelt ze voor. Lucy knikt en dan begint het hele riedeltje met de genomineerde weer. In deze categorie zitten Justin Bieber met Boyfriend, Drake met Take Care, Chris Brown met Turn Up The Music, Frank Oceaan met Swim Good en Usher met Climax. 'Wie denk jij?' Vraagt Eleanor aan mij. 'Ik zou het eerlijk gezegd niet weten..' Geef ik toe. 'Jij?' Vraag ik aan haar. 'Hmm.. Justin maakt een hele grote kans, een heeeeele grote, maar ik denk dat Chris ook wel kan winnen.' Zegt ze. Ik knik en dan gaat de spot weer naar Lucy en Ashley. 'En de winnaar is.... CHRIS BROWN!' Gillen ze in koor. Ik kijk naar het scherm en zie hoe Chris een gat in de lucht springt van blijdschap. 'Wat schattig!' Lacht Lisa naast me en ik maak een instemmend geluidje.
Nadat Chris zijn award in ontvangst heeft genomen en zijn speech heeft gehouden komt James weer het podium op. 'Damens en Heren jongens en meisjes, hij is een van de beste, leukste en roodste singer/songwriter van heel de wereld, geef hem een groot applaus want hij gaat voor ons Give Me Love zingen, hier is Ed Sheeraaaaaan!' Gilt James terwijl hij het podium weer afrent en Ed met zijn gitaar op komt lopen. Ik glimlach even en leg mijn handen op Harry zijn schouders. 'Die heb ik lang niet meer gezien!' Hoor ik Harry zeggen en ik lach even. De beginnoten van het liedje gaan aan en ik voel hoe Harry even zachtjes mijn hand pakt. Ik zing zachtjes mee met de muziek net als de andere van onze groep.

'En we zijn alweer toe aan de derde uitreiking van een van de grootste awards van de muziekgeschiedenis. Geef ze een groot applaus voor de uitreiking, Paul Wesley en Ian Somerhalder!' Gilt James en dan komen de twee knappen mannen het podium op. Ik hap even naar lucht en Eleanor naast me begint te lachen. 'Wat een knappe mannen zijn dat ook.' Zucht ik. Meteen draait Harry voor me op zijn stoel om. 'Pardon?' Komt er uit zijn mond. 'Jij ook hoor.' Zeg ik snel en ik wrijf even over zijn schouder waarna hij met een voldane glimlach weer omdraait. 'Ian, vind jij het ook zo een eer dat wij beste vrouwelijke video mogen uitreiken?' Vraagt Paul. Ian knikt meteen. 'Kom op, laat me de genomineerde zien, ik kan niet wachten om de babes te bekijken!' Roept hij en lachend kijk ik weer naar het scherm. De gene die kans maken op een VMA in deze categorie zijn Béyonce met Love On Top, Nicki Minaj met Starships, Selena Gomez met Love You Like A Lovesong, Katy Perry met Part Of Me en Rihanna met We Found Love. 'Dus...' Zucht Ian. 'Geef haar een groot applaus, de sexy...' Begint Paul. 'NICKI MINAJ!' Gillen ze beide. Het scherm gaat naar Nicki en ik zie hoe ze helemaal verwonderd kijkt en haar vingers even voor haar lippen zet. Ik lach even waarna ik aandachtig luister naar haar speech. Meer als: 'Thank you so much for voting for me, i love you bye!' Kan er blijkbaar niet af en ze loopt alweer backstage. Ik schud even lachend mijn hoofd waarna James het podium weer opkomt.
'We doen ook maar meteen de volgende award.' Zegt James. 'Geef haar een groot applaus, Katy Perry.' Zegt James flirterig en hij wiebelt even met zijn wenkbrauwen als hij haar naam uitspreekt. Katy komt in een prachtige jurk die ze net nog niet aanhad het podium op lopen en ze gaat achter de desk met de microfoon staan. 'En de volgende award is voor de Best New Artist.' Zegt ze en ze draait naar het scherm waar de genomineerde op geshowd worden. Ik grijp Harry zijn schouders vast en meteen legt hij zijn vingers op mijn handen. Ik kijk naar Eleanor die helemaal over Louis heenbuigt en hem strak vastpakt. Lisa legt wat ongemakkelijk een hand op Niall zijn schouders terwijl Niall zijn vingers kruist. Ik kan net niet zien wat Perrie en Anouk doen bij Liam en Zayn maar het maakt me even niet uit. 'De genomineerde voor Best New Artist zijn: Fun - We Are Young.' En stukje van het liedje komt op het scherm wat zelfs mij zenuwen bezorgd. Man, hoe zou dit voor de jongens nu voelen? 'Carley Rea Jepsen - Call Me Maby.' Ik zing ene klein stukje mee met het liedje waarna de volgende al weer in beeld komt. 'Frank Oceaan - Swim Good.' Ik voel hoe Harry onder me stijf van de zenuwen zit en ik knijp even in zijn schouders. 'One Direction - What Makes You Beautiful.' Klinkt er door de zaal en er barst een hoop gegil los terwijl ik even zachtjes het refreintje meezing en de jongens bekijk. Hun gezichten staan helemaal strak. 'The Wanted - Glad You Came.' Is de laatste van de categorie. 'Ogod.' Stoten Eleanor en ik beide uit. Dan gaat de spot weer op Katy. 'En de winnaar, van Beste nieuwe artiest is....'

- -

Extra lang deeltje voor de liefste abo's !
Gewoon bijna 300, wauw!
Echt, ik hou van jullie allemaal,
en jullie geweldige reactie's gister,
wauw!

@xLoessx,
dat zal dan waarschijnlijk de dag daarna worden,
want die zaterdag moet ik natuurlijk feesten ^^
hihi.

Als jullie lief zijn komt er nog een deeltje,
ik ben in een schrijfbui en heb vandaag een lekker lui dagje dus...
It depends on you!
xxxxx

Reacties (21)

 • Tomlinsbear

  Haha is het ineens the WantedxD

  4 jaar geleden
 • LokiofAsgard

  THE WANTED!! O shit, nee, ONE DIRECTION!! X

  8 jaar geleden
 • FlyingMinds

  Haha, wie zou het toch worden, laat me raden: one direction?:P

  8 jaar geleden
 • XMusicBeatsX

  ONEEEEEE DIRECTIOOOOOOOOON!

  8 jaar geleden
 • Shauniiii

  OMG ONE DIRECTION!!!<3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen