Foto bij • 21

• Candice Brittany Melrose.

'ONE DIRECTION!' Gilt Katy. Meteen vliegen de jongens overeind en beginnen ze hard te schreeuwen. Een mega glimlach komt op mijn gezicht te staan en ik klap hard in mijn handen terwijl ik toekijk hoe de jongens elkaar knuffelen, omhelzen en daarna een groepsknuffel geven. Ze lopen zo blij ze kunnen naar het podium terwijl ik me naar Eleanor draai en haar een knuffel geef. 'Gefeliciteerd!' Gil ik blij. 'Jij ook!' Gilt ze terug waarna we elkaar 2 kussen op elke wang geven. Ik buig even over Eleanor heen naar Perrie en geef haar ook een knuffel en 2 kussen. Daarna draai ik me om naar Lisa waarna ik haar ook een knuffel en twee kussen geef. Ik zie dat ze deze situatie een beetje akward vind maar ik trek me er maar niets van aan. Ik ben veel te blij. Ook Anouk geef ik een knuffel en 2 kussen, en we nemen nog snel even een foto samen waarna ik weer op mijn plek ga zitten.
De jongens zijn ondertussen bij het podium aangekomen en ik kijk met een stralend gezicht naar Liam die de award aanpakt en naar Harry die de microfoon neemt. Er klinkt een hoop gegil in de zaal waardoor ik bijna niet kan verstaan wat hij zegt. 'This is not our first VMA in our lives, but we are so suprised we get this one. Thank you all so much for having us, nominating us and voting for us. We love you all.' Kan ik eruit halen waarna de jongens even naar de gillende meisjes zwaaien en dan backstage lopen. Verward kijk ik naar Eleanor die op haar beurt weer naar een deur wijst aan d zijkant van de tribune. Ik knik begrijpelijk en dan schieten we in de lach.

Er zijn nog ontzettend veel awards uitgereikt deze avond. Coldplay won met Paradise Best Rock Video, Best Hip-Hop Video was voor Drake met HYFR, Best Electronic Music Video ging naar Calvin Harris met Feel So Close, Best Direction Video was voor M.I.A met Bad Girls.Best Choreography in a Video is gewonnen door Chris Brown met Turn Up The Music, Best Visual Effects Video Skrillex met First of the Year, Best Art Direction in a video is voor Katy Perry met Wide Awake, Best Editing in a Video ging naar Béyonce met Countdown, Best Cinematography in a Video ging naar M.I.A met Bad Girls en Best Video with a Massage was voor Demi Lovato met Skyscaper. De jongens kregen uiteindelijk nog 2 awards meer met What Makes You Beautiful, namelijk Best Pop Video en Most Share-Worthy Video.
We hebben tussendoor nog kunnen genieten van optredens van Demi Lovato, Pink, Frank Oceaan, Lil Wayne, Green Day, Alicia Keys, Taylor Swift en Calvin Harris mocht deze prachtige avond afsluiten.
Kortom, het was een geweldige date.

'Laten we onze winst gaan vieren!' Gilt Louis hard. 'Perfect idee Lou, ik heb wel zin in een biertje!' Roept Niall. 'Eerst interviews heren.' Zegt Eleanor streng. Jup, je kunt merken dat ze dit vaker mee heeft gemaakt. Snel lopen wij vast naar de backstage ruimte waarna we achter de jongens aanlopen. Ze worden begeleid naar een grote bank waar om en om een paar interviewers komen die hun vragenronde stellen aan de heren. De ene heeft meer vragen dan de ander, en de ene toont meer interesse dan de ander. Het is echt leuk om te zien hoe de jongens hiermee omgaan maar ik zie ze wel ongeduldig worden.
'Dat was de laatste jongens. Ik zie jullie overmorgen weer, geniet van jullie avond en feest er lekker op los.' Zegt Simon met een knipoog en de jongens geven hem een knuffel waarna Harry wat onzeker naast me komt staan, niet wetend wat hij moet zeggen of doen. 'Dankje voor deze geweldige avond Harry. Ik vond het fijn dat ik hem mee mocht maken.' Glimlach ik waarna ik zijn hand pak en een kus op zijn wang druk. 'Graag gedaan, ik vond het ook fijn dat ik jou bij me had.' Zegt Harry en dan lopen we hand in hand achter de rest aan naar de limo, klaar om te gaan feesten!

- -

Had ik al gezegd dat jullie de meest geweldige abo's ever zijn?
Niet?
OMG wat erg!
JULLIE ZIJN DE MEEST GEWELDIGE, LIEFSTE, LEUKSTE, GRAPPIGSTE, SEXYSTE, MOOISTE, BESTE, KNAPSTE, MENSJES EVER! <3
xxxx

Reacties (14)

 • SquirrelLove

  Greendaaaaaaaaaaaay:D
  Haha ik lees snel verder^^

  7 jaar geleden
 • Larry2fab4u

  LOVE IT, LOVE YOU!

  7 jaar geleden
 • xLouisee

  PARTYTIMEEEE

  8 jaar geleden
 • FlyingMinds

  Hahaha solangexD
  Maar het is gwn een super awesome verhaal! <3
  Snelverder want ik wil meer zien van candice en harry^^

  8 jaar geleden
 • HazzasCutie

  Love your story ! <3 x Snel verder

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen