Foto bij • 22

• Candice Brittany Melrose.

'3, 2, 1!' Gilt Anouk en zo snel ik kan gooi ik het shotje achterover en zet het glas met een klap weer terug op de bar. Ik kijk om me heen en zie dat ik samen met Harry de eerste ben. 'Jup, gewonnen!' Gil ik en ik leg mijn hoofd op Harry zijn schouder terwijl hij lachend zijn arm rond mijn schouders slaat. 'Kom, dan gaan we dansen!' Roept hij en ik glimlach en knik. Ik neem Harry zijn hand aan en loop naar de dansvloer terwijl net mijn lievelingsliedje opkomt.
Ik sla mijn armen om Harry zijn nek terwijl hij zijn armen op mijn heupen legt en ik begin tegen hem aan te dansen terwijl we beide vrolijk mee beginnen te zingen.
'So won't you pull me closer, kiss me faster. Take me to your happily ever after. Boy don't make me wait forover. Oh-oh. You know we be so much better, If we could fall in love together. Pull me closer, kiss me faster. Take me to your happily ever after!' Ik voel twee handen boven die van Harry op mijn heupen en draai me om waar ik Liam zie staan. Ik haal een arm van Harry zijn schouder af en gooi die in de lucht terwijl Louis alweer aankomt met 4 shotjes. Ik glimlach, neem er eentje van hem aan en gooi hem achterover terwijl ik het glasje zonder pardon op de grond gooi. Het is toch plastic.

Na een uurtje merk ik dat ik niet helemaal meer recht kan staan en fastoenlijk kan denken. Dat ik alleen maar wil feesten en dat is voor mij het teken dat ik nu echt moet stoppen met drinken voordat ik straks de club uit gedragen moet worden. Harry staat nu ergens bij de bar terwijl ik vrolijk met Lisa, Niall en Liam aan het dansen ben. 'Can, je moet even een probleem voor me oplossen, wil je zo alsjeblieft met me mee naar huis?' Vraagt hij. Ik glimlach en kijk even naar beneden waar ik iets in zijn broek zie groeien. 'Misschien.' Zeg ik met een wenkbrauw-wiebel waarna ik Liam loslaat. 'Cancy, pleeeeaaassseee!' Smeekt Liam. 'En Anouk dan?' Vraag ik. 'Ik beloof je, ik vind haar leuk. Alsjeblieft? Voor de laatste keer?' Smeekt hij. 'Je weet dat ik niet van dronken sex houd hé?' Grap ik. Liam trekt een wenkbrauw aan. 'We zijn beide niet dronken dus...' Zegt hij lachend. 'Hé, shit.' Zucht ik. 'Willen jullie nog blijven?' Hoor ik dan Liam naar Niall schreeuwen. 'Jaaa!' Roept Niall blij. 'Ik ga zo met Candice naar huis, ze is niet helemaal lekker, maar dan zien we jullie straks wel een keer goed?' Zegt Liam. Niall knikt en wend zich even tot mij. 'Beterschap katje.' Zegt hij lachend en ik schud even mijn hoofd waarna Liam zijn arm rond mijn middel slaat. 'Jij bent degene hier met een probleem, waarom moet ik dan degene zijn die niet lekker is?' Zeg ik. Liam haalt zijn schouders op en dan zijn we al bij de bar waar de rest zit. 'Candice is niet zo lekker, dus ik neem haar vast mee naar huis, feesten jullie maar lekker door, we zien jullie straks wel!' Roept Liam. De jongens knikken en hij slaat zijn armen om Anouk haar nek. 'Ik maak het goed met je, ik beloof het! Morgen haal ik je om 7 uur op!' Hoor ik hem schreeuwen. Anouk glimlacht en knikt waarna Liam haar snel een kusje op haar lippen geeft. Wat schattig. Voor ik verder nog afscheid kan nemen trekt Liam me al ruw de zaal uit richting de uitgang.

Reacties (17)

 • zalmrolletje

  hihi

  6 jaar geleden
 • FlyingMinds

  Badass liam:P
  Snelverder!! <3

  6 jaar geleden
 • DreamerAxie

  please please pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ga sneeeeeeeel verderrrrr!!!:):):):)

  6 jaar geleden
 • Ashtonswife

  Anouk hha dat is mijn naam ookal noemen mensen mijn amy

  6 jaar geleden
 • MYxLoubear

  Muahahhahahah >:-)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen