Foto bij Choice 234

Na een week is de dolle pret voorbij en zijn we weer terug in Engeland. Op zich is het ook niet zo erg want ik zie wel Louis en Eloise weer. Met Eloise heb ik een paar dagen geleden zeker nog een uur gebeld. Ik heb toen echt duizendmaal mijn excuses aangeboden maar ik voel me nog steeds schuldig dat ik me zo misdragen heb. Het is echt egoistisch dat ik zo kwaad werd terwijl Eloise mij juist vroeg te komen om haar gerust te stellen. Ik denk ook alleen maar aan mezelf.
"Juul!" Ik schiet op uit gedachte als Edward mij roept. "Kom je nog?" Nu besef ik pas dat ik gestopt ben met lopen. Met mijn koffer achter mij aan rollend, hol ik naar Edward toe. Wat sta ik ook weer te dromen. Daar heb ik soms echt een handje aan. Dan krijg ik het helemaal niet mee als een ander tegen me staat te praten. Ralph en Olivia zijn al eerder terug gevlogen dus Edward en ik zijn nog met z'n tweeën. Tussen de andere reizigers in lopen Edward en ik naar de uitgang. Er staan tientallen mensen te wachten op de andere passagiers en daar tussenin heb ik Eloise meteen gevonden. Ik ren met mijn koffer nog steeds aan mijn hand, naar haar toe en vlieg haar om de hals. Vlak bij de plek bij mijn oor hoor ik haar lachen. Volgens mij hebben we dit allebei wel even nodig zo'n knuffel.
"Sorry! Het spijt me van mijn belachelijke uitval vorige week en dat ik zo boos was", ratel ik meteen.
"Dat is al lang goed, joh", stelt ze me gerust.
"Ik ben ook zo egoïstisch."
"Nee, echt niet", lacht Eloise.
"Jawel. Om het enige wat ik niet kan hebben, word ik kwaad op jou. Ik ben gewoon een verwende egoïstische trut. Sorry, El." Ze trekt haar wenkbrauwen op en kijkt me met een blik aan waarmee ze laat blijken dat ze het er totaal niet mee eens is.
"Dat is niet waar."
"Jawel."
"Juul, kop dicht! Je bent niet egoïstisch en daar luister je nu naar!", zegt ze streng. Ik kijk het even aan en proest het dan uit.
"Ga je je kind later ook zo opvoeden? KOP DICHT!", roep ik lachend. Eloise schiet daarbij ook in de lach.
"We willen gezag onder ons regime!", maakt ze als grapje.
"Ja, jij zeker, softie." Weer helemaal vanouds plagen we elkaar en lachen we weer met elkaar.
"Krijgt je vriend ook nog een groet?", vraagt Edward die er een beetje onhandig bij staat. We zijn hem een beetje vergeten.
"Nee! El is nu weer van mij!", zeg ik lachend. Ik sla mijn armen om haar middel maar duw haar dan wel op Edward.
"Hé schat!" Vertederd kijk ik er naar. Ze zijn echt een schattig koppel. Maar waar is mijn ventje? Ik kijk om me heen maar zie hem nergens. Als hij mij zou hebben gezien was hij wel naar mij toe gekomen.
"Hoe voel je je?", hoor ik Edward vragen.
"Best wel slecht, nogal misselijk en vannacht heb ik ook niet geslapen. Maar aan de andere kant ben ik ook blij jullie weer te zien", antwoordt ze. Ik ga op mijn koffer zitten als ik het koppeltje glimlachend bekijk. Hij geeft haar een knuffel maar begint haar vervolgens weer te plagen met haar korte lengte. Eloise gaat op haar tenen staan om Edward te kussen, maar hij buigt zich niet voorover waardoor Eloise er nogal stom bij staat en er niet bij komt.
"Wat sta je daar met die getuite lippen?", vraagt Edward lachend. Verontwaardigd kijkt ze hem aan.
"ED!" Ze trekt hem naar haar toe en kust hem.

Ik kijk nog eens om mij heen, maar nog steeds is Louis er niet. Uit mijn handtas haal ik mijn mobiel tevoorschijn en sms ik hem.
Juliet: Ik ben geland, waar ben je? xx
Ik stop mijn mobiel terug in mijn broekzak en met een diepe zucht kijk ik weer voor me uit. Nu heeft Louis sowieso de slechte gewoonte dat hij vaak te laat is dus maak ik me ook niet echt zorgen.
"Is dat Louis?" Ik kijk meteen op naar Edward als hij zijn naam laat vallen.
"Waar?" Hij strekt zijn arm uit en wijst naar de hoofdingang waar we door de drukte heen, iemand zien rennen. Dat is Louis. Lachend kijk ik toe hoe hij haastig om zich heen zoekt. Hij trekt een sprintje naar de bloemist die naast een klein eetcafé ligt en rekent daar meteen een bos bloemen af.
"Zo, die zijn ook met liefde uitgezocht", zegt Eloise spottend. Edward en ik schieten in de lach. Geamuseerd volgen we alle drie hoe Louis op het bord in de hal kijkt naar de vertrek punten en hoe hij het zich zelf uitzoekt. Pas als hij erachter is gekomen bij welke gate we zijn en in deze richting kijkt, ziet hij ons ook staan. Hij komt naar me toe gerend en geeft me meteen een kus. Lachend ontvang ik hem.
"Sorry, Juul", zegt hij waarna hij me weer kust en me omhelst. Ik kan hem horen hijgen van het rennen. Dan heeft hij vast en zeker ook een heel stuk buiten gerend. En hard! Echt Louis weer. "Mijn baas liet me niet weg gaan", hijgt hij. Ik reageer er niet op en knuffel hem alleen maar.
"Ik heb je gemist."
"Ik jou ook heel erg!", beaamt Louis. Na nog een kort kusje op zijn mond trek ik mijn hoofd naar achter en bekijk ik zijn warrige haar.
"Kon je je baas niet inpalmen met je mooie sexy warrige coupe?"
"Hij is een hetero man."
"Jij krijgt alles voor elkaar."
"Ja, zelfs te laat komen voor mijn vriendin."
"Het zag er wel komisch uit", lach ik.
"Als straf draag ik je koffer wel", stelt hij voor.
"Hm, dat bevalt mij wel", keur ik het goed. "Je mag mij ook wel dragen."
"Ha, jij bent gek zeker."
"Ja, op jou." Ik kus hem weer en achter Edward en Eloise aan gaan wij ook naar buiten. Ze zijn al bijna weg dus we zwaaien nog even op ze.
"Moet je nog terug naar je werk?", vraag ik.
"Lijkt me niet. Het is al na vier uur, dus daar heb ik niet veel meer aan." Hij slaat zijn arm om mijn schouder en samen lopen we naar zijn auto.


Iemand in voor een Louiet 16+ hoofdstuk? Alle 1100 perv abo's natuuurlijk haha. En er gaat natuurlijk ook nog wat spannends gebeuren....

Het spijt me dat ik bij 75 kudo's een nieuw hoofdstuk had beloofd maar niet had geschreven gisteren. Onverwachts vroeg iemand of ik mee ging met hem en een paar vrienden om wat te drinken op de markt voor zijn verjaardag dus ik was de hele avond weg en had niet eens internet en het hoofdstuk was ook nog niet af.
Ik had wel vandaag herkansing van het rekenexamen. Ik had al een zes gehaald maar ik ga gewoon elke herkansing meedoen, het hoogste punt telt en een 7 of 8 staat mooier dan.een 6. Iemand anders ook die rekentoets gehad?

So who wants Louiet porn? (lekkker awkwaaard. Ik heb uitgevonden dat meer meensen die ik ken van school enzo, dit verhaal lezen. Dus hallo mensen die ik ken...)

Reacties (17)

 • AshleyMalik

  HAHAHAHA omg ik moest superhard lachen toen ik dat las hoe Louis rende en zocht xd ik zag het al voor me :p

  6 jaar geleden
 • SpecialOneX

  Snel verder!!! Ja die toetsen... Grr... Achterstand met rekenen? WAAR? IK STA EEN FKING 8,5 VOOR WISKUNDE!!

  6 jaar geleden
 • CandyFloss

  hahaha alles weer bij gelezen!

  6 jaar geleden
 • xlisaaaax

  mohh maar nog steeds denk ik dat er iets is, & @nisssie HAHAHA ik lach echt plat:Dx

  6 jaar geleden
 • AlienStar

  Ajb laat Lou niet zijn vreemd gegaan! Maar toch heb ik een vermoeden....
  :(
  Snel verder x

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen