Foto bij ~ |3| ~ 72. 'Emo-Duck' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness
Part 3: The Angel Of The Battlefield
Chapter 72: Emo-Duck
_______________________________________________________________________

Sorry dat het lang duurde!
Animecon was deze week en mn examens zijn eindelijk afgelopen!
Dus ik kan nu eindelijk wat meer schrijven! owo

Met hele grote ogen staar je naar de chidori van Sasuke die Sakura steeds meer nadert. Sakura is niet in de positie om zich goed te kunnen verdedigen. Dus als je Sasuke zijn gang laat gaan, betekent dat dus dat de kans groot is dat ze sterft voor jouw neus. Wat je altijd al wilde zien gaat eindelijk gebeuren als je niks doet. Je blijft er naar staren. Jouw hart klopt als een bezetene. Klopt het omdat je nog gevoelens voor Sasuke hebt of omdat Sakura eindelijk sterft? Is dit werkelijk de dag waar je al die jaren op wachtte? Nee, eigenlijk niet. Als ze ooit vermoordt wordt, doe je het liefst met jouw eigen blote handen. Hard bijt je in je lip, waardoor je na een aantal seconden jezelf weer onder controle begint te krijgen. Je kan jezelf eindelijk weer wat bewegen. Even kijk je van Sasuke naar Sakura. Je hebt nog weinig tijd als je haar wilt redden. Niet nadenkend over de consequenties spring je snel op Sakura af. Als je naar Sasuke kijkt zie je dat de chidori jullie steeds meer nadert. Even vang je een glimp op van de blik in Sasuke’s ogen. Zijn ogen hebben een veel duistere blik dan de laatste keer dat je hem zag. Zo duister, dat als blikken je konden doden je allang meegesleurd zou wezen in de hel waar hij nu ook in zit. Dit is op zeker niet de Sasuke die je leerde kennen vier jaar terug. Hij was zelfs niet zo duister toen jullie Kaisho maakten. Het lijkt alsof de tijd stil staat, totdat je voelt dat Sakura door jouw duw haar evenwicht verliest en op de grond valt.
Je houdt haar goed vast en valt ook op de grond. Je hoort aan de chidori dat hij nog steeds jullie kant opkomt. Als jij je omdraait zie je dat Kakashi ervoor gezorgd heeft dat Sasuke jullie niet kon raken. ‘Je bent zo diep gezakt, Sasuke.’ Hoor je uit Kakashi’s mond komen. Je staat meteen op. Sasuke staat een eindje verderop, omdat Kakashi hem een harde trap gaf. ‘Je probeerde hem zelf te vermoorden, niet Sakura? Er is geen reden om dit allemaal zelf op jouw schouders te dragen. Als leider van Team 7.. Geef ik mezelf de schuld van het falende team.. Sakura, het was onverantwoordelijk van me dat ik dingen zei die je beter maakten.. Misschien probeerde ik alleen mezelf te overtuigen. Ik verontschuldig mezelf.. Ik was een slechte sensei voor jullie..’ met die woorden draait Kakashi zich even jouw richting op. ‘Kazumi, ik weet dat je Sakura haat, maar waarom hielp je haar niet eerder. Je bent een ANBU. Sterk genoeg om haar te beschermen.’ Je rolt even met jouw ogen. ‘Sinds wanneer ben ik haar babysitter? Ze moet blij zijn dat ik haar überhaupt hielp. Ik kon ook rustig toekijken en rustig wat eten.’ De blik in jouw ogen wordt langzaam koud. Misschien wordt je door Sasuke langzaam aangestoken.
‘Sasuke, ik haat het om mezelf te herhalen. Ik zeg dit nog één keer. Stop jouw obsessie met wraak!’ komt uit Kakashi’s mond. Even kijk je naar jouw vader. De blik in Sasuke zei daarnet al genoeg. Hij zal opzeker niet stoppen, nu tenminste niet. Er komt een hard gelach uit Sasuke’s mond. Zo hard dat je even jouw wenkbrauw optrekt. ‘Geef me Itachi terug.. Mijn moeder.. Mijn vader.. Mijn eigen fucking zoon! En mijn clan! Geef ze allemaal terug! Dan zal ik stoppen!’ ‘Ik wil je niet vermoorden.’ ‘Oh, je denkt dat je me kan neerhalen wanneer je wilt, huh?! Doe niet alsof je mijn sensei bent, die tijd is over! Ik wil je zo graag vermoorden. Zo erg dat ik het ik het kan proeven.’ Komt er uit Sasuke’s mond. Je zet even een stap vooruit en plaatst jouw handen in jouw zij. ‘Hmpf, je was al emo maar dit slaat alles. Wat ben je nu? Een kannibaal? Alsof je ooit mijn zoon in handen krijgt, Sasuke. Er is niks voor jou bij!’ ‘Ik vermoord jou erbij als je niet uitkijkt, Kazumi.’ Hij likt even zijn lippen af en zet een stap jouw richting op. Eigenwijs blijf je op je plek staan. ‘Wie denk je wel niet dat je bent, Emo-Eendenkont? Denk je nou werkelijk dat ik bang ben voor een op hol geslagen gek? Je bent niet helemaal honderd procent. En ik dacht dat Naruto en Sakura niet echt goed bij hun hoofd waren.’ Je wikkelt jouw armen over elkaar. Sasuke versnelt meteen zijn pas. Het zou niet lang duren voordat hij voor jouw neus zou staan. Een 'hmpf' verlaat jouw lippen.

Reacties (2)

 • Luckey

  Kazumi is weer helemaal back in een gevecht ^^
  Sasuke je verdiend een bitch klap in je gezicht van me!!!
  Kijken of we die pudding van je eens goed kunnen krijgen!!
  Snel verder please ^^
  I love your story ^^

  7 jaar geleden
 • Allysae

  omg

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here